DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Fajny industrialny klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Lakier Ci się pogryzł na uchwycie z farbą Supperrr wyszło Pozdrawiam Edytowane 15 Lutego 2017 przez albercik86 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dzięki jak, on się pogryzł to pewnie tylko w Matagi wiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Super wyszło zabierasz ją do Bydgoszczy na SFP? Pomacał bym wędkęproszę bez różnych pod tekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Do bydgoszczy jak zdąże uzbierac graty to troche mocniejsza przywioze , ta chyba za delikatna na bydgoszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 powinna dać radę ja zabieram swojego Phenixa do Bydgoszczy a jest do 7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 kupiłem blank na rybomani suzuki rx 6lb 702 do 7g ten powinien byc odpowiedni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Suzuki RXF 6lb-702 Witam , właśnie skończyłem swojego Suzuki-blank RXF 6lb-702 1.8-7g 2,13m w dwuskładzie , kijek ubrany w Fuji Torzite od 16, tunel 4,0, uchwyt i cała rękojeść sprowadzona bezpośrednio z Matagi, wędka idealnie wyważona pod kołowrotek w granicach 200g ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Kijek myślą o okoniach ale nie tak delikatnie, myślę , że również sprawdzi się na streecie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 kozacka wędeczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Super wędeczka masz Mariusz talent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dzięki...zobaczymy czy się na streecie sprawdzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 no i MHX S842-2 , zrobiony na urodziny dla mojego brata (prezent od jego Żony), wędka ubrana w Torzite od startowej 16h, 8h i 5,5m później tunel 4.0, uchwyt matagi sprowadzony z japonii reszta części do rękojeśći również, uchwyt oddaje swój urok w dziennym świetle gdzie spod lakieru przebijają niebieskie smugi, omotka prowrap. Wędka waży 95g , całość wyważona pod kołowrotek 210-220g. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 jeszcze kilka fotek.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Spoko wedeczka. Jakbys jeszcze karbonowy butt zrobil z niebieskim kapslem, to bys pozamiatal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 dzięki, wtedy tylko kijek do gablotki a tak trochę sie połapie nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Nie chwaląc się to ja jestem szczęśliwym posiadaczem tegoż kijka , wczoraj pierwszy raz miałem go w ręku i powiem wam KOSMOS!!! perfekcja....tak można go określić.Już nie mogę się doczekać wypadu nad wodę. Dzięki Mariusz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomspinn Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dotykalem -ogladalem=bajka! Niech ci Tomku służy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 masz super kijek ale masz jeszcze kochająca żonkę , tak trzymać to sie nazywa miłość ...pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 MHX S871-2 Zrobiłem jeszcze wędeczke na blanku MHX S871-2 dla kolegi, blank znany, wyszła fajna okoniówka. Ubrana w set Fuji Alkonite od 16h,8h, 5.5m i dalej tunel 4,0 na górze sic, uchwyt Fuji plus nakrętka Rod Craft, na dole mix korka, który został po wcześniejszych projektach, wędka waży 88g, wyważona pod kołowrotek w granicach 210-220g. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ekstra projekt ,mix korków pięknie się komponuje .Bardzo estetycznie wykonany kijek, wyszła bardzo fajna okoniówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dzięki, projekt ze względu na budżet w zamyśle miał być schludny ale w jakiś sposób spójny, też myślę że wyszedł naprawdę spoko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Niezły kijaszek, jak znam Kamila za dwa tygodnie będziesz mu kręcił następną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Wcześniej nie widziałem twojego wątku, masz świetny styl!! piękne kije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Wcześniej nie widziałem twojego wątku, masz świetny styl!! piękne kijeDzięki....lubie japoński styl ...więc jakąś namiastkę widać w moich projektach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi