SID Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoczek Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Cześć wszystkim,Po miesiącu przerwy wracam na szybki wypad nad Jezioro. Jak zwykle dylemat czy lecieć w troll czy próbować na blatach. Dzieje się coś jeszcze na płytszej wodzie Waszym zdaniem? Dzięki i pozdrawiam,Skoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Cześć wszystkim,Po miesiącu przerwy wracam na szybki wypad nad Jezioro. Jak zwykle dylemat czy lecieć w troll czy próbować na blatach. Dzieje się coś jeszcze na płytszej wodzie Waszym zdaniem? Dzięki i pozdrawiam,SkoczekPonoć nie ale spróbować zawsze warto.Jutro płynę. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Panowie jak wyniki na jesieni i w zimie na żarnowcu? Jest dużo info z wiosny i lata a ktoś z Was łowi w na jesieni lub później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Panowie jak wyniki na jesieni i w zimie na żarnowcu? Jest dużo info z wiosny i lata a ktoś z Was łowi w na jesieni lub później?Słabe.Dzisiaj byliśmy/3 łodzie,dwie z rzutu zero,jedna troling 2sztuki/Słabizna na koniec sezonu /dla mnie na Żarnowcu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Bylem we wtorek w troolu 3 rybki po 80 i 2 spięte więc tak słabo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Bylem we wtorek w troolu 3 rybki po 80 i 2 spięte więc tak słabo nie jestW trolu to ja zasypiam chyba że z Andrzejkiem pływam to wtedy nie ma szans na spanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 No tak zależy kto co lubi ja akurat bardzo lubię trałek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAGEZ Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Ja też za trolem nie przepadam chciałbym popróbować się w łowieniu z ręki na 10m głębokości i więcej. Mam ktoś jakieś ciekawe obserwacje? Chodzi głębokość prowadzenia przynęty, obciążenie itp.. ?: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Zauważyłem,że troling często jest lekarstwem na chimeryczne szczupaki,z rzutu nie chcą a jak zrobię tę samą miejscówkę trolingiem nagle się aktywują :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Zauważyłem,że troling często jest lekarstwem na chimeryczne szczupaki,z rzutu nie chcą a jak zrobię tę samą miejscówkę trolingiem nagle się aktywują :-) Równie często zdarza się to w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) 22:09TERAZ ODTWARZANE Lew's Casting Pike Cup 2020 | SZCZUPAK 125CM Wspomnienie lata kiedy wiatr wieje i czas tak szybko leci.Aby do Sierpnia Edytowane 19 Listopada 2020 przez gaweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) gaweł, on 19 Nov 2020 - 18:32, said: Wspomnienie lata kiedy wiatr wieje i czas tak szybko leci.Aby do Sierpnia W końcu muzyka pasująca do tematu i do tego widać całą rodzinę JB, no prawie. W tym momencie ryby, to tylko dodatek. Ps. SUPER KLIMAT Edytowane 19 Listopada 2020 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 W końcu muzyka pasująca do tematu i do tego widać całą rodzinę JB, no prawie. W tym momencie ryby, to tylko dodatek. Ps. SUPER KLIMATKażda impreza wędkarska ma swój niezapomniany klimat,a nad Żarnowcem był,jest i mam nadzieję że będzie I nie ma ciśnienia do zwycięstwa oraz tam innych sytuacji..... Nie zawsze było "kolorowo"ale czas leczy rany i trzeba naprawiać różne błędy bo człowiek uczy się cały czas ja też.W przyszłym roku będzie impreza/oby covid sie już schował/taka troszkę"inna"Jedna znana firma będzie obchodzić 30-lecie Może nad .......Żarnowiecką wodą?Się okaże 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Pawełku, piękne fajerwerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Pawełku, piękne fajerwerki Bartku jeden Taki forumowicz/Pamiętasz ;)/ miał urodziny tośmy ognia dali Aby do lata Edytowane 20 Listopada 2020 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 W te chłodne dni gorące wspomnienia Lata 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 XII Zlot Castingowy odbędzie się w dniach 20.08-22.08.2021.Baza-Willa OrfaBędzie się Działo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 To tylko za pół roku i kilka dni ... przeleci migusem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 To tylko za pół roku i kilka dni ... przeleci migusem Szybciej niż nam się wydaje No i będą Ci co virus ich odstraszył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 o to pięknie, ale do szafy i tak ich nie wpuszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Paweł, a lista już otwarta? zgłaszam swój udział w zacnym spotkaniu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Paweł, a lista już otwarta? zgłaszam swój udział w zacnym spotkaniu.. Grześ lista będzie w czerwcu.Starzy kompani zawsze mają miejsce Obyśmy w Zdrowiu się mogli wszyscy spotkać.A co będzie?Castingowy Show 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi