lukson Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jak wrażenia z imprezy, wyniki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Wygrali najlepsi .Brawo Wojtuś i Marcin.Jeszcze raz gratuluję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Wygrali najlepsi .Brawo Wojtuś i Marcin.Jeszcze raz gratuluję.@Wisnia to Wisnia witaminy przede wszystkim 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Najważniejsze że mistrzostwo jest wśród swoich ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Najważniejsze że mistrzostwo jest wśród swoich ^^ Jest jakas tabela czy inna lista z klasyfikacja generalna z tej imprezy ? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Gazu wiem tylko ze druga lokatę zdobyli chłopaki z D.A.M team. Więcej nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Gazu wiem tylko ze druga lokatę zdobyli chłopaki z D.A.M team. Więcej nie pomogę Gazu DobreDzieki za info Ciekaw bylem jak wypadl znany z tego watku - Andrzej Wizner i inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Chyba 7 miejsce zajęli Mateo i Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Swoja drogą to jak na imprezę o tej randze mało można poczytać.. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Relacja chyba będzie ale to wymaga czasu pewnie jest o czym napisać! A jeśli chodzi o A.Wiznera to został zawstydzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Guzu wybacz ale tak wybrał słownik w telefonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Chyba 7 miejsce zajęli Mateo i Andrzej. Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dzieki za infoDo 7ego jednak troche zabraklo Dzieki Karol za tabele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 kilka fot...https://wedkarskiswiat.pl/1-druzynowe-mistrzostwa-polski-w-trollingu-na-zarnowcu,n,554https://web.facebook.com/Stowarzyszenie-W%C4%99dkarskie-%C5%BBarnowiec-641441602623029/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Były kiedykolwiek w Polsce zawody żeby takie ryby popadały? Takie coś to ja rozumiem, a nie dłubanie okoni po 15 cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Były kiedykolwiek w Polsce zawody żeby takie ryby popadały? Takie coś to ja rozumiem, a nie dłubanie okoni po 15 cm A ja na krajowe mistrzostwa w trollingowym lowieniu 15 cm okoni to bym chetnie popatrzyl Wystarczylaby oczywiscie relacja na youtube... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ale jest i druga strona medalu: 9 ekip przez 3 dni nie złowiło ryby pow. 85cm. Ot i toniowe łowienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Były kiedykolwiek w Polsce zawody żeby takie ryby popadały? Takie coś to ja rozumiem, a nie dłubanie okoni po 15 cm A tak na serio.Z tego co wyczytalem, bralo udzial 17 ekip.To chyba bylo na zasadzie, kto chetny i wplacil wpisowe...to mial szanse zdobyc TYTUL.Cos czuje, ze w przyszlym roku ekip moze byc wiecej... Osobiscie sie nie wybieram, ze takie zastrzezenie poczynie za wczasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Do 7ego jednak troche zabraklo Dzieki Karol za tabeleSiwy to nie jest "zwierze turniejowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Siwy to nie jest "zwierze turniejowe" Taka woda i taka metoda.Z tego co wiem jak wygląda trolling na Żarnowcu, to dużo w tym przypadkowości.Widać to po wynikach...Ma to z drugiej strony swój urok - przyjeżdża ekipa, która na co dzień praktycznie nie trolluje, nigdy nie łowiła na Żarnowcu i prawie wygrywa zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Z tego co wiem jak wygląda trolling na Żarnowcu, to dużo w tym przypadkowości. Wg mnie jedyną nieprzypadkową kwestią w żarnowieckim trollingu są przynęty, które i tak każdy zna. Reszta to loteria, pływasz i jak trafisz i będzie chciał to będzie Filozofii większej tam nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Były kiedykolwiek w Polsce zawody żeby takie ryby popadały? Takie coś to ja rozumiem, a nie dłubanie okoni po 15 cm Mówiłem Ci na Rozewiu W zeszłym roku złowiono z łapy 124 Teraz będzie castingowo 19-21.08 w Nadolu Daj znać jakby co bo będzie się działooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 No wlasnie zastanawiam sie, czy taty nie zabrac w lipcu na jerkowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 No wlasnie zastanawiam sie, czy taty nie zabrac w lipcu na jerkowanie Niech o wahadłach nie zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi