maryjanl Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Gratulacje Wesol, widziałem akcje z łódki obok. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Miało być grubo... no i byłoPb podbityDzięki Gaweł za przygode i podebraniePozdrowienia dla wszystkich żarnowieckich kapiarzyByło Super. Dzięki za kompaniję /ten moment kiedy mamuśka zaczepiona jest na jednym grocie.....bezcenny /Ja już w domku a dzisiaj się działo, niestety obowiązki rodzinne ale już niebawem....się zacznie.Monster Pike Żarnowiec 25.08-27.08- parę miejsc jeszcze wolnych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 @Gaweł & @Wesol… Gratuluję fajnej ryby!! czy poza ta 110tka mieliście inne ryby, brania, odprowadzenia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 @Gaweł & @Wesol… Gratuluję fajnej ryby!! czy poza ta 110tka mieliście inne ryby, brania, odprowadzenia?Wczoraj Uboot doszedł za przynęta do łodzi i ..... powoli odpłynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) Wczoraj Uboot doszedł za przynęta do łodzi i ..... powoli odpłynął Widzę że kolega ma problemy z odpowiednią prezentacją przynęty Edytowane 16 Lipca 2023 przez skorupa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Widzę że kolega ma problemy z odpowiednią prezentacją przynęty Nie tylko ja ale kilku innych, cwane są No do 130+ to trzeba troszkę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Tak jak czułem.W niedzielę złowiono co najmniej 5 metrowych zębatych mamusiek/info od kolegów na wodzie/.Kurcze a ja się pakowałem do domu.....No ale niedługo w sierpniu się zacznie....grubo Monster Pike Żarnowiec ..... i wszystko w temacie.Savage GearABU BerkleyZew PrzygodyVarivas Polska Romek Kaszlikowski/nagroda 1 dzień z PrzewodnikiemI inni.....Będzie castingowy/na grube przynęty/czad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Trafiłam dobre dwa dni na wodzie, pierwszego dnia miałem delikatne branie i odprowadzenie. Drugiego dnia trafiłem rybę że zdjecia powyżej. Dzięki maryjanl i lukson za graty.Gaweł mam nadzieję do zobaczenia za rok na zlocie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Trafiłam dobre dwa dni na wodzie, pierwszego dnia miałem delikatne branie i odprowadzenie. Drugiego dnia trafiłem rybę że zdjecia powyżej.Dzięki maryjanl i lukson za graty.Gaweł mam nadzieję do zobaczenia za rok na zlocie.Do zobaczenia Jutro ataken mimo parszywej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Do zobaczenia Jutro ataken mimo parszywej pogody Gaweł, "dało coś"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Gaweł, "dało coś"? Maluchy, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Daj coś Gaweł na pokręcenie atmosfery! Ja tam coś ciekawego w tym roku znowu przywiozę, tylko nie wiem jeszcze kiedy przyjadę, bo plany bycia od 19stego ciut mi się oddalają... ale może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 (edytowane) Daj coś Gaweł na pokręcenie atmosfery! Ja tam coś ciekawego w tym roku znowu przywiozę, tylko nie wiem jeszcze kiedy przyjadę, bo plany bycia od 19stego ciut mi się oddalają... ale może się uda Nic nie będę dawał :P/ lepiej przyjedź, będę od 21/Bo na Żarnowcu nie ma.....małych ryb ;)/ na razie wiem o ok 20 sztuk 120+/Cisza wyborcza Edytowane 25 Lipca 2023 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Orientujecie się może jak sytuacja z bialorybem teraz na Żarnowcu? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) Orientujecie się może jak sytuacja z bialorybem teraz na Żarnowcu? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaW sobotę stado wielkich leszczy koło Brzyna widzieliśmy. Na lina to trzeba w trzcinach próbować/jednego koło 60 cm/ martwego widziałem na płytkim.Na Larsenach zasiadki robią wędkarze gruntowi. Edytowane 26 Lipca 2023 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Nic nie będę dawał :P/ lepiej przyjedź, będę od 21/Bo na Żarnowcu nie ma.....małych ryb ;)/ na razie wiem o ok 20 sztuk 120+/Cisza wyborcza Te ok 20 sztuk 120+, to tylko w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Te ok 20 sztuk 120+, to tylko w tym roku? Dzisiaj słabiutko.Pogoda zmienna jak młoda panna.Cos tam było ale bez emocji.W tym tygodniu zamawiam koszulki.Tylko 4,5 tygodnia do Zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Bo na Żarnowcu nie ma.....małych ryb ;)/ na razie wiem o ok 20 sztuk 120+/To te ze znacznikami i lokalizatorami gps? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Te ok 20 sztuk 120+, to tylko w tym roku? Dzisiaj słabiutko.Pogoda zmienna jak młoda panna.Cos tam było ale bez emocji.W tym tygodniu zamawiam koszulki.Tylko 4,5 tygodnia do Zlotu To jeszcze jedną można doliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zlotowa koszulka i czapka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 To co, za trzy tygodnie Pawełku jedziemy z koksem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 To co, za trzy tygodnie Pawełku jedziemy z koksem?Oczywista i nie tylko z koksem Ja będę od 21 to się widzimy z UĆ Team 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Mnie już piecze strasznie, jakbym nie był w tym roku strasznie spłukany, to bym siedział od jutra do zlotu. I kuł... Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez Michal_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Mnie już piecze strasznie, jakbym nie był w tym roku strasznie spłukany, to bym siedział od jutra do zlotu. I kuł... Już niedługo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Tak jak to w życiu bywa 4 miejsca się zwolniły/ niestety dwie ekipy z przyczyn rodzinnych musiały zrezygnować/Na razie jest słabo, tylko 4 metrowe zębate mamusie z łapy złowiono w zeszłym tygodniu/największą złowił Andrzej W. 116/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi