iNSaNeMaN Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tak właśnie wakacje to będzie ten czas kiedy to na plyciznie straszyć będą metrowki . Gaweł może masz ochotę na wspólny wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Moje osobiste zdanie jest takie ze wędkowanie z Panem Andrzejem to trochę droga na skróty . Ja osobiście wolę sam dojść do tego co, gdzie i na co . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Lipiec i sierpień zakaz trolingu Niedługo z łapy będą brały te "cwane mamuśki" Będę na przełomie lipca i sierpnia i mam nadzieje ze bedzie sie działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Tak właśnie wakacje to będzie ten czas kiedy to na plyciznie straszyć będą metrowki . Gaweł może masz ochotę na wspólny wypad?Teraz działamy castingowo na Darginie ale na przyszły weekend można/łódka Romana+9,9hp/się ustawić.Tylko echo mam uszkodzone,ale na Żarnowcu to nie jest taki problem Odezwę się w przyszłym tygodniu. Moje osobiste zdanie jest takie ze wędkowanie z Panem Andrzejem to trochę droga na skróty . Ja osobiście wolę sam dojść do tego co, gdzie i na co . PozdrawiamOwszem masz rację ale czasem warto podpatrzyć co nieco /kilkanaście metrowych w tym sezonie to już inna ..... /Nie zawsze rybcie biorą,dwa razy się zdarzyło że na zero spłyneliśmy. Natomiast chciałbym zwrócić uwagę na taki oto fakt-przebłyszczenie wody,tak to się kiedyś mówiło.Jak zębaty jest na braniu to wiadomo,nawet łyżkę capnie ale jak często się łowi z ręki/z trola też/to przychodzą parowozy do łódkipopatrzą nam w gały i sru w głębinę A na Żarnowcu presja coraz większa a puszczane mamy uczą się Wiecie że jeden s.....n /nie będę się brzydko wyrażał-może być speciality men//łowi w trolu na martwego szczupaka/50-60/ Jest to zgodne z regulaminem ale z etyką?Cyngiel z casta opada jak się takie rzeczy dzieją/dla mnie osobiście/ Edytowane 6 Czerwca 2016 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 To priv jakby co Gawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 To priv jakby co Gawle Oki Tydzień wolnego zębatym trzeba dać bo podobno w ten weekend zawody trololo będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 True ale na strefie spinningowej tez stoją fajne pajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zabierzcie mnie też na mamuśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zabierzcie mnie też na mamuśki.W trzech to krzywda się może stać :)/Duży coś wie o tym jak go w kapotę jerkiem walnąłem,na szczęście nic się nie stało /Ale jakby co to pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Waldek się coś pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Miło to słyszeć W ten weekend chłopaki wracają ze Szwecji, może w kolejny sklecimy wyjazd większą ekipą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jeszcze kawał czasu do następnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Moje osobiste zdanie jest takie ze wędkowanie z Panem Andrzejem to trochę droga na skróty . Ja osobiście wolę sam dojść do tego co, gdzie i na co . Pozdrawiam Fakt, ale mówimy o sytuacji, kiedy ktoś (ja) nieznający zbiornika zupełnie i nie mający żadnego pojęcia o trollingu chciałby przy okazji np. podróży służbowej spędzić tam jeden dzień. Wtedy staję przed dylematem: albo kompletna frustracja i szukanie po omacku, albo wyprawa z kimś doświadczonym. Interesuje mnie jeszcze jedna rzecz. W tym wątku wielokrotnie pojawia się info, że lipiec i sierpień są na Żarnowcu najlepszym okresem na mamuśki. Z czego to wynika? To raczej nie są klasyczne szczupakowe miesiące. Łowi się wtedy generalnie więcej (ilościowo), czy tylko jakimś cudem grubsze sztuki się wtedy bardziej ruszają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Croock-u może to dziwne ale są do zlowienia na płytkiej wodzie ^^ i jakoś częściej patroluja te rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 może wszystko im się miesza, bo są poatomowe :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Przedatomowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Z czego to wynika? To raczej nie są klasyczne szczupakowe miesiące. Łowi się wtedy generalnie więcej (ilościowo), czy tylko jakimś cudem grubsze sztuki się wtedy bardziej ruszają?I wlasnie za ta wiedze trzeba zaplacic przewodnikowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Żarnowiec nie jest standardowym jeziorem, to zbiornik retencyjny dla elektrowni. Poziom wody ciągle się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 I wlasnie za ta wiedze trzeba zaplacic przewodnikowi i to właśnie podsumowuje, dlaczego biorę pod uwagę wyprawę z guidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 i to właśnie podsumowuje, dlaczego biorę pod uwagę wyprawę z guidem Znamy się z Siwym od dzieciaka od podstawówki Ilość godzin jakie sprzędził na Żarnowcu liczą się już w tysiącach. Jego wiedza daleko wykracza poza standard. Jeden, dosłownie jeden wyjazd z Andrzejem i oczy się otwierają.A metrówki prawie gwarantowane Osobiście byłem z Andrzejem gdzie z reki bez żadnego trolingu mieliśmy w łodzi 3 ryby powyżej metra.I od metra mniejszych Jest fachura jakich mało a do tego gawędziarz i sprzeda wszystkie tajemnice Warto z nim płynąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Żarnowiec nie jest standardowym jeziorem, to zbiornik retencyjny dla elektrowni. Poziom wody ciągle się zmienia.To nie ma żadnego wpływu na występowanie dużych szczupaków latem na łąkach Ruchy wody mają latem duży wpływ na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Panowie, jak wyniki po pierwszym dniu zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Pierwsze miejsce team Effzett z Wojtkiem na czele, ryby bodajże 80,90 i 106 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Z tego co słyszałem chyba 4 lub 5 łodzi zapunktowało, tj. złowiło szczupaka pow. 80 cm. Padła chyba jedna metrówka (106). Dziś podobno mocno wiało i ze względów bezpieczeństwa organizatorzy skrócili turę. Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Hurrican Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 No dziś z pewnością warunki były trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi