gaweł Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Luzik, rano pośmigam z @luksonem a przed południem wezmę łódkę z przystani w Nadolu.Jak będziesz miał problem napisz,poradzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Poranna sesja, @lukson miał spasioną metrówkę ale nie była chętna na sesje foto.Miła atmosfera i fajna woda z dużym potencjałem.Dodam że miejscowi zaniżają długość ryb żeby mieściły się w widełkach 50-80 a poźniej w zamrażalniku - taki paradoks!! Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Gobio Gobio 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ładnie. Z ręki czy troll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Z łapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Gobio gobio musze przyznać ze mnie dziś zaimponowałes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brenducha Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Koledzy mam problem z wynajęciem łajby- w Nadolu w niedziele dopiero "po kościele" można wziąć i trzeba oddać do 18.HelpppDzwoń do Andrzeja Wiznera. Ma kilka do wynajmu. Kontakt weź ze strony jedznaryby.pl http://www.jedznaryby.pl/galeria.html pod tym linkiem masz telefon. Pozdrawiam ARTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Brawo ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Panowie!Każdy zrobi jak mu intuicja podpowie w zgodzie z sumieniem ale warto by się zastanowić, na chwilę zatrzymać i rozważyć czy warto zabierać ze sobą ryzyko jakie niesie ta woda. Silniki elektryczne na tym jeziorze warto mieć ze sobą jak by nie patrzeć ale jako dodatkowe źródło napędu do przemieszczania się po długich blatach bądź jeśli to możliwe do pływania w trololo.Jako podstawowa i jedyna jednostka napędowa może służyć jedynie osobom, które zdroworozsądkowo nie myślą bądź potrzebują mocnych wrażeń. Bardzo częste są sytuacje kiedy wypływając mamy flautę a po "kilku chwilach" (bo czas na wodzie szybko mija) zaczyna wiać po długości aczkolwiek wiatry zachodnie i wschodnie również potrafią ruszyć wodę. Kilka razy może uda się się cały dzień pchać jednostkę elektrykiem ale nie jest to dobry argument by pisać o tym, że się da. Jeden raz wystarczy by zmienić śpiewkę i oby ten jeden raz dał szansę na ponowne wypłynięcie.Bezpieczeństwo jest najważniejsze a kto z nim igra ten głupiec! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Słuszna uwaga kolego. Tylko głupcy się nie boją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Na zarnowcu padl szczupak 131 cm jak dostane zgode wrzuce foto . Potwor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tak wiem widziałem już . To już drugi w tym roku . Pachnie tam rekordem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) To fakt. Łowcą jest Andrzej Wizner (Gaweł i ja, coraz bardziej go nie lubimy ) Trzeba podkreślić, że ryba została złowiona z rzutu a nie trolla (chyba , że piszesz o kolejnym 131? a na to wygląda! jest bogato ) Edytowane 6 Lipca 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Andrzej kosi ostro!! Codziennie wyjeżdża minimum metr! [emoji85][emoji1342][emoji476] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tak tylko jak ktoś jest na zarnowcu od poniedziałku do piątku no to mówi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Od poniedziałku do niedzieli przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dla tego właśnie, wyniki Andrzeja się nie liczą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Widziałem jak w tygodniu podbierali u Andrzeja 116cm. Łowie na tych "samych" miejscach od tygodnia i jeszcze sie nie zbliżyłem do takich wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Widziałem jak w tygodniu podbierali u Andrzeja 116cm. Łowie na tych "samych" miejscach od tygodnia i jeszcze sie nie zbliżyłem do takich wyników.Jeszcze sobie odbijemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Heh będziemy walczyć! PsPodejrzewam, że Andrzej ma podpisany kontrakt z miejscowymi szczupakami.. Edytowane 6 Lipca 2016 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Tak ta sama ryba ale to nie kolega wizner go zlapal ryba na jerka Edytowane 6 Lipca 2016 przez tubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A jak z wiatrami? Przy zschodnim 7m/s komfortowo z reki sie lowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) To fakt. Łowcą jest Andrzej Wizner (Gaweł i ja, coraz bardziej go nie lubimy ) Trzeba podkreślić, że ryba została złowiona z rzutu a nie trolla (chyba , że piszesz o kolejnym 131? a na to wygląda! jest bogato )Trzeba konsekwentnie łowić "grubo" to będą wyniki A i tak największe w sierpniu będą brały Robert jak widzę nr tel w ciągu dnia i wiem kto dzwoni to już nie odbieram żeby nie popsuć sobie humoru /dobry jest "pogromca kaczodziobych" /Dla tych co okonie łowią delikatnie informuję o wymiarze ochronnym-18-35 bo ekipa "miśków'sprawdza Edytowane 6 Lipca 2016 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Lukson sekret tkwi w przynecie ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A jak z wiatrami? Przy zschodnim 7m/s komfortowo z reki sie lowi?Komfortowo nie ale da się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 To moj 104cm z tego wtorku.Sorry ze zdjecie zdjecia ale kompa nie mam pod ręką 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi