laredo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Kto i dlaczego usunął mój post w wątku avallona pt SPRAWDZONE WOBLERY SUMOWE SZUKAM. Naruszyłem czymś regulamin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jeśli już musisz ogłaszać to wszystkim na forum, a nie załatwiać z moderatorami na priv., zrób to chociaż w odpowiednim dziale.. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 laredo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie, nie muszę nikomu nic ogłaszać, po prostu chcę wiedzieć ?Avallon ma złą sławę w Polsce i on wie dlaczego. Nadal nie rozumiem dlaczego pytanie zniknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 jezeli post zostal usuniety, to dostales priwa od usuwajacego moda z wiadomoscia o usunieciu ... dostales? jezeli dostales, to mozesz bezposrednio zapytac dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 laredo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 pitt nie, nie mam żadnego PW, maila też.Odpuszczam to pytanie, ponieważ cokolwiek bym nie napisał avallon był i zapewne będzie mięsiarzem i pseudowędkarzem łowiącym tam gdzie nie wolno i łamiącym regulaminy. Nie bez powodu wyleciał z kilku innych forów wędkarskich. Proszę o usunięcie tego postu i nie chowanie do mnie urazy, szczególnie o to że drażni mnie mięsiarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 skoro nie dostales priwa to w takim razie post nie zostal usuniety ... innej mozliwosci techniczniej nie ma temat zamykam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 laredo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 pitt usuwaj ten temat a ja lecę po piwo na pojednanie. Lubię bardzo jerkbaita i nie mam zamiaru wdawać się w niepotrzebne kłótnie z radą zarządzającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie musisz zamykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
laredo
Kto i dlaczego usunął mój post w wątku avallona pt SPRAWDZONE WOBLERY SUMOWE SZUKAM. Naruszyłem czymś regulamin ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi