Novis Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 No przeca sam się nie usunie. Robciu, widzę, iż moderatorów masz w kieszeni. Żart. Znam obydwu, i życzę każdemu takich kumpli. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na zdjęciach widzę, że humory dopisywały. Gdy o pierwszej w nocy, z soboty na niedzielę, kolega Gaweł postanowił mnie obudzić to także słyszałem, że było grubo ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 ...było akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 A ja właśnie przed chwilą do domu dotarłem. Pozdrowienia dla kolegów co już znałem, jak i wszystkich nowo poznanych w tym roku, oraz graty dla Gawła za kolejną super imprezę! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Miło było Cię poznać, Michałku, kotleciarzu jeden. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Uczestnicy i trzy największe ryby.118,103,90+Było Towarzysko i zaje...e 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Szanowni. Pod koniec września będę miał przyjemności po raz pierwszy gościć na Jez. Żarnowieckim. Stacjonuję w Willa Orfa i tam też zarezerwowałem łódkę. Będę łowi wyłącznie z łapy. Proszę podpowiedzcie gdzie powinienem się kierować w pierwszej kolejności. Nie posiadam echa więc wskazówki raczej natury ogólnej. Blaty czy stok czy w toni:) o tej porze roku mają szanse zagrać najlepiej. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 W wątku znajdziesz podpowiedzi co nie znaczy, że się sprawdzą choć na pewno trochę pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Dziękuję za odpowiedź odrobiłem pracę domową z której wynika spora zmienność sezon do sezonu i opinia kogoś kto bywa na łowisku na pewno by nie zaszkodziła. Dobrze, że nie założyłem nowego wątku bo jeszcze trzeba by i o tym mi przypomnieć. Spokojnej nocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Spora zmienność jest nawet niemal z dnia na dzień, ale co ja tam wiem ... Dopiero kilka razy byłem jednak uznałem, że warto o tym wspomnieć. Wtręt o przypominaniu zupełnie niepotrzebny. Następnym razem po prostu pomilczę. I powodzenia życzę. Być może trafisz na te dni właśnie bo mnie jak do tej pory się to nie udało pomimo tego, że coś tam się wydłubało. Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Być może trafisz na te dni właśnie bo mnie jak do tej pory się to nie udało pomimo tego, że coś tam się wydłubało. Dzięki! Nie liczę na wiele ale dam znać gdyby zdarzyła się jakaś miła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Szanowni. Pod koniec września będę miał przyjemności po raz pierwszy gościć na Jez. Żarnowieckim. Stacjonuję w Willa Orfa i tam też zarezerwowałem łódkę. Będę łowi wyłącznie z łapy. Proszę podpowiedzcie gdzie powinienem się kierować w pierwszej kolejności. Nie posiadam echa więc wskazówki raczej natury ogólnej. Blaty czy stok czy w toni:) o tej porze roku mają szanse zagrać najlepiej. Z góry dziękuję za pomoc!Bez echa o tek porze ciężko będzie.Zielsko już opadło i ryby grupują się na 4-6m.Spróbuj wahadła typu alga,gnom, wolne prowadzenie daje efekty i woblery głębiej schodzące+ cięższe gumy 30g+ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Szanowni. Pod koniec września będę miał przyjemności po raz pierwszy gościć na Jez. Żarnowieckim. Stacjonuję w Willa Orfa i tam też zarezerwowałem łódkę. Będę łowi wyłącznie z łapy. Proszę podpowiedzcie gdzie powinienem się kierować w pierwszej kolejności. Nie posiadam echa więc wskazówki raczej natury ogólnej. Blaty czy stok czy w toni:) o tej porze roku mają szanse zagrać najlepiej. Z góry dziękuję za pomoc! W przypadku łowienia z łapy najbezpieczniej popłynąć na łąki powyżej wirtualnej linii Brzyno - Lubkowo i tam łowić dryfując. Głębokość od mniej więcej 4 metrów do metra, w zależności jak bardzo na północ spłyniesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 W najbliższy weekend planuje łowić na Żarnowcu, głownie trolling. Łódka z silnikiem z Orfy zarezerwowana, echo posiadam. Jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 W najbliższy weekend planuje łowić na Żarnowcu, głownie trolling. Łódka z silnikiem z Orfy zarezerwowana, echo posiadam. Jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszam. Nikt nie miał ochoty płynąć, to sam musiałem złowić tę 118-tkę 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Pięknie, Gratulacje! Troll? A kto zrobił Ci takie fajne zdjęcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Spotkany wędkarz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Troll czy blaty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Blaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 To podwójne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Nie No jak z łapy to powinno się dopisywać co najmniej 10 cm do ryby a przy tym wstrętnym trolu -30 cm przecież to takie polskie .W każdym bądź razie piękna ryba gratulacje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mons Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Ładny krokodyl . No takie zdjęcie to już nie ma wstydu przed Ryśkiem.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Nie No jak z łapy to powinno się dopisywać co najmniej 10 cm do ryby a przy tym wstrętnym trolu -30 cm przecież to takie polskie .W każdym bądź razie piękna ryba gratulacje .Co za różnica jak na korbę się nie liczy... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Na Żarnowcu straszna lipa od kilku dni...Rybacy pływają i stawiają siaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Cóż ... Nam, wędkarzom non stop się wmawia, że czasy się zmieniły i należy bezwzględnie zmienić regulaminy, kary i ogólnie podejście do wędkowania.Jak widać operatorów wód te zarządzenia nie dotyczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi