Polyvox Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 W weekend na pewno 120 i co najmniej trzy inne metrówki.Z "ręki" czy w trolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Z tego co ja widziałem to troll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Na rozpoczęciu 1-3 maja padło 125 ,120,116,112 i 110 potwierdzone wszystko trool Andrzej W . 3 dni pustak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Oby jednak nie padło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) Z "ręki" czy w trolu?Tam z ręki trudno o tej porze. Później, jak wyleza na płytkie to można. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Maja 2024 przez Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 129 cm Tomasza Kurnika 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Co to za przynęta? Czyżby to był nowy Rattlin niedostępny jeszcze w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 No to na jaką przynętę mamucha wzięła skoro ta została zawieszona ? Pytanie raczej z tych retorycznych, ale może ...Pytałem wczoraj, jak dla mnie to Rattlin 15 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Piękna pyta marzenie wielu łowców nawet we Szwecji czy innych rejonach. Baaaardzo rzadko są większe. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 A tu macie filmik:https://www.facebook.com/share/v/SMgD6vfp63gDShz4/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Wystarczy, Panowie.Nie prowadzimy na forum tego typu dochodzeń - wiele razy o tym pisaliśmy. PS. Robert @Bob miał absolutne wyczucie - 2 strony 'bicia piany'... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Czy ktoś już łowi na łąkach, dzieje się coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Siemka Kilka nowinek z łowiska i Gminy, zapowiadają sie wielkie zmiany. Jestem po rozmowach z nowym Wójtem Gminy Gniewino. Pani Wioletta została zapoznana z prezentacją Piotra Piskorskiego oraz udało się przywrócić petycje o zaprzestaniu połowów sieciowych do rozpatrzenia. Obecnie trwają audyty w Spółkach (afera goni aferę) niewątpliwie trzeba czasu gdyż na tak początkowym etapie sprawowania nowej władzy Jezioro nie jest głównym priorytetem. Osobiście pozytywnie patrzę w przyszłość łowiska, jeśli uda się przekazać zarządzanie Jeziora. Przestaną być prowadzone rabunkowe odłowy sieciowe oraz powołany zostanie Doradca Gminy do spraw wędkarskich to za kilka lat będzie dużo lepiej. Przysłowiowa piona i powodzenia nad wodą. @Wojti 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Czyli nie wyprzedawać cięższego kalibru szczupakowego? Dzięki Wojtek za info i zaangażowanie. Piona. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 https://www.wnp.pl/energetyka/zbudujemy-najwiekszy-magazyn-energii-w-europie,841493.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=wnp04-06-2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Fajnie się czyta o nowym podejściu do tematu zagospodarowania jeziora. Może w końcu znikną sieci. A jakby zrobili w ogóle C&R na szczupaka a na okonia widełki i do 1-2 szt. dziennie to by było super. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Rybacy mają odeĵści bo idą na emerytury i tyle ale zawsze można ekipę rybacką wynająć to przeczepania jeziorka czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Jakieś wieści z Żarnowca, ktoś coś łowi, na okonia można liczyć czy to już melodia przeszłości?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Pewnie ale takie 10-15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baniak Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Jakieś wieści? Dzieje się coś na łąkach? Siadają jakieś dobre ryby? Mamy zamiar się wybrać w najbliższych dniach, a że prawie cała Polska do przejechania zastanawiamy się czy jest w ogóle sens… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Też się wybieram, problem jest z opłatą bo https://ebok-gpk-kostkowo.pl/ niestety u mnie nie działa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Jakieś wieści? Dzieje się coś na łąkach? Siadają jakieś dobre ryby? Mamy zamiar się wybrać w najbliższych dniach, a że prawie cała Polska do przejechania zastanawiamy się czy jest w ogóle sens… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Byłem wczoraj. 10 godzin ciężkiej orki i ani puknięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Ja w tamtym tyg. 3 dni po 12 h i zero brań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Ja 2 dni też po 12h i tak samo (trawy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi