pawlo29 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 W tym roku koledzy nikt nie łowił Leszczy na Żarnowcu ??? jakieś info , pytam bo z góry muszę coś planować bo na dwa dni za daleko żeby sobie tak wyskoczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 W tym roku koledzy nikt nie łowił Leszczy na Żarnowcu ??? jakieś info , pytam bo z góry muszę coś planować bo na dwa dni za daleko żeby sobie tak wyskoczyć . Ten rok w porównaniu do zeszłego to jakaś totalna porażka. Mówię o swoich doświadczeniach jak i historiach zasłyszanych od spotkanych wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Dzięki za informację ,tak bywa że w jednym roku ryby są a w drugim gdzieś znikną . Ten rok od wiosny się tak pitoli , byłem u kolegi w Swornychgaciach 5 dni i też mówił że w zeszłym roku to Lechy pięknie się spławiały a teraz pływaliśmy i pustki , pojedyncze sztuki tylko okoni to było bardzo dużo . Widać ten rok to słaby na leszcza w jeziorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 XIII Zlot Castingowców na Żarnowcu odbędzie się w dniach 13.08-15.08 2022.Od soboty do poniedziałku/15.08 Święto/Możliwy przyjazd uczestników już w piątek 12.08.Łowienia dużo-2xpo 12godz Uczestników będzie w tym roku mniej/tylko Orfa/60 osób/30 łodzi/Będzie się działo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Od trzech lat próbuję przyjechać i zawsze coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) A ja nie próbuję tylko melduję się .Durzy powinien się poznać z Dużym. Edytowane 13 Stycznia 2022 przez duży 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 A ja nie próbuję tylko melduję się .Durzy powinien się poznać z Dużym. O tak właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 A ja nie próbuję tylko melduję się .Durzy powinien się poznać z Dużym. I jestem pewien, że godnie mnie zastąpisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Kurde, dawno nie byłem na tym akordeonowym karaoke 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Gaweł, ja, Grześ i Minecjusz. Wpisuj na listę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Nowi też mogą? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Hm, muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Gaweł, ja, Grześ i Minecjusz. Wpisuj na listę.Gdzie jest lista? Pewni i ja spróbuję w tym roku swoich sił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Lista u Gawła. Pawełek dopisz Adasia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Robciu, chyba nie chcesz powiedzieć, że ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 ...niestety szczęśliwa(?) trzynastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Nowi też mogą?Robimy Team? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Gaweł, ja, Grześ i Minecjusz. Wpisuj na listę.Załatwione Lista u Gawła. Pawełek dopisz Adasia.O to będzie Super Nowi też mogą?Starzy-Nowi oczywiście aczkolwiek nie ukrywam że z miejscami ostatnio krucho. Robimy Team?Dawno się nie widzieli Gdzie jest lista? Pewni i ja spróbuję w tym roku swoich sił.Lista/-y/są jak zawsze u mnie.Najpierwej pytam Tych co ostatnio byli a potem nowe zapisy.Tak naprawdę to w kwietniu już jest zapis na full ale czasami coś komuś wypadnie to wtedy jest rezerwa.Uchylę rąbka-będzie sprzęt Savage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (...) Starzy-Nowi oczywiście aczkolwiek nie ukrywam że z miejscami ostatnio krucho. Dawno się nie widzieli Pewnie się boisz że naklepiemy "starych"... W sumie rozumiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 ...daję Wam szansę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Pewnie się boisz że naklepiemy "starych"... W sumie rozumiem Robert żałuję że Ciebie nie będzie ale Darek godnie będzie walczył w Twoim imieniu Lista wolnych miejsc topnieje szybko a czas leci.....banalnie Tik Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Cześć, Gawel to może zapisz i mnie +1 [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Robimy Team?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Paweł @gaweł proszę o wpisanie na listę 1+1 mam wielką ochotę przyjechać. W Tym roku Norwegia prawdopodobnie we wrześniu więc żarnowiecki termin jak najbardziej mi ODPOWIADA [emoji106][emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi