admin Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W niniejszym wątku proszę o wpisywanie informacji:- kto otrzymał- opcjonalnie: jak podoba się nowy kalendarz PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jurku dokładnie tak jak piszesz. Tutaj przede wszystkim zasługę mają nasi forumowicze, kt?łrzy przesłali zdjęcia oraz wszyscy Ci, kt?łrzy głosowali! Dziękuję Wam jeszcze raz serdecznie. Zapraszam oczywiście do kolejnej edycji. Konkurs trudniejszy ale warto stawiac sobie za ka?źdym razem poprzeczkę wy?źej. Myślę sobie, ?źe przy okazji kalendarza 2012 wymyślimy kolejne usprawnienia by był on jeszcze lepszej jakości. Kolejna, ju?ź chyba ostatnia wysyłka - jutro. Jutro te?ź opublikuję pełną listę os?łb do kt?łrych wysłałem kalendarze. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piwoluka Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Swietna profesionalna robota! Kalendarz dotarl nienaruszony. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mam i ja. dzięki ładnie zrobiony i ładna okładka wyszła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wysłane: LukomatTomyMarcin_KPrzemTomuśKrisu23RevizorKrzysiekSzwagier JanuszOkońTerminGarowyBajziTpe1Slawek_2348Jacek75AndyOstryJakubSMetrMonsWisni@HM62GodskiMilupaSuperuszyWhiteWillowLoganDawm84Karuzo27JerryJackybrownGuzuPittStanderusMifekRemekAndrzej LipińskiZanderixBalooJacek75WujekPiwolukaKamilZMefistofishingMariano ItalianoTomi101GrzechoSiksaDaniel WirekPlatynowłosyPapi83DominSzymonLesiewiczYacaresucks_oneSloniuTommekMichcioWobler129Monk11 Do odbioru osobistego:KrystFrikoGumoPampiWardek PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wstrzymuję dystrybucję - wyczerpany nakład. Po inwentaryzacji mo?źe się?jeszcze coś znaleźć. Jeśli - dam znać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To teraz czekam na achy i ochy za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To teraz czekam na achy i ochy za wykonanie Witek, są, są PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dzięki Remku, kalendarz dotarł cały i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pampi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ach Och dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 są i ojoje super, naprawdę dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Właśnie dostałem,super jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Mam i ja.Wszystkim kt?łrzy pczyczynili się do powstania tak świetnego kalendarza chciał bym bardzo podziękować.Oczywiście kalendarz jest zajefajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szwagier.janusz Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Mam i ja Och i ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ja te?ź otrzymałem, wszystko super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawm84 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ja te?ź mam. Kalendrza przeszedł moje oczekiwania. SUPER. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papur Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 super kalendarz, swietna jakosc,doskonala tresc,gratuluje dobrej roboty, amerykany moga brac przyklad hehedziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mo?źemy kilka projekt?łw na US zrobić - nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Troche nie na temat, ale ja jeszcze nie otrzymalem.Remek, mozesz to sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wysłałem w pierwszym rzucie bo ... Wiem ile kosztowały mnie znaczki :D Wysłałem priorytetem poleconym - jeśli zagubiona przesyłka to 10x wartośc znaczk?łw to nie martw się .... dodrukujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mam info ze dotarly i do mnie Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek75 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Właśnie odebrałem bonusowy egzemplarz kalendarza, bardzo dziękuję PozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Odebrałem - jakość pierwsza klasa - dziękuję Remku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ostatnie wyjdą dzisiaj. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papi83 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Otrzymałem! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
W niniejszym wątku proszę o wpisywanie informacji:
- kto otrzymał
- opcjonalnie: jak podoba się nowy kalendarz
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
15
3
3
2