silurus Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Pumba ja chętnie, tylko czekam na strzał sędziowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Jesteśmy w Nadolu. Trolling w lipcu i sierpniu zabroniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) @Uresanty, kto udzielił Wam takich informacji?Edit: Zasięgnąłem języka u źródła, można trollingować, ktoś udzielił Wam błędnych informacji. W podlinkowanym powyżej regulaminie jest jasno zapisane, że zakaz trollingu dotyczy okresu ochronnego szczupaka. Edytowane 3 Lipca 2017 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Jesteśmy w Nadolu. Trolling w lipcu i sierpniu zabroniony.Zgaduje ze rozmawiales z ratownikami, a oni pewnie pamiętają zeszłoroczny regulamin, a nie czytali tego z 2017. Pumba zamieścił do niego link Sent from my SM-G870F using Tapatalk Edytowane 3 Lipca 2017 przez SzymusS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Zamiast pisać o niejasnościach w regulaminie napisaliśbyście o sytuacji znad wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Sytuacja chu... Od tygodnia wieje, od 3 dni nie wieje tylko pizdzi, 1m fala pływanie niezbyt rozsądne, nie mówiąc już o jakimś tam wedkowaniu. Niby od środy ma być lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dzis i jutro bardzo mocno wieje, woduje się w środę Sent from my SM-G870F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ja wypływam czasem na 2-3h i wracam mokry zziębnięty i bez wyniku...tez mi się pogoda trafiła na tegorocznym urlopie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Byłem tydzień temu. Na 4 osoby - jeden kolega strzelił 2 x szczupaka 40 cm i 2 x okonia 20 cm. Reszta nawet bez brania. Maskara generalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Pogoda na razie lipa. Mam nadzieje źe trafie z pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Metrowe fale- były.Ściana deszczu -była.K....wa jeszcze tylko z lodu w lipcu nie łowiłem.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) W sobotę po południu melduję się w willi orfa na około tydzień. Wyjazd nie stricte wędkarski, bardziej urlopowy. Ale myślę, że kilka razy uda się wypłynąć za zębatym o ile będą dostępne łodzie Liczę na poprawę warunków pogodowych. Edytowane 5 Lipca 2017 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 W sobotę po południu melduję się w willi orfa na około tydzień. Wyjazd nie stricte wędkarski, bardziej urlopowy. Ale myślę, że kilka razy uda się wypłynąć za zębatym o ile będą dostępne łodzie Liczę na poprawę warunków pogodowych.Łódek w Orfie dostatek.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Ja wypływam czasem na 2-3h i wracam mokry zziębnięty i bez wyniku...tez mi się pogoda trafiła na tegorocznym urlopie!Trzymam kciuki za udany wyjazd. Miałem mroźną majówkę na Żarnowcu ale lipcowki się takiej nie spodziewałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gobio Gobio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 W orfie maja 3 łodzzie wiec szau nie ma , aaaa i jedna na wioslach to razem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale obiady Pani Marii ... to szał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Nie byłem w Żarnowcu chyba ze 20 lat ... Z brzegu da się poganiać za jakąś rybką i krzaczory trawestować ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Nie byłem w Żarnowcu chyba ze 20 lat ... Z brzegu da się poganiać za jakąś rybką i krzaczory trawestować ?Krzaczorów brak, podobnie jak ryb w zasięgu rzutu z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Na Żarnowcu trochę się ruszyło,3 ostatnie dni z warunkami komfortowymi do łowienia. W środę 6 szczupłych we 2, w czwartek ja 5, ojciec 1. Niestety rozmiarowo bez szału, największy 70. Chciałem jeszcze gorąco pozdrowić chłopaków pływających na łódce Lindera, którzy w czwartek zerowali, a jak usłyszeli, że wszystko padło na gumy stwierdzili, że na gumy nie łowią, bo to za łatwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Na Żarnowcu trochę się ruszyło,3 ostatnie dni z warunkami komfortowymi do łowienia. W środę 6 szczupłych we 2, w czwartek ja 5, ojciec 1. Niestety rozmiarowo bez szału, największy 70. Chciałem jeszcze gorąco pozdrowić chłopaków pływających na łódce Lindera, którzy w czwartek zerowali, a jak usłyszeli, że wszystko padło na gumy stwierdzili, że na gumy nie łowią, bo to za łatwe Dziękujemy kolego ????Łódka to nie Linder tylko Lund,w czwartek wcale nie wyzerowali.Każdy łowi jak uważa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Pewnie, nie neguję niczego, liczyłem jedynie na odzew, za to w środę chyba coś większego trafiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Jak wspomniał Daniel, każdy łowi jak uważa Napewno nie pojechaliśmy tam po ryby jakie gryzły, a ze do 16-20 cm jerków skakały, i to skutecznie ryby po 40 cm... trudno, taki czas; duży nie był na chodzie, to przedszkole szalało Wizner tez pływał w trolu po tych samych blatach na których my lowilismy, i co polowil ??? Otóż nie polowil, bo pomimo, ze świetny wędkarz doskonale znajacy jezioro, to nie cudotwórca. Ogólnie jak dla mnie wyjazd na duży plus. Fajna ekipa, piękne jezioro, dużo zobaczylismy, dużo nauczyli i zyskali nowe doświadczenia, a na metrówki przyjdzie jeszcze czas 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Ja dzisiaj zrobiłem sobie przerwę, na wodę ruszam jutro rano Sent from my SM-G870F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Pany, jest ktoś kto mnie oświeci na jeziorze we wtorek czy środę lub czwartek czy piątek ? I pytanie czy z jerkami max 25 g. jest sens pływać ? Edytowane 8 Lipca 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Pany, jest ktoś kto mnie oświeci na jeziorze we wtorek czy środę lub czwartek czy piątek ? I pytanie czy z jerkami max 25 g. jest sens pływać ?Może jakims cudem uda mi sie wreszcie wyskoczyć. W razie czego odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi