Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

Można prosić o jakieś namiary?

Andrzej Wizner - +48 662 037 556

Wynajem łódek Lubkowo - +48 516 685 584

3Elements - +48 570 422 733

Pewnie jest więcej miejsc, natomiast ja korzystałem z powyższych opcji. Andrzej i druga opcja z przystani w Lubkowie, 3elements kawałek dalej na południe, ale również wschodni brzeg. 

• Like 2

Koledzy ten Zlot przejdzie do historii.

Będzie Nas ponad 80 osób.

Kwaterunek mamy w Willi Orfa i Willi Niedźwiedź/50 metrów od Orfy,dosłownie za płotem,40 sekund spacerkiem do pomostu,warunki takie same/

Jutro wysyłam informacje do każdego uczestnika.

W weekend przedstawię program imprezy.

Listy uczestników nie piszę ze względu na RODO.

Ale cieszy mnie fakt że z Jerka sporo Kolegów będzie.

Będzie się działo :)

Ps:Dzisiaj Andrzej Wizner złowił 124cm,przepiękną mamuśkę,druga zwiała.Ale będzie na Zlocie i powie,podpowie co,gdzie i jak :P "

Ja nie ukrywam na 5 wypadów,3 z dużymi zębatymi :)

Edytowane przez gaweł
  • Like 5

Nie wiem jak zacząć tego posta. Więc prosto z mostu po męsku. Pawcio mam prośbę napisz listę uczestników chodź by po @nicku. Większość będzie wiedziała kto przyjeżdża a (RODO) będzie spało spokojnie. Myślę też, że tych których wymienisz z imienia i nazwiska (znanych i lubianych wędkarzy) nie będą mieli z tym problemu. Podsumowując. Dwie bazy do spania, 80 uczestników, znane nazwiska świata wędkarskiego. Na mój gust jest czym się chwalić. I dla mnie żuczka wędkarskiego jest kogo szukać, żeby chwilę porozmawiać.

• Like 2

Nie wiem jak zacząć tego posta. Więc prosto z mostu po męsku. Pawcio mam prośbę napisz listę uczestników chodź by po @nicku. Większość będzie wiedziała kto przyjeżdża a (RODO) będzie spało spokojnie. Myślę też, że tych których wymienisz z imienia i nazwiska (znanych i lubianych wędkarzy) nie będą mieli z tym problemu. Podsumowując. Dwie bazy do spania, 80 uczestników, znane nazwiska świata wędkarskiego. Na mój gust jest czym się chwalić. I dla mnie żuczka wędkarskiego jest kogo szukać, żeby chwilę porozmawiać.

Pawciu tak pisałem wczesniej,listy uczestników nie będę pisał.

Za długo by to trwało :)

Wszystko na miejscu a uwierz mi będzie sporo niespodzianek :P

Ja już z Mazur wróciłem,od jutra biorę się do roboty ;)

Wiznerkowi przed zlotem bana na łowienie zrobię bo przecież on już ze 20 metrówek z łapy wytargał :D

Edytowane przez gaweł

Obawiam się, że Andrzejowi każdy uczestnik musiałby przysłać przed zlotem po butelce naleweczki, żeby chłopak zajął się ich testowaniem, a nie lowieniem metrowek????

P.S. ja juz doczekać się nie mogę ????

Edytowane przez kotwica88
  • Like 1

Te to tylko z łapy, o trolingowych nie wspomnę ;)

(...)

Na "korbe" i tak się nie liczy, a za trolling są ujemne punkty. Moje pytanie nie miało być złośliwe. Zwykła ciekawość czy katalogujecie złowione duże ryby bo to by dało możliwość oceny zasobów metrówek w Żarnowcu. Bo przeglądając niektóre materiały z YT jestem przekonany że wiele ryb jest łowionych kilkukrotnie w sezonie. W związku z tym jest rodzi się sporo pytań... Ale to już nie temat na forum wędkarskie.

Pozdr.,

T.

• Like 4