BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Przed tegorocznym zlotem na Żarnowcu, poczyniłem pewne tajne inwestycje przynętowe, które z założenia mają mi przynieść totalny i absolutny sukces ... choć z osobistego doświadczenia wiem, że wygrywa się te prawdziwie towarzyskie i koleżeńskie zmagania na przynęty otrzymane od sponsora (tak, tak. Raz mi się to przydarzyło ... ojjjjj była zabawa!!! )Ale aby zwymiarować wspomniany powyżej, totalny sukces, zakupiłem i odebrałem dzisiaj miarkę. Myślę , że 140cm wystarczy?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 „totalny sukces” [emoji16] podoba mi się [emoji106][emoji123]. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 To taka forma samo dowartościowania. Można np. złowić niewyobrażalnie, gigantyczne, nieosiągalne dla innych ZERO ...wspomnień nie będę cytował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Przed tegorocznym zlotem na Żarnowcu, poczyniłem pewne tajne inwestycje przynętowe, które z założenia mają mi przynieść totalny i absolutny sukces ... choć z osobistego doświadczenia wiem, że wygrywa się te prawdziwie towarzyskie i koleżeńskie zmagania na przynęty otrzymane od sponsora (tak, tak. Raz mi się to przydarzyło ... ojjjjj była zabawa!!! )Ale aby zwymiarować wspomniany powyżej, totalny sukces, zakupiłem i odebrałem dzisiaj miarkę. Myślę , że 140cm wystarczy?! IMG_20210714_135922_edit_51674690440030a.jpg IMG_20210714_135953a.jpgRobert proponowałbym 150 bo jak pamiętasz 145 już była pokazywana Dzisiaj Kolega dostał grubą mamę 121 A co będzie w sierpniu?Woda się ochłodzi,pasiaki zaczną w grupach atakować a za nimi .....Uboty Czuję mocno że rekord będzie pobity i w wielkości i ilości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Ja tam nie wiem. Nie znam się. Przyjadę i zrobię ile się da Edytowane 14 Lipca 2021 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Tak, tak, trzeba powoli nakręcać spiralkę , rezerwacje już porobione, rozpoznanie zaczynam od 15stego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Tak, tak, trzeba powoli nakręcać spiralkę , rezerwacje już porobione, rozpoznanie zaczynam od 15stego...Nie kłuj za dużo mamusiek/przyjadę na kontrolę / Sporo Kolegów będzie wcześniej A takie mamuchy jak ta którą wstawił Łukasz/w wątku Szczupaki/ to nie będzie zaskoczenia.Jest ich więcej Będzie Grubo Na pytania Kolegów to jeszcze parę wolnych miejsc jest/9/ Edytowane 15 Lipca 2021 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Miałem być w tamtym roku nie udało się .W tym roku już oczami wyobraźni widziałem się na wodzie ,już się z @Gaweł dogadywałem .Mam ślub bratanicy/chrześnicy w ten weekend o czym uświadomiła mnie żona :wacko: Mam nadzieję ,że do trzech razy sztuka Bawcie się dobrze chłopaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Miałem być w tamtym roku nie udało się .W tym roku już oczami wyobraźni widziałem się na wodzie ,już się z @Gaweł dogadywałem .Mam ślub bratanicy/chrześnicy w ten weekend o czym uświadomiła mnie żona :wacko: Doskonała pamięć ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Doskonała pamięć Bo w życiu trzeba mieć priorytety :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Miałem być w tamtym roku nie udało się .W tym roku już oczami wyobraźni widziałem się na wodzie ,już się z @Gaweł dogadywałem .Mam ślub bratanicy/chrześnicy w ten weekend o czym uświadomiła mnie żona :wacko: Mam nadzieję ,że do trzech razy sztuka Bawcie się dobrze chłopaki No cóż wzniesiemy w górę Twoje zdrowie Szkoda bo zapowiada się Mega A ryby Potworki są w dużej ilości o czym świadczą wpisy na FB.A jak się woda ochłodzi to.......Będzie Rekord metrówek na Zlocie, w tym roku .Te Naj,Naj/130+/ jeszcze w toni pływają ale w sierpniu to....... Łódki wszystkie zarezerwowane/6/,tak jeszcze nie było Bum bumy już idą do mnie a przy okazji odbędzie się 30-Lecie SALMO/każdy uczestnik dostanie ...ale to niespodzianka / A muza z kaloryfera i dwóch/może 3/gitar ze śpiewem poniesie Żarnowiecką wodą Za niecały miesiąc ogień z multiplikatorów pójdzie Się będzie działo przed nadejściem 4 fali,tfu,tfu oby nie przyszła,skubana. Edytowane 20 Lipca 2021 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 No cóż wzniesiemy w górę Twoje zdrowie Szkoda bo zapowiada się Mega A ryby Potworki są w dużej ilości o czym świadczą wpisy na FB.A jak się woda ochłodzi to.......Będzie Rekord metrówek na Zlocie, w tym roku .Te Naj,Naj/130+/ jeszcze w toni pływają ale w sierpniu to....... Łódki wszystkie zarezerwowane/6/,tak jeszcze nie było Bum bumy już idą do mnie a przy okazji odbędzie się 30-Lecie SALMO/każdy uczestnik dostanie ...ale to niespodzianka / A muza z kaloryfera i dwóch/może 3/gitar ze śpiewem poniesie Żarnowiecką wodą Za niecały miesiąc ogień z multiplikatorów pójdzie Się będzie działo przed nadejściem 4 fali,tfu,tfu oby nie przyszła,skubana.Nie rób mi smakaBo dam z domu drapaka :D :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Bo w życiu trzeba mieć priorytety :D Panie ... Co to za priorytety jak się idzie gdzie żona każe ... ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Od razu widać, kto w rodzinie Sławka spodnie nosi! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 wczoraj do kumpla powiedziałem : Wiesz co wczoraj ,zona po raz pierwszy przyszła do mnie na kolanach .... Kumpel : I co powiedziała ? Ja : Wyłaź z pod łózka ty tchórzu :D To tak z przymrużeniem oka... A tak na poważnie : Po ćwierć wieku małżeństwa wiem ,że dobrze trafiłem . Żona rozumie moje hobby i nie mam problemu nawet z tygodniowymi wędkarskimi wypadami czego reszcie wędkarskiej braci życzęPo prostu ten jeden przypadek jest szczególny i tyle 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Po ćwierć wieku małżeństwa wiem ,że dobrze trafiłem . Żona rozumie moje hobby i nie mam problemu nawet z tygodniowymi wędkarskimi wypadami czego reszcie wędkarskiej braci życzęPo prostu ten jeden przypadek jest szczególny i tyle Zazdroszczę Ja jak pojechałem na ryby do Holandii na dwa lata, to moja "była" nie zrozumiała mojego hobby 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Panowie , być może głupie pytanie. Czy jest w ogóle sens jechać do zarnowca i pływać pontonem na wiosłach? na silnik nie mam kaski obecnie a ze szczupakami na jesień bym się pobawił O ile ogóle jest sens jechać samemu pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Panowie , być może głupie pytanie. Czy jest w ogóle sens jechać do zarnowca i pływać pontonem na wiosłach? na silnik nie mam kaski obecnie a ze szczupakami na jesień bym się pobawił O ile ogóle jest sens jechać samemu pierwszy raz Odpowiem brutalnie ,że raczej nie . I nie chodzi tu o miejscówki szczupakowe ale o względy bezpieczeństwa . Pogoda potrafi się tam zmienić w kilkadziesiąt minut o 180 stopni i wiatr może być taki ,że na elektryku nie uciągniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Panowie , być może głupie pytanie. Czy jest w ogóle sens jechać do zarnowca i pływać pontonem na wiosłach? na silnik nie mam kaski obecnie a ze szczupakami na jesień bym się pobawił O ile ogóle jest sens jechać samemu pierwszy raz Zależy od pogody ale jak nie bediesz się za daleko wypuszczał to dasz radę.Żadko ale są czasami jednostki na wioskach [emoji28] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Panowie , być może głupie pytanie. Czy jest w ogóle sens jechać do zarnowca i pływać pontonem na wiosłach? na silnik nie mam kaski obecnie a ze szczupakami na jesień bym się pobawił O ile ogóle jest sens jechać samemu pierwszy raz Byłem w tym roku pierwszy raz. Wypożyczałem łódkę (4,5 m) z silnikiem spalinowym 15 kM. Z 14 dni było kilka takich że nie odważyłem się wypłynąć. W sumie 5 dni " na wodzie" . Ryby są - głównie na echosondzie. Choć 80+ i 70 + zaliczyłem. Pontonem wypłynąłbym może w 2-3 popołudnia, nie dalej jak 100-150 m od brzegu (miejsca wodowania). Czy tam byłyby jakieś szczupaki? Nie wiem, szczęście trzeba mieć Ale może ja strachliwy jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Byłem w tym roku pierwszy raz. Wypożyczałem łódkę (4,5 m) z silnikiem spalinowym 15 kM. Z 14 dni było kilka takich że nie odważyłem się wypłynąć. W sumie 5 dni " na wodzie" . Ryby są - głównie na echosondzie. Choć 80+ i 70 + zaliczyłem. Pontonem wypłynąłbym może w 2-3 popołudnia, nie dalej jak 100-150 m od brzegu (miejsca wodowania). Czy tam byłyby jakieś szczupaki? Nie wiem, szczęście trzeba mieć Ale może ja strachliwy jestem No nic to sobie Żarnowiec odpuszcze i poszukam czegoś innego na Kaszubach lub w Zachodniopomorskim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Panowie , być może głupie pytanie. Czy jest w ogóle sens jechać do zarnowca i pływać pontonem na wiosłach? na silnik nie mam kaski obecnie a ze szczupakami na jesień bym się pobawił O ile ogóle jest sens jechać samemu pierwszy raz Możesz wypożyczyć łódź z silnikiem nad Żarnowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daczsan Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Możesz wypożyczyć łódź z silnikiem nad Żarnowcem. Można prosić o jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi