szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 kolega nie ma czasu albo się wstydzi oto jego nowości na sezon 2011 po ostatecznych poprawkach jazgar puki co wersja classic około 7 cm będą jeszcze inne wersje jak sdr dr oraz wersja tonąca do tego kilkanaście wersji kolorystycznych w tym pstrążek 1. banan woblerek 4,5 cm któremu nie straszne największe odrzańskie przelewy nie ma tendencji do wyskakiwania z nurtu dzięki specyficznemu rozmieszczeniu ołowiu 2. uklejka new nowa wersja uklejki nieco mniejsza z super parametrami lotnymi 3.jazgar puki co wersja classic około 7 cm będą jeszcze inne wersje jak sdr dr oraz wersja tonąca do tego kilkanaście wersji kolorystycznych w tym pstrążek wszystko jak u jacka najwyższy stopień dopieszczenia zero ściemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Czarny banan , mniam, mniam! Czyżby coś co mogło skutecznie zastąpić Dorado Invadera? @Szpiegu co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 2. uklejka new nowa wersja uklejki nieco mniejsza z super parametrami lotnymi http://img638.imageshack.us/img638/9947/10677016.jpg no i bez steru, ciekawe jak się spisuje w wodzie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ze sterem beda fotki pogladowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie omieszkam przetestować bananka na odrzańskich kleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie, nie, nie - bo po co???Przecież jest woblerowa wariacja do fotek woblerów, tym bardziej, że @Szpiegu w gorącej wodzie kąpany, to i pośpieszył się. Po co wstawiać wobki jeszcze bez sterów? No tak, ale gdybyście mieli w nicku Szpieg to chyba byłoby jasne. W południe dostałem tel., że zaraz będzie u mnie, qrcze i znowu chowanie wszystkiego do innego pokoju, bo @Szpiegu przyjeżdża , ale to jest i tak raz na 2tyg. to roboty dużo nie ma. Znowu coś focił, zresztą jeszcze mokre. Lepiej siedzieć cicho i mówić, że sklep jest jeszcze pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Piękne wobki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie, nie, nie - bo po co???Przecież jest woblerowa wariacja do fotek woblerów... Szpiegu - false start! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ten jazgar wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 oglądałem wczoraj nowe malowanie gold a także pstrążek z zielonkawym oraz czarnym grzbietem na bananie oraz na jazgarku super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 nowe kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 cd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jakbym był lorbasem to chapałbym je bez opamiętania Piękne malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 kurde, koles jest naprawde dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 kurde, koles jest naprawde dobry Qrcze, @Szpiegu się pośpieszył, a ja tak nie lubię. Właśnie w przerwie wyginania drucików, przeglądam propozycje do robienia dobrych zdjęć (wtajemniczeni wiedzą co to namiot i stół do takich fotek). Parę złoty to kosztuje, ale warto.Fotki są tragiczne, a Grzesiek i tak próbował robić na tle pewnych pomysłów (leżały w tle), które on może widzieć, a inni nie. Dlatego zrobił na szybkiego, na byle czym. Moim zdaniem, wobler ma łowić ryby, a nie pięknie wyglądać, ale ja wychodzę z założenia, że jeżeli można zrobić coś starannie i jeszcze skuteczne, to czemu nie. Były pewne niedociągnięcia wcześniej, są poprawione i będzie gitesowo. Najważniejsze aby nie stać w miejscu, tylko iść do przodu... gdzieś to już pisałem ? (książka Alchemik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 czy tu jest cos z tego o czym niedawno pisalismy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @PittWcześniej pisaliśmy o woblerze na bolenia Mały, ale to jest przede wszystkim na bolenia, ze względu na szybkość ściągania i pracę (mała amplituda, duża częstotliwość). Ty bawisz się kleniami , a na ta rybkę mam specjalnie przygotowanego Banana SDR-a (wrzucam kolejne brzydkie foto ) i na niego będę chciał Ciebie naciągnąć (najpierw Ty później kleń ). Przy okazji, że sezon na pstruchy rozpoczęty (nie zdążyłem na czas), to i kolorki pod niego też zrobiłem. Pierwszy raz je malowałem, ale wydaje mi się, że jest ok. Foto tego nie pokazuje, wiadomo real jest inny, ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 jestem pewien, ze ten 'maly' bedzie (bylby) na moje klenie skuteczniejszy niz banan ... widze po sterze banana, ze to nie wabik na moje miejscowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 O, kurka wodna...ciekawie wygladaja.. Mam tylko ciemnosc w przypadku tej uklejki. Moze i mi sie cos pochrzanilo ale czy nie byly juz w 3 wielkosciach? Ma byc mniejsza wiec ile bedzie mierzyc..? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 JAZ ja to gratuluje wypracowania stylu.Wobki są charakterystyczne,połączenie piana plus malowanie.Najbardziej wpadły mi w oko JAZ garki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi