malutki20 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam, czy znajdzie się jakiś łaskawca, który dokładnie zmierzy dla mnie kurtkę Simms'a G3 w rozmiarze XL. Chodzi mi głównie o szerokość pod pachami i długość rękawa od pachy. Chciałbym zamówić kurtkę w USA poprzez znajomego a nie wiem jaki rozmiar mam wziąć. pozdrawiam forumowiczów i liczę na Waszą pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Moj kolega ma taki rozmiar. Przy wzroscie 190 cm i wadze ponad 110 kg jest ok Wiecej informacji moge ci podac pod koniec nastepnego tygodnia jak worce do UK. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki20 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 byłbym zobowiązany, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi