admin Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W niniejszym wątku proszę o wpisywanie informacji:- kto otrzymał- opcjonalnie: jak podoba się nowy kalendarz PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja tez juz mam go w domu. Cały i zdrowy. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Remku....profesjonalizm Otrzymałam w stanie idealnym z podziekowaniami monini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek75 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dostałem zam?łwione kalendarze, są świetne, dziękuję pozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dzięki Remku!!!Super jakość-pięknie się prezentuje!!!Jestem pod du?źym wra?źeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Bardzo się cieszę!!! Lubię takie momenty bo wtedy widzę, ?źe cię?źka praca nie idzie na marne PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dotarło.....awizo....Ach...jeszcze jeden dzień czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Otrzymałem na początku tygodnia, nie zdą?źyłem skrobnąć wcześniej. Opakowanie - super, stan - super. Wykonanie - lepsze ni?ź w zeszłym roku. Zdjęcia - trudno powiedzieć: i w tym i w zeszłorocznym mam swoich faworyt?łw Bardzo dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Doszły! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siksa Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Mam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja r?łwniez mam Remuś pakowanie pierwsza klasa kalendarz oczywiście r?łwnie?ź...mo?źe kiedyś bedzie jakaś wersja Limited z Wujkową Moniką we wszystkich miesiącach ? pozdr. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Dzisiaj dotarł,super robota.Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Odebrałem Zapakowany tak, ?źe nic na poczcie nie udało im się z nim zrobić, mimo pewnie szczerych chęci Wykonanie piękne- świetnie się prezentuje!! Dzięki PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okoń Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ju?ź na ścianie Dobra robota no i przede wszystkim super fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 mo?źe kiedyś bedzie jakaś wersja Limited z Wujkową Moniką we wszystkich miesiącach ? pozdr. Dzięki.Jak będą odpowiednie fotki to kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Odebrałem, obejrzałem - taki sobie, moze być <_< ................ nie no ?źart super wyszło, jednak jakość papieru robi swoje ŚWIETNA ROBOTA, DZIĘKUJĘ PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Odebralem , juz go po drodze obejrzalo kilku amerykanow ...Monika budzi zachwyt ..., Pike zanurzajacy sie w wodzie Wolnosci budzi szacunek..., Tropiciel wspomnienie jak delikatna jest nitka zycia..., Tatko Lukomata budzi tesknote za Wyprawa zycia ktora trzeba planowac ..., O !!! macie Walleye i North Pike ?A co to te Bolenie sie pytaja ?...aspius aspius ..odpowiadam ..... zazdraszczaja mi i gratulki mile jak cholerka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi101 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Otrzymałem wczoraj,stan przesyłki- nienaruszony,zdjęcia na b.dobrym papierze,generalnie piękna rzecz.Dziękuję . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie będę pokazywał Monice tych wpis?łw bo jeszcze mi w pi?łrka obrośnie pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wejdzie na forum, to sama zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JakubS Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ja otrzymałem w zeszłym tygodniu, ale traf chciał ?źe kopertę mogłem otworzyć dopiero dziś. REWELACJA! Pierwsza myśl jaka mi się nasunęła po oglądnięciu kalendarza to... Aby do wiosny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Mi?łd na moje uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pampi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Remek napisz mi gdzie i kiedy mogę odebrać ten kalendarz :> bo pisałem priv i nie mam odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Żona, jak zobaczyła PRZESYŁKĘ, rzekła jeno: kolejny kalendarz. Jak zobaczyła KALENDARZ, zamilkła... To znaczące, bo... no wiecie..Kalendarz super, dziękuję.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 powiem krotko ...ani Muskie Hunter ani In-Fisherman nie ma taaaakiego Kalendarza ...my mamy ...podziekowac wszystkim ktorzy przylozyli raczkie do niego . Na ten rok zadanie o wiele wiecej trudniejsze ...Catch and Relase uchwycic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Remek napisz mi gdzie i kiedy mogę odebrać ten kalendarz :> bo pisałem priv i nie mam odzewu Zawsze na adres mailowy Zaraz przeka?źę info dla os?łb odbierających osobiście - prawdopodobnie środa wiecz?łr. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
W niniejszym wątku proszę o wpisywanie informacji:
- kto otrzymał
- opcjonalnie: jak podoba się nowy kalendarz
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
15
3
3
2