gaweł Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Na "korbe" i tak się nie liczy, a za trolling są ujemne punkty. Moje pytanie nie miało być złośliwe. Zwykła ciekawość czy katalogujecie złowione duże ryby bo to by dało możliwość oceny zasobów metrówek w Żarnowcu. Bo przeglądając niektóre materiały z YT jestem przekonany że wiele ryb jest łowionych kilkukrotnie w sezonie. W związku z tym jest rodzi się sporo pytań... Ale to już nie temat na forum wędkarskie. Pozdr.,T.Zapewne wieczorem przy ognisku i muzie te sprawy i wiele innych związanych z łowieniem szczupaków/i nie tylko/będą poruszane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 To już za tydzień A dzisiaj niespodzianka,stare Repy z Multiplikator.pl dały znać Będzie się działo,będzie zabawa,będą zębate tańczyć w rytmie casta.Mocna Impreza z ponad 80 uczestnikami.20.08 godz.10.00 otwarcie Zlotu a potem jak zwykle konkursy,ognicha ze śpiewem i muzą z Wojtusiowego kaloryfera + gitara Andrzejowa/Mastalerz Mistrz/Nagród Moc,sam nie wiem jak to się wszystko poukładało Ale to się dzieje Sobota szaleństwo Quiz Salmo z nagrodami petarda /warto się przygotować z historii Salmo /Ognicha z Bum bumami,łososie,trocie,śledzie już w zalewach Catering pełny na Full Metrówy tak jak z Andrzejem W ustaliłem mają odpoczynek-od Piątku 20.08 Żrą 7 dni i jazda 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Dzisiaj byłem,nic nie złowiłem.Koledzy byli na treningu też na zero.Natomiast na brzegu znaleźli rozkładające sie "zwłoki" mamuchy po przystawieniu miary miała 133cm.Szkoda takiej pięknej ryby.Ale są i większe tylko cwane skubane Już za sześć dni będzie sprawdzenie co i jak.Zastanawiam się nad wprowadzeniem po raz pierwszy trolingu.Bo 40 łodzi to troszkę dużo.Jutro w nocy narada/jak u kaczuszki /Dam znać w niedzielę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Troll nie głupia myśl, Pawełku. Jeno ta dopłata. + 80 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Na mistrzostwach w troolingu jest limit uczestników .I spraw sama się załatwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Dzisiaj byłem,nic nie złowiłem.Koledzy byli na treningu też na zero.Natomiast na brzegu znaleźli rozkładające sie "zwłoki" mamuchy po przystawieniu miary miała 133cm.Szkoda takiej pięknej ryby.Ale są i większe tylko cwane skubane Już za sześć dni będzie sprawdzenie co i jak.Zastanawiam się nad wprowadzeniem po raz pierwszy trolingu.Bo 40 łodzi to troszkę dużo.Jutro w nocy narada/jak u kaczuszki /Dam znać w niedzielę Połowa i tak nie wypłynie ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Połowa i tak nie wypłynie Wypłyną wszyscy,zawsze tak bywało Jedynie jedni troszkę później 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 A ja dzisiaj popołudniu, na łąkach, na Melowego babyshada -86. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 A ja dzisiaj popołudniu, na łąkach, na Melowego babyshada -86.Brawo.Na Zlocie łowimy tylko z ręki bez trola.5 dni zostało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjanl Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Jakie wyniki na zlocie? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nie byłem ale z pewnych źródeł wiem że 7 szczupaków powyżej 70cm na 80 osób. Największy 118cm dalej 103 cm i reszta maluchy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Szału ni ma jak na 80 osób . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjanl Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Faktycznie słabo, na początku lipca było eldorado.Sam w dwa poranki złowiłem taką ilość. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zaczynam wierzyć że w pełnię nie biorą, sam się o tym teraz przekonałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Słaby był cały tydzień przed zlotem. Od 15stego siedzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Weźcie też pod uwagę presję. Kilkadziesiąt łodzi na małym kawałku akwenu też na pewno nie pozostało bez wpływu na brania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Weźcie też pod uwagę presję. Kilkadziesiąt łodzi na małym kawałku akwenu też na pewno nie pozostało bez wpływu na brania.Raczej odwrotnie. Taka "brona" powinna dać wyniki.Albo ryby nie żerowały, albo ich tam nie ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Raczej odwrotnie. Taka "brona" powinna dać wyniki.Albo ryby nie żerowały, albo ich tam nie ma.A nie sądzisz, że jak to nazwałeś "bronowanie" ich codziennie od początku powiedzmy czerwca przez kilka, kilkanaście łódek dziennie miało bezpośredni wpływ na brania a właściwie na ich brak? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 A nie sądzisz, że jak to nazwałeś "bronowanie" ich codziennie od początku powiedzmy czerwca przez kilka, kilkanaście łódek dziennie miało bezpośredni wpływ na brania a właściwie na ich brak?Mam swoje zdanie na temat j. Żarnowieckiego. Populacja szczupaka mocno spadła przez ostatnie lata działalności rybackiej, podobnie z okoniem.Gdyby ryb było dużo to w miejsce pokutych od czerwca weszły by kolejne, a tak niestety nie jest.Weekendowy zlot tylko to potwierdził. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Bo ryby mają brać zawsze i każdemu, a jak nie biorą to ich nie ma 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Bo ryby mają brać zawsze i każdemu, a jak nie biorą to ich nie maNie biorą bo nie zarybiają... Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez hi tower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nie biorą bo nie zarybiają... sieci robią swoje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Mam swoje zdanie na temat j. Żarnowieckiego. Populacja szczupaka mocno spadła przez ostatnie lata działalności rybackiej, podobnie z okoniem.Gdyby ryb było dużo to w miejsce pokutych od czerwca weszły by kolejne, a tak niestety nie jest.Weekendowy zlot tylko to potwierdził.Lowie na zarno regularnie od 5 czy 6 latA tegoroczne wyniki, i nie tylko moje, były co najmniej przyzwoite i lepsze od poprzednich lat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Faktycznie na tym zlocie żarnowieckim z braniami było słabo. To chyba najsłabszy wynik w historii tej imprezy. Dlatego, każda fotografia z rybą (złowioną na Salmo) jest cenna Ale Szanowni, czy tylko ryby się liczą? Przecież można sie cieszyć również ...żarnowieckim śniadaniem na trawie Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez BOB 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Towarzystwo zacne. Tego wydziarganego to za Twoimi plecami też kojarzę. Proszę Moderatora o nie usuwanie wpisu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi