Michal_ Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W końcu! jutro wieczorem startuję, po drzemce, około południa sobotniego planuję już kłuć... mam nadzieję że moja żarnowiecka tradycja dnia pierwszego nie zawiedzie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 W końcu! jutro wieczorem startuję, po drzemce, około południa sobotniego planuję już kłuć... mam nadzieję że moja żarnowiecka tradycja dnia pierwszego nie zawiedzie!Poczekaj do poniedziałku Przyjadę koło południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Ale się dzieje 2 ekipy z Katowic prosto z Catfish Cup Poland będą na Zlocie Będzie ogień bo 3 dni łowienia ale też będzie możliwość.......nowego sposobu dorwania zębatych potworów Ja niedługo jadę/dzisiaj/ bo ekipa UĆ Team już czeka Info co i jak dam za tydzień Do zobaczyska z uczestnikami Baitcasting Monster Pike Żarnowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Jutro z rana planuję wypad na cały dzień i mogę zabrać jedną osobę lub też chętnie do kogoś dołączę, jeśli taka opcja będzie. Ktoś coś, to priv. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 To może ja zacznę pozlotowe relacje 108 cm, drugie miejsce i główna nagroda wpadła mi ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Główna nagroda i 2 miejsce nie brzmi tak jak główna nagroda i 1 miejsce czy się mylę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Sławku, uwierz w słowo pisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Lubię logikę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Lubię logikę Była zmieniona przez sponsora nagrody w dniu otwarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Gratulacje.To była największa ryba zlotu? Ile w ogóle złowiono metrówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Gratulacje.To była największa ryba zlotu? Ile w ogóle złowiono metrówek?Były 3-121, 110,108110 z rana w piątek na treninguByła jeszcze 99 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Takie pytanko te 3 metrówki to na ile ekip i ile dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3x złowiona została ta sama ryba? wynik super jak na Żarnowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Też tak pomyślałem, ale pewnie chodziło o taki układ: 3: 121,110 i 108???? Może i nie jest to wynik z kosmosu biorąc po uwagę tę wodę, ale wszyscy obserwujemy jak wyniki z tego jeziora powoli, ale sukcesywnie się pogarszają. Co nadal nie zmienia faktu, że jak na polskie warunki, trzy ryby powyżej metra na zawodach to i tak nieźle ???? Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez digger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zależy na ile drużyn i ile trwały zawody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Też tak pomyślałem, ale pewnie chodziło o taki układ: 3: 121,110 i 108 Może i nie jest to wynik z kosmosu biorąc po uwagę tę wodę, ale wszyscy obserwujemy jak wyniki z tego jeziora powoli, ale sukcesywnie się pogarszają. Co nadal nie zmienia faktu, że jak na polskie warunki, trzy ryby powyżej metra na zawodach to i tak nieźle 110 dla wyjaśnienia złowiona była 1 godz. przed rozpoczęciem Zlotu.Rzeczywiście ostatnio szczupaki na Żarnowcu słabo żerują.Było sporo odprowadzeń do łódek dużych ryb.Mają przynęty w dup.eDlatego też w przyszłym roku będzie Impreza bardzo urozmaicona/ 3 kategorie /.W końcu XV- Jubileusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Tak zapytam o Leszcze bo spiningowanie to nie moja bajka , coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Tak zapytam o Leszcze bo spiningowanie to nie moja bajka , coś się dzieje Wiem że z pomostu w Orfie jakieś 10 dni temu złowiono parę 70+ i cztery węgorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Dziękuję za odpowiedz , to już ładne sztuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Dzisiejszy Żarnowiec z lotu samolotu ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Dzisiejszy Żarnowiec z lotu samolotu IMG_20230902_060428.jpg IMG_20230902_060502.jpgMetrówki widziałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Metrówki widziałeś ? Paweł ! Powiększ zdjęcie ! Ja widzę tylko cztery. Z tego trzy złowione na zlocie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Metrówki widziałeś ? Metrówki to mu z ręki jadły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Metrówki to mu z ręki jadły Taaa.... dzisiaj jedna u kolegi 90+ a u mnie nico Paweł ! Powiększ zdjęcie ! Ja widzę tylko cztery. Z tego trzy złowione na zlocie. Kurcze Marafku ja już słabo widzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Panowie nie wiem czy to jakiś sekret czy co ale jakoś nikt mi nie odpowiedział na pytanie „ te trzy metrówki na złocie to na ilu uczestników i ile trwał zlot”Bo powiem szczerze ze nie brzmi to jakoś szałowo .Byłem kilka razy nad żarnowcem to łowisko ma swój klimat ale chyba czasy jego świetności dawno się skończyły . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi