danielos Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Panowie jak rozpoczęcie sezonu? Są sukcesy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Nikt już nie bywa na zarnowcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Bywa bywa.Tylko narazie słabo. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Serio? Wierzycie w to że jeszcze uda się tam cokolwiek połowić? Siaty na okrągło. Lepiej jechać bez wędki, spotkać się ze znajomymi na weekend, dobrze pochlać i po powrocie do domu powiedzieć żonie że nie brały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Serio? Wierzycie w to że jeszcze uda się tam cokolwiek połowić? Siaty na okrągło. Lepiej jechać bez wędki, spotkać się ze znajomymi na weekend, dobrze pochlać i po powrocie do domu powiedzieć żonie że nie brały Uda uda.Pamietaj moje słowa [emoji16] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Serio? Wierzycie w to że jeszcze uda się tam cokolwiek połowić? Siaty na okrągło. Lepiej jechać bez wędki, spotkać się ze znajomymi na weekend, dobrze pochlać i po powrocie do domu powiedzieć żonie że nie brały Z tego co kojarzę to rybacy i siaty na Żarnowcu były od zawsze. Nie było natomiast trollingu, promocji na YT, najazdu połowy Kraju i orania jeziora dzień w dzień przez kilkanaście/-dziesiąt łodzi... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Serio? Wierzycie w to że jeszcze uda się tam cokolwiek połowić? Siaty na okrągło. Lepiej jechać bez wędki, spotkać się ze znajomymi na weekend, dobrze pochlać i po powrocie do domu powiedzieć żonie że nie brały Dzisiaj z łapy jeden trafił 122cm Ja zacznę za tydzień,większe bedą gryzły Cos tam jeszcze pływa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Może ktoś będzie pływał w tym tygodniu po Żarnowcu i miałby wolne miejsce na łajbie? chętnie bym się zabrał, oczywiście jak pogoda by pozwoliła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Pod koniec czerwca będę wodował łajbę z kumplem na spółkę. Z tym że on będzie miał tygodniowe opóżnienie w dotarciu na jezioro wiec będę sam przez 3-4 dni Jakby co to pisz do mnie pod koniec czerwca Wolne miejsce będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 O! A ja mam zamiar być od 26-go czerwca - 2 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Mniej wiecej i ja będę wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Mniej wiecej i ja będę wtedypriv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Dzięki mnie już nie będzie raczej ale będę pamiętał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 XII Zlot Castingowy odbędzie się w dniach 20.08-22.08.2021.Baza-Willa OrfaBędzie się Działo W ten weekend podam wstępniak o Zlocie castingowców Bo to już niedługo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 W ten weekend podam wstępniak o Zlocie castingowców Bo to już niedługo Może w tym roku w końcu się dołączyć uda :rolleyes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Może w tym roku w końcu się dołączyć uda :rolleyes:Trzeba się bawić przed nadejściem 4 fali A kaloryfer dobrze rozgrzany był ostatnio do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Czy oprócz przewodników obecnie ktoś ma jakieś efekty?Dla znawców zbiornika południowa część od strony Nadola czy Kartoszyna lepsza?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 XII Zlot castingowców obędzie w dniach 20.08-22.08.2021Będą obecni goście:Piotr Piskorski,Jacek Kolendowicz,Robert Taszarek,Marek Szymański,Krzysztof Kuryło,Sebastian Rzytki i inni.Patronat medialny w tym roku będą miały Wiadomości Wędkarskie/w osobie red.nacz.Jacka Kolendowicza/-od przyszłego piątku WW w nowej szacie graficznej Rozpoczęcie imprezy 20.08.2021 o godz.10.00Baza Willa Orfa/jak zawsze/Sponsorów imprezy podam pod koniec lipca.Będzie się działo bo zielska jest b.dużo w tym roku a że nikt się nie chwali bo.... Dzieje się A muzyka przy ognichach od Wojtusiowego kaloryfera i gitar/Andrzej Mastalerz i Gryniu/pójdzie po Żarnowieckiej wodzie.Do tego troszkę bum bumów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Za drapieżnikiem nie latam , a jak tam z Leszczami idzie coś połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Metrówki odpaliły na łąkach w czwartek 120 cm na łódce ,wczoraj 101 cm [emoji16] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Metrówki odpaliły na łąkach w czwartek 120 cm na łódce ,wczoraj 101 cm [emoji16] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu TapatalkaByło ich więcej Największe mamuchy odpalą w sierpniu/jak zwykle/A Salmo obchodzi w tym roku 30-lecie.Obchodziliśmy na Żarnowcu 20-lecie to i w tym roku........ Na razie tyle.Będzie się działo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) Jeśli byłby ktoś chętny na wyjazd na zlot ze Śląska, to dysponuję pontonem 3,4m oraz silnikiem spalinowym 10 KM i echosondą oraz oczywiście samochodem na dojazd. Jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt. Mogę też dołączyć do kogoś chętnego. Mój samochód może również służyć jako holownik do łodzi (mam hak). Edytowane 13 Lipca 2021 przez radeqs 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) Z Zagłębia oczywiście również zapraszam. Od 20 lat mieszkam na Śląsku i jeszcze nie przyjąłem do wiadomości podziałów ???? Edytowane 13 Lipca 2021 przez radeqs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Z Zagłębia oczywiście również zapraszam. Od 20 lat mieszkam na Śląsku i jeszcze nie przyjąłem do wiadomości podziałówJasne pewnie zastrzegasz sobie ze bierzesz załoganta i jego komplety ryb Edytowane 14 Lipca 2021 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Ach te stereotypy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi