Paździoch Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Kolega dzisiaj miał plan za okoniem popływać na Żarnowcu.Panowie myślicie że to dobry pomysł? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Na każdej wodzie, na którą wypływam staram się czuć jak "kluczowy wędkarz"...to pomaga [emoji14] Brawo Bobie. Taka postawa to "klucz" do sukcesu [emoji123][emoji106][emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Na każdej wodzie, na którą wypływam staram się czuć jak "kluczowy wędkarz"...to pomaga 17.08-19.08/Poland Swimbait Pike Cup Żarnowiec 2018/ Spotkanie Kluczowych Castingowców w Polsce-oczywiście willa Orfa Robercie postaram się zorganizować krótko-długą konferencję na temat jeziora. :P/Andrzej Wizner oczywiście będzie,bo on zna tę wodę/nie ukrywajmy,najlepiej/.Być może będą też kluczowi europejscy wędkarze /miało być takich dwóch ale niestety terminy im nie pozwoliły/ale to pomalutku na Targach się coś może ugra Edytowane 2 Lutego 2018 przez gaweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Brawo Bobie. Taka postawa to "klucz" do sukcesu [emoji123][emoji106][emoji6]A co mi Waldziu pozostało na stare lata? ...dystans do siebie i pozytywne myślenie 17.08-19.08/Poland Swimbait Pike Cup Żarnowiec 2018/ Spotkanie Kluczowych Castingowców w Polsce-oczywiście willa Orfa Robercie postaram się zorganizować krótko-długą konferencję na temat jeziora. :P/Andrzej Wizner oczywiście będzie,bo on zna tę wodę/nie ukrywajmy,najlepiej/.Być może będą też kluczowi europejscy wędkarze /miało być takich dwóch ale niestety terminy im nie pozwoliły/ale to pomalutku na Targach się coś może ugra Pawełku, dzięki za informację. Czuję się zaproszony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 A co mi Waldziu pozostało na stare lata? ...dystans do siebie i pozytywne myślenie Pawełku, dzięki za informację. Czuję się zaproszony... Ty jesteś z Urzędu zaproszony Bo o muzeum też będzie mowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 WitamBędę na majówkę nad morzem na krótkim urlopie.Jak wygląda sprawa z okoniem na j.Żarnowieckim o tej porze. Jest sens wypożyczać łódke z nastawieniem na delikatny spinning i okonia( na tamtejsze szczupaki jestem za krótki) Łowiłem tam 2 x ale w środku wakacji i wtedy słyszałem,że podobno okonie jako tako żerują tam wlasnie latem i jesienią,a wiosna slaba.Czy to prawda,ze taka specyfika łowiska? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Czyli termin Spotkania oficjalnie podany.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Czy ktoś będzie na Żarnowcu w dniach 3-5 maja i ma wolne miejsce na łódce? Chętnie bym się przytulił bo będę w okolicy na majówce z rodziną i zahaczyłbym pajki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Witam Czy ktos wie jak wyniki z MP w Trollingu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 https://www.facebook.com/tim.pleciona/videos/1725810650873959/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 "W tym roku w Gminie Gniewino odbędzie się debata z kluczowymi wędkarzami z Polski nt. przyszłości Jeziora Żarnowieckiego w perspektywie następnych lat". - w głównej mierze od tego zależeć będzie czy odłowy rybackie będą dalej czy nie, jakie będą zarybienie oraz główny kierunek rozwoju turystyki wędkarskiej PSwięcej informacji niebawem"Debata" się odbyła... Niestety z przyczyn obiektywnych nie udał mi się dotrzeć na spotkanie. Ale może warto by podzielić się refleksjami po debacie? Bo info jakie do mnie docierają nie nastrajają optymizmem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Czy ktoś na łąkach łowi jakieś szczupaki?Ja z Żoną mam od 1 maja dwie ryby jedna 64 cm ja drugą żona walnęła na herringa 16cm 90 cm . Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Teź ciekawy jestem bo ruszam na parę dni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 W wątku szczupakowym jest info na temat mamuśki 124. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Tyle to wiemy???? jade z młodym i chcem żeby trafił nawet krótkiego. Trol z synkiem odpada bo go zanudzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 "Debata" się odbyła... Niestety z przyczyn obiektywnych nie udał mi się dotrzeć na spotkanie. Ale może warto by podzielić się refleksjami po debacie? Bo info jakie do mnie docierają nie nastrajają optymizmem...Niestety Oby nie był to ostatni rok metrowych mamusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Wieści na temat "ustaleń" po prostu mrożą mózg! Oby to były tylko plotki i przekłamania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) "Debata" się odbyła... Niestety z przyczyn obiektywnych nie udał mi się dotrzeć na spotkanie. Ale może warto by podzielić się refleksjami po debacie? Bo info jakie do mnie docierają nie nastrajają optymizmem... Niestety Oby nie był to ostatni rok metrowych mamusiek Wieści na temat "ustaleń" po prostu mrożą mózg! Oby to były tylko plotki i przekłamania!!! Może ktoś rozjaśnić temat ? Edytowane 22 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Myślę, że póki sprawa ostatecznie się nie wyjaśni, nie ma sensu nakręcać atmosfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Myślę, że póki sprawa ostatecznie się nie wyjaśni, nie ma sensu nakręcać atmosfery To nie nakręcaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Może ktoś rozjaśnić temat ?Wiem tylko ze słyszenia i od razu zaznaczam że nie wiem czy to prawda więc proszę przyjąć to jaką informacje z drugiej ręki.Podobno planuje się w przyszłym roku odłów metrowych szczupaków w celu pozyskania ikry do sztucznego tarła .Metrówki po tym "zabiegu"mają dostać w łeb i do wora bo jest ich w Żarnowcu za dużo. Konkretne pytania proszę kierować do osób/osoby/które/która/była inicjatorem tego spotkania z tzw"kluczowymi wędkarzami". A jak to mówią wyjdzie "szydło z wora" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Jak już "szydło wyjdzie z worka" to równocześnie "kupa na wierzch wypłynie" ... i będzie po ptokach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 ot i całe planowanie oraz rozumowanie włodarzy ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Dzięki Pawle. Chyba kluczowi wędkarze się raczej nie zgodzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Wiem tylko ze słyszenia i od razu zaznaczam że nie wiem czy to prawda więc proszę przyjąć to jaką informacje z drugiej ręki.Podobno planuje się w przyszłym roku odłów metrowych szczupaków w celu pozyskania ikry do sztucznego tarła .Metrówki po tym "zabiegu"mają dostać w łeb i do wora bo jest ich w Żarnowcu za dużo. Jeżeli to prawda to dramat. A za dużo to jest w naszym kraju IDIOTÓW i to w każdej dziedzinie Edytowane 22 Czerwca 2018 przez silurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi