Skoczek Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Można prosić o jakieś namiary? Andrzej Wizner - +48 662 037 556 Wynajem łódek Lubkowo - +48 516 685 584 3Elements - +48 570 422 733 Pewnie jest więcej miejsc, natomiast ja korzystałem z powyższych opcji. Andrzej i druga opcja z przystani w Lubkowie, 3elements kawałek dalej na południe, ale również wschodni brzeg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Możesz wypożyczyć łódź z silnikiem nad Żarnowcem.Jak duże są to koszty(orientacyjnie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoczek Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Jak duże są to koszty(orientacyjnie)? Ja płaciłem zawsze pomiędzy 150, a 200 za dzień (paliwo w cenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Jak duże są to koszty(orientacyjnie)?Zadzwoń na telefony podane wyżej przez kolegów lub do WIlla Orfa Nadole:http://www.willaorfa.pl/oferta-willi-orfa.htmlNikt nie wie jak długo chcesz łowić itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 W Orfie są mniejsze łódki z mniejszymi silnikami (5-6KM) Ale o ile wiem w okresie zlotu wszystkie są zarezerwowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Koledzy ten Zlot przejdzie do historii.Będzie Nas ponad 80 osób.Kwaterunek mamy w Willi Orfa i Willi Niedźwiedź/50 metrów od Orfy,dosłownie za płotem,40 sekund spacerkiem do pomostu,warunki takie same/Jutro wysyłam informacje do każdego uczestnika.W weekend przedstawię program imprezy.Listy uczestników nie piszę ze względu na RODO.Ale cieszy mnie fakt że z Jerka sporo Kolegów będzie.Będzie się działo Ps:Dzisiaj Andrzej Wizner złowił 124cm,przepiękną mamuśkę,druga zwiała.Ale będzie na Zlocie i powie,podpowie co,gdzie i jak "Ja nie ukrywam na 5 wypadów,3 z dużymi zębatymi Edytowane 27 Lipca 2021 przez gaweł 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam, Jakby ktoś ten piątek lub sobotę potrzebował kogoś do podbierania to bardzo chętnie służę pomocą ????Jest opcja również że będę dysponował łódką... Z góry dziękuję Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez Sławek77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Ma ktoś wolne miejsce na łajbie w niedzielę 8.08. zasponsoruje paliwo i promile w trakcie lub po . ???? Rodzinka wkopała mnie w urlop we Władku i łowię tylko śledzie i okonie Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez koyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Proszę ewentualnie o namiar na przewodników, wizner już wymieniony, kogo jeszcze polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Kuczkowski Wojtek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Ok, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Proszę ewentualnie o namiar na przewodników, wizner już wymieniony, kogo jeszcze polecacie ? Roman Kaszlikowski tel.665 309 770 mail pikefishingcamp@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Super, dzięki kontakt nawiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Polecam Andrzeja Wiznera ;-) Kto z Andrzejem był na rybach w cyrku sie nie śmieje.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Polecam Andrzeja Wiznera ;-) Kto z Andrzejem był na rybach w cyrku sie nie śmieje....Jutro sprawdzę ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Ale u niego od ręki trudno o termin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Wypożycz łódkę i płyn na poszukiwanie ryb ???? To tylko parę groszy więcej aniżeli paliwo i piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) Ale do Władka zabrałem tylko zestawy śledziowe i okoniowe , metrówki nie utrzymają ????. Ostatecznie zgarnia mnie Wizner. Dzięki za pomoc , pozdrawiam. Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez koyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Nie wiem jak zacząć tego posta. Więc prosto z mostu po męsku. Pawcio mam prośbę napisz listę uczestników chodź by po @nicku. Większość będzie wiedziała kto przyjeżdża a (RODO) będzie spało spokojnie. Myślę też, że tych których wymienisz z imienia i nazwiska (znanych i lubianych wędkarzy) nie będą mieli z tym problemu. Podsumowując. Dwie bazy do spania, 80 uczestników, znane nazwiska świata wędkarskiego. Na mój gust jest czym się chwalić. I dla mnie żuczka wędkarskiego jest kogo szukać, żeby chwilę porozmawiać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie wiem jak zacząć tego posta. Więc prosto z mostu po męsku. Pawcio mam prośbę napisz listę uczestników chodź by po @nicku. Większość będzie wiedziała kto przyjeżdża a (RODO) będzie spało spokojnie. Myślę też, że tych których wymienisz z imienia i nazwiska (znanych i lubianych wędkarzy) nie będą mieli z tym problemu. Podsumowując. Dwie bazy do spania, 80 uczestników, znane nazwiska świata wędkarskiego. Na mój gust jest czym się chwalić. I dla mnie żuczka wędkarskiego jest kogo szukać, żeby chwilę porozmawiać.Pawciu tak pisałem wczesniej,listy uczestników nie będę pisał.Za długo by to trwało Wszystko na miejscu a uwierz mi będzie sporo niespodzianek Ja już z Mazur wróciłem,od jutra biorę się do roboty Wiznerkowi przed zlotem bana na łowienie zrobię bo przecież on już ze 20 metrówek z łapy wytargał Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Obawiam się, że Andrzejowi każdy uczestnik musiałby przysłać przed zlotem po butelce naleweczki, żeby chłopak zajął się ich testowaniem, a nie lowieniem metrowek????P.S. ja juz doczekać się nie mogę ???? Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez kotwica88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (...)Wiznerkowi przed zlotem bana na łowienie zrobię bo przecież on już ze 20 metrówek z łapy wytargał Ile z tych 20-stu to te same ryby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Dwie. Andrzej ma podpisaną umowę z nimi a one mają największe parcie na szkło...Myślę, że odpowiedź godna pytania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Ile z tych 20-stu to te same ryby?Te to tylko z łapy, o trolingowych nie wspomnę Pewnie parę było moich,wcześniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Te to tylko z łapy, o trolingowych nie wspomnę (...)Na "korbe" i tak się nie liczy, a za trolling są ujemne punkty. Moje pytanie nie miało być złośliwe. Zwykła ciekawość czy katalogujecie złowione duże ryby bo to by dało możliwość oceny zasobów metrówek w Żarnowcu. Bo przeglądając niektóre materiały z YT jestem przekonany że wiele ryb jest łowionych kilkukrotnie w sezonie. W związku z tym jest rodzi się sporo pytań... Ale to już nie temat na forum wędkarskie. Pozdr., T. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi