WhiteWillow Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Tu:http://www.willaorfa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) rzeczywiście tam jest najtaniej:Willa Orfa - Nadole- wynajęcie łodzi z silnikiem to koszt 50zł + paliwo (za dzień - nie ważne czy pływasz 1 godz czy 12) silniki są nowe Tohatsu, Yamaha, dostęp do wody znakomity - ładujesz sie z pomostudo dyspozycji sa 4 łodzie (kapoki, wiosła), pływać można od 07:00 (do 1 godz po zachodzie słońca)możliwość noclegu dla max 30 osób cena za 1 osobę 60zł (ze śniadaniem) pokoje w większości 2 osobowe(możliwość korzystania z krytego basenu) w razie czego śmiało pytaj - pisz na priwa (z pewnością coś Ci pomogę) Edytowane 30 Września 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 dzięki bardzo. zaraz dzwonie do willi i uzgadniam szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Kaszubom kompletnie odjęło rozum. Dniówka za trolling na Zarnowcu w 2015? PLN100 plus PLN30. <<edit>> Edytowane 31 Grudnia 2014 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kaszubom kompletnie odjęło rozum. Dniówka za trolling na Zarnowcu w 2015? PLN100 plus PLN30. <<edit>>http://dobremiejsce.gniewino.pl/turystyka/wedkarstwo/cennik-i-kontaktpolecam od razu wykupić trolling na cały tydzień, wtedy wychodzi zancznie taniej MASAKRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Dniówka z łodzi podrożała z 30 na 35 więc trolling to 35 +100= 135 zł.Całoroczną dopłatę do trollingu (w zeszłym roku + 50 %) zniesiono i są tylko 1,3 i 7 dni w trolu,. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Okonhel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dniówka z łodzi podrożała z 30 na 35 więc trolling to 35 +100= 135 zł.Całoroczną dopłatę do trollingu (w zeszłym roku + 50 %) zniesiono i są tylko 1,3 i 7 dni w trolu,.Średnia to zachęta dla przyjezdnych. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jedynym plusem zaistniałej sytuacji jest w moim przypadku częściowe rozwiązanie problemu pod tytułem "dokąd jechać" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Fajnych samorządowców musieli wybrać pardon wykreślić ostatnio w Gniewinie. Pensjonaty, przewodnicy, przystanie juz zacierają ręce. Nakręcą głąby koniunkturę że hej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 @Wojti pewnie się ucieszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Już słyszałem jego radość przez telefon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Średnia to zachęta dla przyjezdnych. ..Dla lokalnych również.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Jedynym plusem zaistniałej sytuacji jest w moim przypadku częściowe rozwiązanie problemu pod tytułem "dokąd jechać" Ja już wiem, gdzie nie pojadę w 2015 roku. Prawie 5 paczek za tydzień trolla? Do tego z 50 dych dziennie za noclegi w Nadolu... Za tyle mogę siedzieć tydzień np. w NL, a nie ukrywam, że wolałbym, albo dorzucić jeszcze kilka stów i śmignąć na 10 dni do Laponii. Za to przyjadę za kilka lat, jak już się zrobi Eldorado Edytowane 2 Stycznia 2015 przez krzysiek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja także wiem, gdzie nie pojadę, chociaż wstępnie planowałem wyskoczyć na kilka dni w maju br... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Prz okazji samo się wyjaśniło, gdzie w tym roku nie zrobimy z kolegami wędkarskiego spotkania. Nie wykupimy kwater, nie wynajmiemy łódek, nie pójdziemy do sklepu itd itd. Nie ma co, pomysł na promocję regionu fantastyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wg roznych opinii to "najlepsze lowisko szczupakowe w Polsce".Teraz bedzie mialo chyba jedne z najlepszych cen.Czy relacja miedzy tym za co sie placi a tym co sie dostaje zostala zachwiana ? Pytam z ciekawosci, nigdy nie bylem na tej wodzie (i sie nie wybieralem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ale jakbyście się jednak zdecydowali, to zostawicie w kasie gminnej kilka albo kilkanaście koła Jaki to potencjał, jak to brzmi!!! Azaliż trolling szkodliwem jest. A można było wzorem niektórych renomowanych łowisk pójść z duchem czasu zrobić NK na szczupaka. Myślę, że chętnych by się znalazło wielu. To jak z pędzeniem i melinami vs. obniżenie akcyzy na wódkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wg roznych opinii to "najlepsze lowisko szczupakowe w Polsce".Teraz bedzie mialo chyba jedne z najlepszych cen.Czy relacja miedzy tym za co sie placi a tym co sie dostaje zostala zachwiana ? Pytam z ciekawosci, nigdy nie bylem na tej wodzie (i sie nie wybieralem). Zdecydowanie było już tak dobrze, że należało podnieść opłaty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zdecydowanie było już tak dobrze, że należało podnieść opłaty Bo to taki odwrócony marketing. ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Co mieli w głowach, przelali na papier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Miałem pojechać na wakacje do Lubkowa. Do morza 5km ( rano plaża z rodziną), a popołudnia spędzałbym nad wodą.Już nawet domek wybrałem. 2tyg wędkowania na tej wodzie to 825pln :blink: . Jak sobie wszytko do kupy policzywszy to wyszło by mnie 5500pln( domek, łódka, licencja, przejazd) bez żarcia.Zapłacić mogę ale okradać się nie dam.... Edytowane 2 Stycznia 2015 przez _ronin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 ....i nie dla mnie Żarnowieckie w tym roku. Bywałem raz, dwa razy w roku. Willa Orfa w Nadolu nie zarobi a szkoda bo to bardzo fajne miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To wychodzi jedno z droższych łowisk w Europie chyba a na pewno jedno z najdroższych w Polsce czy tam jest aż tyle ryb żeby takie zaporowe ceny robić.A może to nowy sposób samorządowców na ochronę ryb przed wędkarzami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Podniesienie cen tak drastycznie przyniesie odwrotny skutek. Na pewno przyjedzie mniej wędkarzy niż w latach ubiegłych,nie zarobią pensjonaty,przewodnicy, sklepy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A może to nowy sposób samorządowców na ochronę ryb przed wędkarzami.A może mały kroczek do prywatyzacji łowiska ? Tak wygląda , w pl takie ceny dla wędkarzy to obłęd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi