Byniek Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Sławek ale to my sobie wmawiamy bo tylko nam zależy żeby było co łowić, reszta ma to głęboko w dupie.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Jest już relacja ze zlotu w WW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Wczoraj z łapy cały dzień we dwoję kilka pistoletów dzisiaj dzień w troolu jedno branie ....i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Wczoraj z łapy cały dzień we dwoję kilka pistoletów dzisiaj dzień w troolu jedno branie ....i tyle Klasycznie dla tego łowiska - na sześć średnio dwudniowych wyjazdów na Żarnowiec miałem w sumie z 10 brań i trzy ryby, tylko każda powyżej metra Na co łowiliście z łapy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Z łapy łowiliśmy na wszystko, od jerkow przez gumy po swimbaity, wszystkie w rozmiarach XL. Dwa dni msolidnego machania i jedno branie ryby, która śpiewa się przy łódce, oceniam ją na 70 plus. Trzeci dzień w trolu na zero. Jak założyłem mniejszego woblerka to brały takie 25 cm z tegorocznych zarybień. Notoryczny brak średniego szczupaka, co świadczy o słabość populacji tej ryby. Dodaję, że było nas trzech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Z łapy łowiliśmy na wszystko, od jerkow przez gumy po swimbaity, wszystkie w rozmiarach XL. Dwa dni msolidnego machania i jedno branie ryby, która śpiewa się przy łódce, oceniam ją na 70 plus. Trzeci dzień w trolu na zero. Jak założyłem mniejszego woblerka to brały takie 25 cm z tegorocznych zarybień. Notoryczny brak średniego szczupaka, co świadczy o słabość populacji tej ryby. Dodaję, że było nas trzech.Gumy XL to ile cm mniej więcej? Bo dla jednego to 20-25 a dla drugiego 30-40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Gumy XL to ile cm mniej więcej? Bo dla jednego to 20-25 a dla drugiego 30-40 cm. Andrzej,a co jak miały 25-30cm ?? XL i 1/2 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjanl Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Dzieje się coś na Żarnowcu? Mam ochotę wybrać się na kilka dni. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Witam, co tam nad zarnowcem?? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Jutro będę jechał siódemką na prom to skrobnę słówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoczek Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Cześć, Dzieje sie cos jeszcze na blatach? Wędkował ktoś z Was ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjanl Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Byłem 2 tygodnie temu. Jeden 54 cm przez dwa dni i to był najlepszy wynik na blatach. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoczek Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Dzięki za odpowiedź. Liczyłem na bardziej optymistyczne informacje patrząc na to jaki mamy październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiplo Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Na Żarnowcu już tylko tylko Rybak został. Obstawione sieciami z każdej strony. https://fb.watch/9cL8qr0aoP/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Póki coś tam jeszcze łowią w trollingu i robią reklamę to ludzie będą przyjeżdżać na domki i interes będzie się kręcił. Tymczasem średniego szczupaka prawie nie ma, okonie coraz mniejsze i coraz mniej. Za poprzedniich dzierżawców było dużo więcej ryby, mimo że połowy sieciowe też były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Nie do końca tak jest.Pamiętam czasy kiedy największy kłusol Żarnowca sieciami i prądem walił/już nie żyje{*}/a łowiliśmy piękne sztuki a propo poprzednich dzierżawców/kłusowników/Najwięcej piany biją ludzie/znani zresztą/z powodu nie dogadania się z Gminą/opłaty za Zawody T.....5000pln a było za zero /A te siaty nie zrobią wielkiej krzywdy jezioru.Po prostu nie ma ziela to kormorany rządzą i wszystko co żywe ucieka/w głębiny lub trzciny/Kto wie ile metrowych szczupaków z łapy zostało złowionych od końca maja do końca sierpnia?Kilkadziesiąt.O co najmniej trzydziestu osobiście wiem.Wyginęły?Nie.Bo mają tyle żarcia że olewają inne przynęty/wystarczy jak ktoś włączy echo od Larsenów do Lubkowa,jest czarno od ławic/Jedynie w czasie kiedy są zielska możemy łowić odpoczywające mamuśki,kiedy znika to i one.A jako przykład że ryby są na płytkim w trzcinach podam sytuację sprzed miesiąca.Spotkaliśmy się na wodzie z Romkiem Kaszlikowskim,moim kolegą który jest przewodnikiem na miejsce Andrzeja W.Był z klientem kiedy przypłynęli rybacy.Klient chciał kupić okonie.Sprzedali mu 3szt-43,46,49 i to nie były największe, z płytkiej wody/mieli parę 50+/.Bo ryby boją się kormoranów i w zielsku mają ochronę,wychodzą po zmierzchu lub wcześnie rano,potem chodu.Kto widział stada kormoranów jak działają to wie o czym piszę.Na koniec napiszę że trzeba trafić dzień kiedy trzcina zamarznie.Wtedy ryby uciekają na głębokie.Kto trafi ten moment to będzie miał dzień konia.Ja miałem to dwa razy,przez 10 lat A zresztą przyszły sezon zweryfikuje to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 ...wzruszyła mnie ta historia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Wszystko się zgadza jest tylko jedno ale, łowicie te same ryby. Nie chcesz mi powiedzieć że każda z nich była złowiona jeden raz i już nigdy więcej na gumę się nie skusiła. Trzeba by zacząć zbierać fotki ryb i je identyfikować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Wszystko się zgadza jest tylko jedno ale, łowicie te same ryby. Nie chcesz mi powiedzieć że każda z nich była złowiona jeden raz i już nigdy więcej na gumę się nie skusiła. Trzeba by zacząć zbierać fotki ryb i je identyfikować.Właśnie dlatego piszę że ryby/te duże/są cwane.Złowione raz czy więcej uczą się.Widać to na YT jak odprowadzają przynętę metrowe mamuśki Ale damy radę ,ja tylko dwie metrówki zaliczyłem i z 6 90+ w tym sezonie /na 12 wypadów/co uznaje za niezły wynik.W przyszłym roku na Zlocie będzie coś wyjątkowego ale to...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 W przyszłym roku na Zlocie będzie coś wyjątkowego ale to...... CWC Fishing Team? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 CWC Fishing Team? Nie.WQC Pike Ekspert /skrót tajny / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Spotkaliśmy się na wodzie z Romkiem Kaszlikowskim,moim kolegą który jest przewodnikiem na miejsce Andrzeja W.A co się stało z Andrzejem W., bo ja za bardzo nie w temacie…? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 A co się stało z Andrzejem W., bo ja za bardzo nie w temacie…?A nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Dwa dni na wodzie środa ,czwartek jedno branie jedna rybka 90cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Widziałem piękne Leszcze , ale też widziałem setki metrów sieci , do łowiących tam wędkarzy jest jeszcze po co jechać za Leszczami ??? . lubie te rybki miałem ładne jeziorko , ale rybak wszystko zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi