esoxlucius_2008 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Sweeper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 A sobotę trafiła się rybka 95 cm. z ręki. Gratulacje Rafał Powoli coś tam się zaczyna dziać Jeszcze z miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 A sobotę trafiła się rybka 95 cm. z ręki. Siedziała w wontonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Taka cisza a teraz największa impreza trolingowa w Polsce się dzieje.Nawet jednej ryby do miary nie było dzisiaj Się dzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoczek Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Zadna jednostka nie miala miarowej ryby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 ...czyli największa dopa trollingowa w Polsce?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) Zadna jednostka nie miala miarowej ryby???Złowiono 11szt.Żaden nie miał 80cm/minimum zawodów/Andrzeja ekipa miała 4szt/najw.75cm/Ale to było wczoraj.Dzisiaj może być inaczej Edytowane 3 Października 2020 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Na ile ekip te 11szt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Na ile ekip te 11szt?Na 35 łodzi.Wczoraj 5szt/117cm najwiekszy/Generalnie słabiutko w trolingu było.Ale jeszcze jest Niedziela"cudów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jaki finał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100bass Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jedna ekipa dostała szczupaka 122cm. Pewnie niedługo tabele wyników ukażą się na stronie: zawodynazarnowcu.pl Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jaki finał?Dzisiaj 10 ryb w tym 122, 100, 96 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Panowie ratujcie, ostatni dzień na zarnowcu a ja żadnego kontaktu z ryba nie mialem co się ku.... dzieje!!! Z lapy na wszystko co bozia dala a mam w czym wybierać, w trolu nic tylko kolega 1 strzał mial... lowicie cos ?? Czy to jakis pechozol mnie złapał.... Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Jedź na halę targową w Gdyni tam są ostatnie szczupaki z Żarnowca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelor78 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Zgadza się kolego Mateo i to już pokrojone w dzwonka grubości uda sportowca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 W trolu bardzo głęboko trzeba było. Przynęta prowadzona na 10-13 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Panowie ratujcie, ostatni dzień na zarnowcu a ja żadnego kontaktu z ryba nie mialem co się ku.... dzieje!!! Z lapy na wszystko co bozia dala a mam w czym wybierać, w trolu nic tylko kolega 1 strzał mial... lowicie cos ?? Czy to jakis pechozol mnie złapał.... Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu TapatalkaŹle trafiłeś nikt niema teraz efektów.To tylko ryby. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Panowie ratujcie, ostatni dzień na zarnowcu a ja żadnego kontaktu z ryba nie mialem co się ku.... dzieje!!! Z lapy na wszystko co bozia dala a mam w czym wybierać, w trolu nic tylko kolega 1 strzał mial... lowicie cos ?? Czy to jakis pechozol mnie złapał.... Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka A sieci dalej stoją w strefie spinningowej ? Bo jeszcze niedawno stały codziennie, tylko przestawiali je z miejsca na miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Stoja dwie siatki po 200 metrow takze nie za duzo, ale blaty puste jedna ryba pod 80 wyjechała Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Jak siatki stoją od dawna to z czasem blaty robią się puste. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Panowie ratujcie, ostatni dzień na zarnowcu a ja żadnego kontaktu z ryba nie mialem co się ku.... dzieje!!! Z lapy na wszystko co bozia dala a mam w czym wybierać, w trolu nic tylko kolega 1 strzał mial... lowicie cos ?? Czy to jakis pechozol mnie złapał.... Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu TapatalkaPływałeś dzisiaj coś się działo ?Bo się zastanawiam czy popłynąć. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Pływałem wczoraj niestety lipa jeden strzał na bergamota i jedna 60 z lapy, ogolnie slabizna Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Pływałem wczoraj niestety lipa jeden strzał na bergamota i jedna 60 z lapy, ogolnie slabizna Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu TapatalkaByłem wczoraj 2 godziny od 16 do 18 bez kontaktu z rybą. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Siemka, jakie wieści z nad wody?? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Siemka, jakie wieści z nad wody?? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu TapatalkaTydzień temu kumpel w sobotę 102 na blatach .A tak to ten weekend słabo. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi