Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Serio? Wierzycie w to że jeszcze uda się tam cokolwiek połowić? Siaty na okrągło. Lepiej jechać bez wędki, spotkać się ze znajomymi na weekend, dobrze pochlać i po powrocie do domu powiedzieć żonie że nie brały :rolleyes:

Uda uda.Pamietaj moje słowa [emoji16]

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Serio? Wierzycie w to że jeszcze uda się tam cokolwiek połowić? Siaty na okrągło. Lepiej jechać bez wędki, spotkać się ze znajomymi na weekend, dobrze pochlać i po powrocie do domu powiedzieć żonie że nie brały :rolleyes:

Z tego co kojarzę to rybacy i siaty na Żarnowcu były od zawsze. Nie było natomiast trollingu, promocji na YT, najazdu połowy Kraju i orania jeziora dzień w dzień przez kilkanaście/-dziesiąt łodzi...

• Like 8

Serio? Wierzycie w to że jeszcze uda się tam cokolwiek połowić? Siaty na okrągło. Lepiej jechać bez wędki, spotkać się ze znajomymi na weekend, dobrze pochlać i po powrocie do domu powiedzieć żonie że nie brały  :rolleyes:

Dzisiaj z łapy jeden trafił 122cm :)

Ja zacznę za tydzień,większe bedą gryzły :P

Cos tam jeszcze pływa ;)

• Like 1

• 5 tygodni później...

XII Zlot castingowców obędzie w dniach 20.08-22.08.2021

Będą obecni goście:Piotr Piskorski,Jacek Kolendowicz,Robert Taszarek,Marek Szymański,Krzysztof Kuryło,Sebastian Rzytki i inni.

Patronat medialny w tym roku będą miały Wiadomości Wędkarskie/w osobie red.nacz.Jacka Kolendowicza/-od przyszłego piątku WW w nowej szacie graficznej :)

Rozpoczęcie imprezy 20.08.2021 o godz.10.00

Baza Willa Orfa/jak zawsze/

Sponsorów imprezy podam pod koniec lipca.

Będzie się działo bo zielska jest b.dużo w tym roku a że nikt się nie chwali bo.... ;)

Dzieje się :P

A muzyka przy ognichach od Wojtusiowego kaloryfera i gitar/Andrzej Mastalerz i Gryniu/pójdzie po Żarnowieckiej wodzie.

Do tego troszkę bum bumów :P

• Like 4

Metrówki odpaliły na łąkach w czwartek 120 cm na łódce ,wczoraj 101 cm [emoji16]

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Było ich więcej ;)

Największe mamuchy odpalą w sierpniu/jak zwykle/

A Salmo obchodzi w tym roku 30-lecie.

Obchodziliśmy na Żarnowcu 20-lecie to i w tym roku........ :P

Na razie tyle.

Będzie się działo :)  :)  :)

• Like 2

Jeśli byłby ktoś chętny na wyjazd na zlot ze Śląska, to dysponuję pontonem 3,4m oraz silnikiem spalinowym 10 KM i echosondą oraz oczywiście samochodem na dojazd. Jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt. Mogę też dołączyć do kogoś chętnego. Mój samochód może również służyć jako holownik do łodzi (mam hak).

Edytowane przez radeqs
  • Like 3