bigos Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Vako, nie za bardzo wiem o co chodzi z punktami, ani w czym mialby byc problem. Temat dotyczy j.Zarnowieckiego w szerokim pojeciu. Sprawy gospodarki rybackiej i zarzadzania ta woda byly tu szeroko poruszane. Te zdjecia to dowod na to w jakim kierunku caly czas ida sprawy. Gdyby moderator je wykasowal jako nie merytoryczny skladnik dyskusji, to bym pomyslal ze oszalal. Pewnie nie tylko ja. Pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Zdjecie zrobione ok 45 min temu na hali rybnej w Gdyni - 14 listopada, okolo poludnia. Sprzedawczyni zapytana o to skad pochodzi ryba, odpowiedziala bez zawahania ze z Zarnowca. Pokroj ciala/kondycja i umaszczenie szczupaka moim zdaniem potwierdzaja. Ryba na dobre 110 cm. Informacje podaje dla kolegow z 3 miasta ( bo z Warszawy etc. to ciezko w tygodniu podjechac), ktorzy chcieliby zrobic sobie zdjecie z duzym szczupakiem ( swiezynka, jakby wyjety przed chwila z wody), a nie maja czasu jechac na ryby/kasy na zarnowiecka licencje. Opcjonalnie dla tych, ktorzy chcieliby raz jeszcze ,,na zywca'' )) zobaczyc rybe, ktora zgodnie z przepisami wypuscili kiedys na tym lowisku. Pozdrawiam,Bigos i po ch... te bicie piany. Zapoznaj się ze specyfiką gospodarki jeziorem i dopiero zabieraj głos na forum. A jak chcesz z Polski zrobić Irlandię , to niedługo są wybory prezydenckie; ja na Ciebie nie zagłosuję. Na chwilę obecną spełniasz wszelkie normy... Edytowane 16 Listopada 2018 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Adam! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) i po ch... te bicie piany. Zapoznaj się ze specyfiką gospodarki jeziorem i dopiero zabieraj głos na forum. A jak chcesz z Polski zrobić Irlandię , to niedługo są wybory prezydenckie; ja na Ciebie nie zagłosuję. Na chwilę obecną spełniasz wszelkie normy...PAX PAX Panowie- w polityce wiele dzieli ale łączy nas Wędkarstwo Na Żarnowcu Andrzeja klienci złowili 108 i 114 w ostatnim czasie,pojedyńcze ryby Wpadaj na zlot trociowy/Orłowo/ to zamieszamy a gruuuubo będzie :PMarek Sz reportaż zrobi a przynęt hand made będzie co nieco i zupa Łososiowa O kaloryferze i cytrynówce nie wspomnę Edytowane 16 Listopada 2018 przez gaweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 ...cytrynówka faktycznie łagodzi emocje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Adam! ... No cooo, nerwowy jestem ...z natury PAX PAX Panowie- w polityce wiele dzieli ale łączy nas Wędkarstwo Na Żarnowcu Andrzeja klienci złowili 108 i 114 w ostatnim czasie,pojedyńcze ryby Wpadaj na zlot trociowy/Orłowo/ to zamieszamy a gruuuubo będzie :PMarek Sz reportaż zrobi a przynęt hand made będzie co nieco i zupa Łososiowa O kaloryferze i cytrynówce nie wspomnę Kusisz, oj kusisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Spinnerman, wiem jak wyglada gospodarka na tym jeziorze. Mysle ze nie zrozumiales po co wstawilem te zdjecia. Moglbym sie teraz znizyc do poziomu jaki zaprezentowales swoim wpisem i przy pomocy wycieczki personalnej wytlumaczyc Ci ,, co poeta mial na mysli'', ale chyba sie starzeje i nie chce mi sie... Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Spinnerman, wiem jak wyglada gospodarka na tym jeziorze. Mysle ze nie zrozumiales po co wstawilem te zdjecia. Moglbym sie teraz znizyc do poziomu jaki zaprezentowales swoim wpisem i przy pomocy wycieczki personalnej wytlumaczyc Ci ,, co poeta mial na mysli'', ale chyba sie starzeje i nie chce mi sie... Pozdro Chyba faktycznie się starzejesz, bo po co ten wpis ???...i nie oceniaj. Nie znam poety o pseudonimie bigos, a jak chcesz coś przekazać to pisz jasnym przekazem, bo trolling to lubię, ale za szczupakiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Spinnerman, wiem jak wyglada gospodarka na tym jeziorze. Mysle ze nie zrozumiales po co wstawilem te zdjecia. Moglbym sie teraz znizyc do poziomu jaki zaprezentowales swoim wpisem i przy pomocy wycieczki personalnej wytlumaczyc Ci ,, co poeta mial na mysli'', ale chyba sie starzeje i nie chce mi sie... PozdroSąsiad jak Ty masz czas o 23.40 na dywagacje to ja zapraszam na "sezonowaną" w dębowych beczkach Irish whiskey Pogadamy o szczupakach i innych kropkach?A na hali w Gdyni "Żarnowiec" to marka, lepiej się sprzedaje....płoć "żarnowiecka" też jest droższa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Sąsiad jak Ty masz czas o 23.40 na dywagacje to ja zapraszam na "sezonowaną" w dębowych beczkach Irish whiskey Pogadamy o szczupakach i innych kropkach?A na hali w Gdyni "Żarnowiec" to marka, lepiej się sprzedaje....płoć "żarnowiecka" też jest droższa Wiktorze to może i ja bym chętnie podywagował o różnych takich ....smakach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Wiktorze to może i ja bym chętnie podywagował o różnych takich ....smakach? Bardzo chętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 I jeszcze ja! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 A tymczasem w piątek rybacy kolejny raz zaatakowali okonie. Wyniki wędkarskie coraz gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) dzisiaj okonie współpracowały ale nie mogłem przekroczyć 20 cm .Za to siateczki przez całą długość jeziora rozstawione więc większe oksy zaparkowały pewnie tam Edytowane 6 Grudnia 2018 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Maciej błagam - CAŁĄ !! Aż oczy bolą ... Tapatalkniete z iPhone 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Maciej błagam - CAŁĄ !! Aż oczy bolą ... Tapatalkniete z iPhone 7a o dysleksji kolega słyszał? To taki OF 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Tak mam i dysleksje i dysortografie z tego co pamiętam - ale jakoś te potężne choroby cywilizacyjne pozwalają mi pisać poprawnie, albo chociaż czytelnie dla drugiej osoby . Sorry za OT - wracamy do meritum . Tapatalkniete z iPhone 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Tylko nie przepraszaj. Marginalizuje to osoby piszące poprawnie. Kto inny powinien przepraszać. A moderator przynajmniej przeczytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dzis znowu przechodzilem kolo hali rybnej w Gdyni. Lezy ryba 12 kg - zapytalem ile ma. Sprzedawca powiedzial, ze w zeszlym tygodniu mial takiego ponad 15... Ewidentnie widac, ze Zarnowiec ma sakramencki potencjal...Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dzis znowu przechodzilem kolo hali rybnej w Gdyni. Lezy ryba 12 kg - zapytalem ile ma. Sprzedawca powiedzial, ze w zeszlym tygodniu mial takiego ponad 15... Ewidentnie widac, ze Zarnowiec ma sakramencki potencjal...PozdroJesteś pewny że to Żarnowieckie ? Ciekawe co na to kolega @Wojti który udziela sie tu na forum i dziala w stowarzyszeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Pewnosc moge miec jak zobacze kwity. Kwity moze sprawdzic inspektor rybolowstwa. W takiej sytuacji musze sie opierac na informacjach od sprzedawcow oraz wlasnym rozumie/wiedzy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin232 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Jest już nowy regulamin na 2019 rok. Jest kilka zmian.http://bip.gpk-kostkowo.pl/Article/get/id,15324.html?fbclid=IwAR2MyVEvd9COwv8PoUgqkGESZaZcpUF5j-pC2-CKEH5fh8epmNbJ3S7A6x0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Witam, proszę podpowiedzcie mi gdzie mogę wykupić na maja 2 dni pozwolenie na wędkowanie z łodzi na jezioro Żarnowieckie? Najlepiej przelewem żebym nie tracił godzin szukając jakiejś siedziby PZW. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 http://szczupaki.com/zaplanuj-wyprawe/lodzie-wedkarskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Ja po otwarciu linki widzę opłaty za 2018 ... Edytowane 22 Stycznia 2019 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi