Skocz do zawartości
  • 0

Strona niegdysiejszego gospodarza

Kuba

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie, co to znaczy niegdysiejszego gospodarza? Proszę nie łączcie jerkabit.pl z forum Salmo. To jakby zupełnie dwa inne twory, które prędzej czy później działałyby równorzędnie jednakże stało się inaczej. Strona Salmo rządzi się swoją polityką, jerkbait.pl swoją. Osobiście mogę jedynie zaprosić do współpracy - cały czas czekam na propozycje. Proszę więc ... zamknijmy były okres i zacznijmy działać na korzyść jerkbait.pl jednocześnie pamiętając co dała nam zielona strona.

Pozdrawiam

Remek

• 0

A po kliknięciu w Nowości, ukazują sie dwa działy - Nowe modele i Nowe kolory. Ale po kliknieciu w Nowe modele otwiera się tylko pare zdjęć nowych modeli...I po kliknięciu w Nowe kolory te same zdjęcia... Oj nie dba Salmo o swoją stronę i polskojęzycznych klientów...

A zmiany, czy aktualizacje, o których pisze Phala to ma być to jedno ogłoszenie z linkiem do Klubu Głowatka? Bez żartów!

:wacko: Gadda

• 0

Mogę Was zapewnić, że prace trwają.. Niestety nie jest to wszystko łatwe.. Myślę, że Remek może potwierdzić.

Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się zlekceważeni. Dział nowości powinien być zaktualizowany jeszcze w tym tygodniu. Wkrótce ukażą się też nowe relacje i artykuły oraz kilka innych ciekawostek.

Pozdrawiam,

Efex

• 0

:( :( :(

strona SALMO to już tylko reklamówka firmy SALMO i niech taką sobie zostanie.

Cóż tam może być nowego prócz reklamy nowych produktów.

SFC zimnny nieboszczyk

dobrze że Remek stworzył tę stronę bo możemy się dalej kontaktować, rozmawiać,umawiać na ryby, wymieniać wiadomości mimo niechęci do tego typu działalności WŁADCÓW ZIELONEJ STRONKI.

:wacko:

• 0

@all

na Rejsie jest taka scena w której pada zdanie: krytykować to Panie każdy potrafi. I dlatego musimy zrobić tak żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie. Budować. Organizować.

Żalimy się że zielona strona nie ma tego czy tamtego. To wszystko prawda, poza sporem, nawet @Efex nie zaprzeczył. Ale w wątku pomysły na strone jerkbait.pl aktywność nasza jakby mniejsza...

I teraz patrze na ten cytat z Rejsu i zastanawiam się, ile w nim farsy, a ile gorzkiej prawdy o nas samych ?

Taka autorefleksja mnie naszła, wybaczcie.

Pozdrawiam

• 0

Tak, mogę to potwierdzić. Budowanie strony to dość skomplikowane przedsięwzięcie. Jednak myślę, że nie możemy się porównywać dlatego, że za moją stroną nie stoi żaden biznes, żadne pieniądze (na razie tylko inwestuję). To typowe hobbystyczne zajęcie wykonywane w wolnym czasie. Tak więc mam znacznie mniejsze możliwości. Bo ... gdyby było inaczej to sprawy toczyłyby się zupełnie inaczej - w mojej głowie jest MNÓSTWO fajnych pomysłów, które wcześniej czy później postaram się wdrożyć w życie.

Najtrudniejszy moim zdaniem jest start. Tak było z forum. Na początku jeszcze troszkę kulawe ... teraz chodzi bez najmniejszych problemów. No i tak samo myślę, że będzie ze startem strony. Najpierw ustawienie tego wszystkiego, a reszta już będzie łatwa i zależna od zaangażowania forumowiczów i mojej kreatywności :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

nie, no spoko. Mnie sie tam podoba. Tylko jak na moj guscik troszke dziwnie wyglada to rozsuniecie.... Albo może przesunąc to calkiem na prawo.. Tylko wtedy będzie to w miejscu ktore ma mniej wspolnego z aktywnoscią uzytkownika.