jedin Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Jeszcze jeden zimowy projekt tym razem trochę kolorów, po raz pierwszy na blanku qualia, ciekawy blank do 6 g w opisie konkretnie to model XPSJ 682 L, delikatna szczytówka 1,35mm akcja coś pomiędzy fast a extra fast, dół blanku ze sporym zapasem, w miare uniwersalny blank pod jiga, woblerka czy obrotówkę, sam jestem ciekaw jak się będzie spisywał nad wodą , w tym kijku set przelotek Fuji Sic Slim , uchwyt Apex , trochę pianki.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Uu ładny, nie dość że blank fajny to wykonanie w moim guście, a te kolorki to mmmmm......Następny mój kij ma być w podobnej nucie Edytowane 3 Lutego 2020 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 W dziennym świetle jeszcze zyskuje....a tym bardziej nieimpregnowana omotka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Witam no i w końcu zagościł delfin na mojej wędce, po kilku wskazówkach od Łukasza i merytorycznych niuansach samego Janusza wybór padł na w miarę uniwersalny blank Qualia XJB702ML 7' 3-14g 6-12lb. Wędka w zamyśle do okonia na cięższe główki bo zazwyczaj łowie na ultralighty, oraz sandacz na lekko...fajny blank z mocnym dołem oraz czułym szczytem, a spacing delta powinien jeszcze ten blank ożywić...Set 13 przelotek Seaguide ,czarny design z kilkoma nitkami fluo.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Mniamm zaczep na przynęty zmien na czarnego seaguide sliczny jest i sie nie obluzuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Klasa... To chyba pierwsza wędka na delfinie w Twoim wątku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Klasa... To chyba pierwsza wędka na delfinie w Twoim wątku... Pierwsza, pierwsza .....ale zapewne nie ostatnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Witam, tak mnie naszło zimowa porą na nowe ubranie do kijka Suzuki RXF 702 6lb 2,13m 1,8-7g , tak wiec zdjąłem wszystko do gołego blanku,( to ten czerwony suzuki kilka lat wcześniej zrobiony)Blank został oskrobany, i domowym sposobem zrobiona wcierka z lakieru Lamar Lb z domieszką perłowego grafitowego pigmentu, normalnie rękawiczka z biedronki i dwie mikro warstwy po czym całość została zmatowiona. Uchwyt natomiast Sea guide z elementami carbonu , korek tylko po to , że stawiam kijka często na ziemi, nowe stare torzite i tak to wyszło, 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi