Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł @gaweł proszę o wpisanie na listę 1+1 mam wielką ochotę przyjechać. W Tym roku Norwegia prawdopodobnie we wrześniu więc żarnowiecki termin jak najbardziej mi ODPOWIADA [emoji106][emoji16]

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

To już mnie dobiłeś Brutusie :(

Paweł @gaweł proszę o wpisanie na listę 1+1 mam wielką ochotę przyjechać. W Tym roku Norwegia prawdopodobnie we wrześniu więc żarnowiecki termin jak najbardziej mi ODPOWIADA [emoji106][emoji16]

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Miło znów będzie się Spotkać :)

Ja również.

Dla Starych wiarusów Jerka spoko :)

Proszę o wpisanie na listę uczestników, nawet rezerwową jak będzie już komplet.

Może w tym roku wreszcie mi się uda :)

A.

Już tak naprawdę jest lista rezerwowa :)

Zapisałem

• Like 2

Cześć,

Gawel to może zapisz i mnie +1 [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Umknęło mi :)

Będziemy w kontakcie.

Cholera, nie było mnie w cywilizacji parę dni a tu takie rzeczy. Weź Gaweł na rezerwę, może uda się wejść do gry z ławy :D

A "kotlety" przywieziesz? :P

• 3 miesiące temu...

XIII Zlot Castingowców odbędzie się w dniach 13.08-15.08 2022/od soboty do poniedziałku/

Starzy Bywalci zostali już poinformowani a będzie się działo-w sumie 24 godziny łowienia na Full :P

Wcześniej przed Zlotem ekipa Piotrka Piskorskiego/Tomasz Kurnik i inni/będą kręcić film o łowieniu metrowych potworów ;) ja im będę przeszkadzał :D żeby Mamuśki gotowe były na Zlot.

Bazą będzie Tylko Willa Orfa,ilość miejsc ograniczona.

Pełne info na FB na weekend :)

A w tym czasie podwodne łąki zielenizną pokryte będą kryły zębate potwory :)

Się Będzie Działo :P Trzynasta Impreza Castingowa :P

• Like 2

Raczej tak, kasa poszła, pontonu raczej nie zabieram i pewnie do kogoś się dołączę. Co do kawy to wiesz że nie tykam.

Ja wezmę swój zestaw, także w razie nie będziesz miał z kim to zapraszam. Trolling czy rzucanie?

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Gadget

Warto próbować na łące czy już tylko troll ?

To chyba powinno być tak sformułowane

"Tylko troll? Czy warto próbować na łące"

Jak byłem, to z 20 łódek się kręciło po płytkim, ale nie sądzę żeby już było jakieś zielsko. Łąki będę w okresie letnim, i wtedy najwięcej się tam dzieje.

Cześć

Mam ogromną prośbę do kolegów którzy łowią na Żarnowcu a co najważniejsze znają łodzie z Willa Orfa. Mamy ze znajomymi rezerwację od czwartku do niedzieli. Jak patrzę na prognozy to raczej zapowiada się wietrznie. Jak wg was wygląda szansa na połowienie w tych warunkach? Zaznaczę od razu że absolutnie nie jestem nowicjuszem motorowodnym. Po prostu nigdy na Żarnowcu nie byłem i nie znam łódek i ich możliwości.

Będę wdzięczny za każdą informację.