Kuba Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Martwa kompletnie. Ostatnie doniesienia z lipca 05. Bedzie tak stala i mchem zarastala, az jakis litosciwy hacker ja posprzata. Ale i wtedy pewnie malo kogo to wzruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Chętnie bym się podiął ale grafik ze mnie marny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 najprostszym rozwiązaniem bylby jakis szczupaczek ktory by sie tylko wydluzal o kolejne moduly w czesci brzusznej.... tak mi sie wydaje... niestety moj grafik w chwiliobecnej jest n awygnaniu w usa w pracy - wroci dopiero w listopadzie. ale jelsi do tego czasu nic sie nie znajdzie to chyba da sie coś zdzialac.... moja propozycja lokalizacji paska to moze by tak pod danymi uzytkownika tam jest dosc duzo miejsca i sa wystarczajaco dlugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HUNTER Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Friko napisał(a) dnia śro, 14 wrzesień 2005 04:22]@all Ale w wątku pomysły na strone jerkbait.pl aktywność nasza jakby mniejsza... nie jest tak do końca że nie ma pomysłów strona jerkbait.pl jest w budowie i kolejne artykuły są wysyłane do Remcia i myślę że w miarę swoich możliwości umieszczać je będzie na stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Martwa kompletnie. Ostatnie doniesienia z lipca 05. Bedzie tak stala i mchem zarastala, az jakis litosciwy hacker ja posprzata. Ale i wtedy pewnie malo kogo to wzruszy.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi