DelTor0 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Super ! Tylko jeszcze proszę zdradzić odrobinę wiedzy tajemnej , bom ciemny jak tabaka w rogu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Super ! Tylko jeszcze proszę zdradzić odrobinę wiedzy tajemnej , bom ciemny jak tabaka w rogu . 1. Kliknij na swoje zdjecie2. kliknij na opcje 'save' w polskiej pewnie 'zapisz'. Powinno otworzyc sie foto w nowym oknie3. kliknij prawym na zdjecie i wybierz kopiuj adres obrazka4. na jerku w edycji posta wybierz 'obrazek', kliknij i wklej ten link co skopiowales wczesniej. Przetestuj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Gdzieś jest mały szczegół , na którym się wykładam , ale będę próbował . Na razie nie idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Gdzieś jest mały szczegół , na którym się wykładam , ale będę próbował . Na razie nie idzie ... Ja mam to samo za chiny nie mogę większego zdjęcia zrobić dlatego wstawiam taptalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 2 Stycznia 2019 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Dobra chyba już wiem Edytowane 2 Stycznia 2019 przez bartosz311287 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Witam.Mógłby mi ktoś pomóc ogarnąć jak udostępniać zdjęcia w rozmowach prywatnych?W normalnych postach wszystko działa normalnie , więcej opcji / pełny edytor , wybierz plik itd wszystko gra i buczy.W wiadomościach prywatnych po rozwinięciu "więcej opcji" nie mam tych opcji "Dodaj pliki" itd.Muszę się bujać na różnych hostingach a i tak rzadko kiedy się to udaje i wrzucam linki bezpośrednie :/Ktoś coś?Dziękuję,Radek Edytowane 30 Marca 2020 przez Jammaey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 W wiadomościach prywatnych nie ma możliwości przesyłania zdjęć, chyba TWÓRCY mogą.trzeba przejść na prywatne maile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Jest taka opcja dostępna dla każdego tylko trzeba foto wrzucić przez zewnętrzny serwer np. fotosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Zdjęcia najłatwiej załadować i przesłać można przez TapaTalka. Nie trzeba zmieniać wielkości zdjęć. Jedynie nie da się założyć wątku sprzedażowego na naszym forum, jednak ja robię zawsze tak: zakładam wątek przez komputer a potem edycja przez TapaTalk i dodaję fotki. W wiadomościach prywatnych działa bez problemu wysyłanie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Witam czy tylko mi sie zmienil format linkow zdjec z albumow google photos ? Bede wdzieczny za porade, jak w chwili obecnej linkowac zdjecia z albumow googla do wpisow na forum / blogu ?DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Z telefonu ciężkoZ kompa można użyć chrome-> prawy prZycisk myszy-> zbadaj następnie odszukać w kodzie kompletny link do zdjęcia i [img=link] Edytowane 15 Października 2020 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Z telefonu ciężkoZ kompa można użyć chrome-> prawy prZycisk myszy-> zbadaj następnie odszukać w kodzie kompletny link do zdjęcia i [img=link] Skutkuje to komunikatem "nie mozesz uzyc grafiki ... na tym forum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Jeśli zwykle robisz zdjęcia telefonem zainstaluj Tapatalk i wtedy jest łatwo wstawić, bez ograniczeń co do wielkości fotki a jeśli zdjęcia robisz aparatem to lepszym hostingiem jest flickr.com bynajmniej jak go używałem ostatnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Jeśli zwykle robisz zdjęcia telefonem zainstaluj Tapatalk i wtedy jest łatwo wstawić, bez ograniczeń co do wielkości fotki a jeśli zdjęcia robisz aparatem to lepszym hostingiem jest flickr.com bynajmniej jak go używałem ostatnio. Skorzystalem z flickr. Przynajmniej w zakresie zdjec do publikacji na blogu.Dostepny tam limit 1000 fotek na kilkadziesiat wpisow mi wystarczyc powinien.DZIEKI ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Jezeli chodzi o google to z koncowki linka trzeba usunac "?authuser=0" i dodac "-tmp.jpg" http://jerkbait.pl/topic/100919-photobucket/page-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Panowie szukam jakiegoś prostego w obsłudze programu do wstawiania zdjęć na jerku. Coś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Żaden program nie jest potrzebny, przeczytaj pierwszy wpis w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Źle się wyraziłem, chodziło o program do zmniejszania zdjęć. Ale już chyba temat ogarnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Źle się wyraziłem, chodziło o program do zmniejszania zdjęć. Ale już chyba temat ogarnąłem. MS Paint, kazdy ma jak windowsa uzywa, nic innego do zmniejszania nie trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Źle się wyraziłem, chodziło o program do zmniejszania zdjęć. Ale już chyba temat ogarnąłem. Jeśli moge doradzić.Ja robie tak Wrzucam na fb ,oni to kompresują, ściągam i włala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Jeśli moge doradzić.Ja robie takWrzucam na fb ,oni to kompresują, ściągam i włala No troche mnie zainspirowalesSprobowalem z WhatsAppZdjecia wyslalem na telefon zony, u siebie te zdjecia wrzucilem do kosza (zeby pozniej sie nie pomylic ktore sa ktore) Zona mi te zdjecia odeslala na WhatsApp , a ja je skopiowalem z Whatsapp do galeri I juz takie moglem wstawic na forum (probowalem, dzialalo)Mysle ze mozna latwiej, ale tego nie probowalemZrobic zdjecia innym telefonem i przeslac na swoj Whatsapp , skopiowac z WhatsApp do galeri,i powinny byc skompresowane Mysle ze to moze dzialac tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi