Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

rzeczywiście tam jest najtaniej:

Willa Orfa - Nadole

- wynajęcie łodzi z silnikiem to koszt 50zł + paliwo (za dzień - nie ważne czy pływasz 1 godz czy 12)

silniki są nowe Tohatsu, Yamaha, dostęp do wody znakomity - ładujesz sie z pomostu

do dyspozycji sa 4 łodzie (kapoki, wiosła), pływać można od 07:00 (do 1 godz po zachodzie słońca)

możliwość noclegu dla max 30 osób cena za 1 osobę 60zł (ze śniadaniem) pokoje w większości 2 osobowe

(możliwość korzystania z krytego basenu)

w razie czego śmiało pytaj - pisz na priwa (z pewnością coś Ci pomogę)

Edytowane przez @Wojti

• 1 rok później...

Kaszubom kompletnie odjęło rozum. Dniówka za trolling na Zarnowcu w 2015? PLN100 plus PLN30.

<<edit>>

http://dobremiejsce.gniewino.pl/turystyka/wedkarstwo/cennik-i-kontakt

polecam od razu wykupić trolling na cały tydzień, wtedy wychodzi zancznie taniej :D

MASAKRA!

Jedynym plusem zaistniałej sytuacji jest w moim przypadku częściowe rozwiązanie problemu pod tytułem "dokąd jechać" :)

Ja już wiem, gdzie nie pojadę w 2015 roku. Prawie 5 paczek za tydzień trolla? Do tego z 50 dych dziennie za noclegi w Nadolu... Za tyle mogę siedzieć tydzień np. w NL, a nie ukrywam, że wolałbym, albo dorzucić jeszcze kilka stów i śmignąć na 10 dni do Laponii. Za to przyjadę za kilka lat, jak już się zrobi Eldorado ;)

Edytowane przez krzysiek
  • Like 5

Wg roznych opinii to "najlepsze lowisko szczupakowe w Polsce".

Teraz bedzie mialo chyba jedne z najlepszych cen.

Czy relacja miedzy tym za co sie placi a tym co sie dostaje zostala zachwiana ? 

Pytam z ciekawosci, nigdy nie bylem na tej wodzie (i sie nie wybieralem).

Ale jakbyście się jednak zdecydowali, to zostawicie w kasie gminnej kilka albo kilkanaście koła :) Jaki to potencjał, jak to brzmi!!!

Azaliż trolling szkodliwem jest. A można było wzorem niektórych renomowanych łowisk pójść z duchem czasu zrobić NK na szczupaka. Myślę, że chętnych by się znalazło wielu. To jak z pędzeniem i melinami vs. obniżenie akcyzy na wódkę...

Wg roznych opinii to "najlepsze lowisko szczupakowe w Polsce".

Teraz bedzie mialo chyba jedne z najlepszych cen.

Czy relacja miedzy tym za co sie placi a tym co sie dostaje zostala zachwiana ? 

Pytam z ciekawosci, nigdy nie bylem na tej wodzie (i sie nie wybieralem).

Zdecydowanie było już tak dobrze, że należało podnieść opłaty :)

• Like 2

Miałem pojechać na wakacje do Lubkowa. Do morza 5km ( rano plaża z rodziną), a popołudnia spędzałbym nad wodą.

Już nawet domek wybrałem.

2tyg wędkowania na tej wodzie to 825pln :blink: :blink: . Jak sobie wszytko do kupy policzywszy to wyszło by mnie 5500pln( domek, łódka, licencja, przejazd) bez żarcia.

Zapłacić mogę ale okradać się nie dam....

Edytowane przez _ronin
  • Like 1