hobby Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Szanowni,ktoś może coś wie co i jak można złowić na Sardynii na przełomie czerwiec/lipiec.Na lądzie lub w morzu z brzegu.Raczej samo południe wyspy.Będę wdzięczny za jakieś info co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) W Cagliari jest wedkarski kolo portu i jest nawet automat z robakami, ktory nie wydaje reszty zapytaj w sklepie i patrz jak lowia miejscowi bo wedkarzy bylo sporo. Na jakies robaki lowilem dorady, to na pewno, powodzenia Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez shavt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zapewne delikatny spinning w morzu (light rock fishing) będzie fajną zabawą - poszukaj filmów na youtube.Łowienie w morzu, we Włoszech, nie wymaga dodatkowych opłat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Tam to foczki trzeba łowić. W tym czasie to już wysyp będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobby Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 trochę już obejrzałem(nie foczek ),ale nadal niewiele wiem.Znalazłem też jakiś charter oferujący połowy z łodzi,ale brak jakiś dokładniejszych info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Wujek Google pokazał tyle https://www.google.pl/search?q=pesca+spinning+mare+sardegna&oq=pesca+spinning++sardegna&aqs=chrome.1.69i57j0l3.20059j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 . Coś można pokumać ,mimo nieludzkiego języka. To chyba najciekawsze http://www.seaspin.com/sardiniaFGSsw1.html . Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kilka lat temu zabrałem ze sobą kijaszki i próbowałem z gruntu (pn-zach wybrzeże) więc raczej będe mało wiarygodnym źródłem informacji. Ale przyznam że raz, łowiąc ze skałek i holując jakieś maleństwo, coś się zainteresowało owym konsumentem białych robaczków i przez kilka sekund miałem na kiju całkiem przyjemny ciężar...rybka oczywiście się wypięła, a ja tylko zdążyłem zobaczyć fajny wir na wodzie. Maleństwo na haku zostało z kilkoma nacięciami na ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobby Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Włosi to kraj wędkarzy,a info jakieś skromne w necie,będę po święcie tuńczyka,to może jakiś tuńczyk z belly boata się trafi .W zeszłym roku,jak byłem na plaży, jakiś Włoch z małej kuszy wyciągnął murenę tak ok.4kg.,próbowałem na spina ale kompletnie nic,studnia.Teraz chciałbym wcześniej się chociaż troche przygotować,ale coś kiepsko mi idzie szukanie informacji(kto zna włoski?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Jaki budżetowy travel kupić pod rock fishing na Sardynię ?Czy wędkowanie w morzu z brzegu wiąże się z dodatkowymi opłatami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Wyczytalem ze na morskie lowienie nie potrzebna jest licencja we Wloszech. Ja wlasnie wrocilem z Cypru. Tam tez byla niepotrzebna. Mialem jakiegos chinskiego travela 4 czesciowwego o nazwie ONE PIECE ???? D Jiang one piece 1-8g . Pare ryb zlapalem. Zaczepow masa. Glowki 2 g - 1.5g . W porcie pewnie jest najlepiej , u mnie zadbego nie bylo, wiec lowilem se skalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) Jaki budżetowy travel kupić pod rock fishing na Sardynię ?Czy wędkowanie w morzu z brzegu wiąże się z dodatkowymi opłatami ?Licencja bezpłatna kiedyś można było wyrobić przez internet od tego roku należy się udać do kapitanatu portu za brak licencji 1000 euro kary. Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez bogdan333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi