Graghowski Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam serdecznie, mam nadzięję że wybrałem dobry dział. W najbliższy weekend, wybieram się w okolice Choszczna do rodziny. Ostatnio bardzo wkreciłem się w suchą muchę i to jej się tyczy pytanie.Czy ktoś z okolic w/w mieściny zna jakieś niewielkie ciurki, tudzież rzeczki w których mógłbym spróbować sił z kleniem czy jaziem ?Byłbym zobowiązany za każdą informację.Pozdrawiam,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_biba Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 To odpiszę w telegraficznym skrócie :1. Ina - odcinek zaraz za Choszcznem droga w stronę Stargardu.2. Ina - odcinek Recz3. Drawa - odcinek DPN. Licencja na jeden dzień 8 zł do kupienia w siedzibie parku( Drawno przy moście). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Drawa odpada aż do 1 lipca. Potem można próbować wepchnąć gdzieś muszkę pomiędzy kajaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_biba Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Drawa odpada aż do 1 lipca. Potem można próbować wepchnąć gdzieś muszkę pomiędzy kajaki Kolega Alek jak zawsze czujny Zapomniałem, że teraz okres lęgowy No to proponuję Starą Drawę od Prostyni w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Piotr jest jeszcze jedna rzeczka ale... odległość dla Ciebie podobna jak do Drawy. Szczególy na whatsapp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kolega Alek jak zawsze czujny Zapomniałem, że teraz okres lęgowy No to proponuję Starą Drawę od Prostyni w górę da sie wjechac w ten poligon? słyszałem ze ińscy spece dobrze"łowili "tam na prąd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_biba Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Na poligon wjechać się da tylko to dużo kosztuje Ja zostawiam samochód w Prostyni i maszeruję pieszo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi