Durzy Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 ... Lista/-y/są jak zawsze u mnie.Najpierwej pytam Tych co ostatnio byli a potem nowe zapisy.... Proszę o wpisanie na listę uczestników, nawet rezerwową jak będzie już komplet.Może w tym roku wreszcie mi się uda A. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Paweł @gaweł proszę o wpisanie na listę 1+1 mam wielką ochotę przyjechać. W Tym roku Norwegia prawdopodobnie we wrześniu więc żarnowiecki termin jak najbardziej mi ODPOWIADA [emoji106][emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaTo już mnie dobiłeś Brutusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Proszę o wpisanie na listę uczestników, nawet rezerwową jak będzie już komplet.Może w tym roku wreszcie mi się uda A.Ja również. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 To już mnie dobiłeś Brutusie Ale my się spotkamy [emoji16] już niedługo [emoji106] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Paweł @gaweł proszę o wpisanie na listę 1+1 mam wielką ochotę przyjechać. W Tym roku Norwegia prawdopodobnie we wrześniu więc żarnowiecki termin jak najbardziej mi ODPOWIADA [emoji106][emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaMiło znów będzie się Spotkać Ja również.Dla Starych wiarusów Jerka spoko Proszę o wpisanie na listę uczestników, nawet rezerwową jak będzie już komplet.Może w tym roku wreszcie mi się uda A.Już tak naprawdę jest lista rezerwowa Zapisałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Cholera, nie było mnie w cywilizacji parę dni a tu takie rzeczy. Weź Gaweł na rezerwę, może uda się wejść do gry z ławy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Cześć, Gawel to może zapisz i mnie +1 [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkUmknęło mi Będziemy w kontakcie. Cholera, nie było mnie w cywilizacji parę dni a tu takie rzeczy. Weź Gaweł na rezerwę, może uda się wejść do gry z ławy A "kotlety" przywieziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Latające kotlety 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Gaweł, Michała trzeba upchnąć. Szkoda by było Takiego Kotleciarza. To naturalnie prośba z mojej strony. Oczywiście Michał będzie pod kuratelą starych wiarusów. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez Novis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Gaweł, Michała trzeba upchnąć. Szkoda by było Takiego Kotleciarza. To naturalnie prośba z mojej strony. Oczywiście Michał będzie pod kuratelą starych wiarusów.Ostatnio był pod moją kuratelą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 A "kotlety" przywieziesz? I jeszcze będę na nie łowił! ps: nowy kijaszek, pod mamashady Melka już jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 XIII Zlot Castingowców odbędzie się w dniach 13.08-15.08 2022/od soboty do poniedziałku/Starzy Bywalci zostali już poinformowani a będzie się działo-w sumie 24 godziny łowienia na Full Wcześniej przed Zlotem ekipa Piotrka Piskorskiego/Tomasz Kurnik i inni/będą kręcić film o łowieniu metrowych potworów ja im będę przeszkadzał żeby Mamuśki gotowe były na Zlot.Bazą będzie Tylko Willa Orfa,ilość miejsc ograniczona.Pełne info na FB na weekend A w tym czasie podwodne łąki zielenizną pokryte będą kryły zębate potwory Się Będzie Działo Trzynasta Impreza Castingowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Wszystkie miejsca są już zajęte.Będę 1 na Żarnowcu.Jakby co to na chmiela zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Wszystkie miejsca są już zajęte.Będę 1 na Żarnowcu.Jakby co to na chmiela zapraszam Czy będzie jakaś grupa "zlotowców" założona na whatsapp albo messenger ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Czy będzie jakaś grupa "zlotowców" założona na whatsapp albo messenger ?Andrzej też będziesz? I chyba też bym podjechał popływać i kawy się napił a nie mam jeszcze kompana. Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Czy będzie jakaś grupa "zlotowców" założona na whatsapp albo messenger Raczej nie Chyba że ktoś się tym zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Andrzej też będziesz? I chyba też bym podjechał popływać i kawy się napił a nie mam jeszcze kompana.Raczej tak, kasa poszła, pontonu raczej nie zabieram i pewnie do kogoś się dołączę. Co do kawy to wiesz że nie tykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Raczej tak, kasa poszła, pontonu raczej nie zabieram i pewnie do kogoś się dołączę. Co do kawy to wiesz że nie tykam.Ja wezmę swój zestaw, także w razie nie będziesz miał z kim to zapraszam. Trolling czy rzucanie? Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Ja wezmę swój zestaw, także w razie nie będziesz miał z kim to zapraszam. Trolling czy rzucanie? Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu TapatalkaTylko rzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Czołem! Panowie jak tam? Połowione w majówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Siema, byłem 1go. Woda 9C, 6h w trollu BEZ kontaktu. Na wodzie, 25-30 łódek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Warto próbować na łące czy już tylko troll ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Warto próbować na łące czy już tylko troll ?Na łące zawsze warto próbować ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Warto próbować na łące czy już tylko troll ?To chyba powinno być tak sformułowane"Tylko troll? Czy warto próbować na łące" Jak byłem, to z 20 łódek się kręciło po płytkim, ale nie sądzę żeby już było jakieś zielsko. Łąki będę w okresie letnim, i wtedy najwięcej się tam dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 CześćMam ogromną prośbę do kolegów którzy łowią na Żarnowcu a co najważniejsze znają łodzie z Willa Orfa. Mamy ze znajomymi rezerwację od czwartku do niedzieli. Jak patrzę na prognozy to raczej zapowiada się wietrznie. Jak wg was wygląda szansa na połowienie w tych warunkach? Zaznaczę od razu że absolutnie nie jestem nowicjuszem motorowodnym. Po prostu nigdy na Żarnowcu nie byłem i nie znam łódek i ich możliwości.Będę wdzięczny za każdą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi