seiken Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Szkoda chłopa https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Za szybko się "zabrał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Właśnie się dowiedziałem ... Szok ... To był kawał moich muzycznych fascynacji . Za szybko , za wcześnie . R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jak Go słuchałem miałem gęsią skórkę, rówieśnik... R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=zlZONgpmw58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) {*}...był świetnym muzykiem, kompozytorem, twórcą... https://www.youtube.com/watch?v=pYVOrzv61Yg Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Wielka szkoda, pozostawił jednak po sobie niezapomniane utwory. R.I.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Mały wielki człowiek. Gdyby nie On wielu artystów by dzisiaj nie było... [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonfan Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Prince miał największy wpływ na moje życie i spojrzenie na muzykę, kiedy zobaczyłem pierwszy raz film Purple Rain w programie W.Mann'a Non Stop Kolor chodziłem z irokezem na głowie, wtedy miałem inne zdanie na temat Prince od tego dnia stwierdziłem, że jest całkiem niezły po kilku dniach kupiłem winyl Purple Rain, później 1999 następnie Prince itd. Stałem się wielkim fanem Prince i jestem do dziś to co dziś usłyszałem wstrząsnęło mną bardzo. Prince zawsze pozostanie dla mnie WIELKI... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Mały wielki człowiek. Gdyby nie On wielu artystów by dzisiaj nie było... [*]Bez przesady ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ech...kolejny z Wielkich. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Przypomni mi ktoś może jak nazywał się ten teledysk puszczany w latach 90 ? Nie pamiętam nazwy - z opisu Prince jak to Prince , piękne kobiety itd... miał na sobie chyba skórę geparda ? W refrenie solówka na gitarze , tak mi się wydaje Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wlasnie na kulturze jest dokument o Nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pansum Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 szkoda nie szkoda bo legenda, niestety wykanczają się sami, jak micheal, freddie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mnie tylko zdziwił fakt, że taki Mistrz i Multiinstrumentalista w końcu doprowadza do samozagłady. Nie poddał się operacji ze względów religijnych które trzeba uszanować- z drugiej strony uzależnienia. Czy istotą geniuszu jest samounicestwianie się......? RIP Mr Sign. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Mnie tylko zdziwił fakt, że taki Mistrz i Multiinstrumentalista w końcu doprowadza do samozagłady. Nie poddał się operacji ze względów religijnych które trzeba uszanować- z drugiej strony uzależnienia. Czy istotą geniuszu jest samounicestwianie się......? RIP Mr Sign...prędzej The Symbol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi