jedin Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam, testy nad wodą wypadły nieźle, 2g główką mimo wiatru rzucało się świetnie, czucie przynęty też super, brały drobne okonki (poza jednym brata 42cm) no i w przyłowie 2 drobne szczupaczki , i tutaj już wędeczka ładnie pracowała.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Witam, następny kijek z mojej ręki, tym razem na blanku Phenix Elixir FX 802-2, 8' 2-8lb , ubrany w Alkonite i Sic na szczycie, uchwyt Fuji z aluminiową nakładką Rod Craft, insert z drewna Zebrano , testowany już nad wodą , opis Phenixa 1-10g, po testach myślę , że mój najlepiej pracuje w zakresie, główka 1,5g do 5-6g plus najlepiej keitech 2" ale na 3" też pójdzie, kijek ma długość 244cm i 10 przelotek plus szczyt, startowa od 20,10, 5,5 i dalej 4,0 w takim ubraniu wyszedł prawie 100g, świetnie czuć każdy kontakt główki z dnem, kamieniem , rośliną, no i przede wszystkim rybą, szczyt bardzo czuły, ale zarazem szybki przy zacinaniu... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 jeszcze kilka fotek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Bardzo ladna nakretka i insert, butt nie w moim stylu. Mam wedke tym blanku, swietne urzadzenie nie tylko na okonie; dobry wybor. Fajny kijek Edytowane 25 Września 2016 przez madmatt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 O to , to - nakręteczka wymiata . Taki japan style - tylko więcej pianki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 no własnie troche kombinowany ten uchwyt , nakładka miała byc i do tego też niebieski aluminiowy insert, zamówione w BRC ,zapłacone ale insert miał przyjśc pózniej bo nie mieli wiec wkleiłem nakładkę na grip , a w koncu się okazało ze nie wiadomo kiedy bedzie i trzeba było na coś szybkiego się zdecydować i kupiłem insert tutaj od kolegi , który sprzedaje co jakiś czas takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Bardzo ladna nakretka i insert, butt nie w moim stylu. Mam wedke tym blanku, swietne urzadzenie nie tylko na okonie; dobry wybor. Fajny kijek Na ebay sa http://www.ebay.co.uk/itm/Rodcraft-foregrip-nut-for-Fuji-SK2-KSKSS16-ASH-Rod-Building-SK16-MK-/191747385369?var=&hash=item2ca508e819:m:mGvFgfNywl6mGKZZgHV2iPA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomspinn Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Mariusz a ten dzisiejszy pstryk sandaczowy jak bylo czuc na tym pieknym kiju? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 prawie mi ręke wyrwało ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) no kolego Jedin rozkręcamy się a raczej kręcimy na całego ;)fajny kijek do Szczecina zabierasz go? Edytowane 1 Października 2016 przez biker1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 cześć Piotrek , do Szczecina za delikatny, to typowa wykałaczka , tam raczej sandaczówkę trzeba wziąść, ale będziemy w Szczecinie a Ty coś ukręciłeś nowego, pewnie jakiegoś casta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 właśnie chcę zrobić sandaczówkę w jedno składzie pod casta ale sklep z zamówieniem się opużnia i to sporo nie wiem czy dam radę przed Szczecinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 A masz mozliwość tam u was w fishingrodzie o zakup korka ciemny tiger potrzebowałbym z 10 krążków...bo też nigdzie nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 zapytam Sergiusza czy ma. Ale jak coś to dopiero w czwartek mógłbym zakupić u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 ok może być ...jakby co to daj info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam, właśnie ukończyłem następny swój kijek tym razem coś na wieksze przyłowy, MHX HS9600-2, bardzo uniwersalny blank 8' długi w opisie 6-12lb , masywny dolnik i delikatniejszy szczyt , łowiłem nim główkami od 4g do 12g plus guma , obrotówki do nr 4, woblery salmo pike , akcja fast ale ze względu na delikatniejszą szczytówke ładnie pracuje pod większą rybą, mój kijek ubrany w mix przelotek, od startowej pierwsze 3 to Sic a cały tunel ze szczytową Torzite, uchwyt fuji TVS z grafitowym insertem... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Super fajnie wygląda no i samych życiówek na nowy kijek jeszcze z tydzień i swoją sandaczówkę ukończę, troszkę się wlecze ale czasu brak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Dzięki Piotrek, na tej sandaczówce bedzie ta twoja wyplatanka? , widziałem też , że kombinujesz z kolorowaniem gum , niedługo do sklepów wędkarskich juz nie będziesz chodził 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ha ha jak bym miał dużo czasu i kasy to bym jeszcze multiplikatory robił :D :D Wyplatanka będzie już miałem w tamtym tygodniu lakierować ale okazało się że lakier który mi został już troszkę stary był dobrze że nie malowałem bo nie chciał schnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 oo to jeszcze zdążysz potestowac kijka w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jaka nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam , nitka metalic to Prowrap 9840 Silverback, środki te szare między czerwona nitka i omotki to Prowrap 831 Smoke Screen, czerwona nitka Prowrap 325 Fire Red 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Bardzo fajnie wyszło ,podoba Mi się dobranie koloru nici do barwy pierścieni , wygląda jakby były z jednego kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dzięki, tak myślałem aby zaakcentować nitką kolor pierścieni ale tylko symbolicznie poza tym omotka szczytowej przelotki jest cała w tym czerwonym kolorze zrobiona.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam, tym razem z długo zbieranych gratów, okoniówka na blanku Matagi TR68 Super Big Pond, ubrana w Fuji Torzite od 16 do 3,5 w tunelu, uchwyt Fuji SK2 ręcznie malowany przez chłopaków z Matagi, omotka czarna z białym tipetem, końcówka pianka , carbon i pierścienie plus kapsel w zasadzie razem z uchwytem sprowadzone bezpośrednio z Japonii. Kijek wyważony pod kołowrotek w granicach 200g. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi