snup Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) CześćSzukam opinii o tej wędce - strasznie ciężko cokolwiek o niej znaleźć w internecie. Zastanawiam się czy to oryginalny wypust czy radosna twórczość Chińczyków. Znalazłem go tylko w jednym z katalogów zza wschodniej granicy. Kij z założenia ma być do połowów z brzegu w norweskich fiordach. Zamierzam zabrać dwie wędki - Shimano BM 10-40gr 270 cm no i własnie drugi kijek do o cw do 60-80 gr, 270 cm. Będę wdzięczny za wszelkie informacje pozdrawiam Lukasz Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez snup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 http://jerkbait.pl/topic/2529-shakespeare-ugly-stik-custom-graphite/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Jeśli to najnowszy wypust to nie kupuj. Miałem tego słabszego do 40 czy 50 gramów i totalna porażka. Giął się jak kijki za 50 zł. Osprzęt też już gorszy niż w starszych wersjach. Mam starszy model i ten jest bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 po czym właśnie poznać wypust, jak je rozróżnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Starszy miał uchwyt Fuji i inną kolorystykę. Podaj link do kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 zdjęcia raczej nie wyraźne stad moje wątpliwości. http://allegro.pl/show_item.php?item=6147428453 15-40 to chyba był pierwowzór - ze złotym napisem, ten raczej po kawałku naklejki (czerwone liter) wygląda na nowy wypust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) http://www.wedkarski.eu/product_info.php?products_id=927&osCsid=9a18f5feffa50ee0356859284e154f18 Numery katalogowe w linku powyżej dotyczą starszego modelu.Zdjęcie niekoniecznie. Starszy model:czerwone omotkiuchwyt i przelotki Fuji Zapomni o Fuji SIC. Ten z twojego linku wygląda na starszy wypust. Zapytaj o uchwyt. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzięki za fotki - doceniam, że je zrobiłeś i podesłałeś. Kijek ma być u mnie w czwartek - jak go dostane to powyginam. jeszcze raz dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) http://haczyk.pl/forum/topic/4324-shakespeare-ugly-stik-custom-graphite-27m15-40g/ to jest drugi wypust. Pierwszy miał inne opisy. Swoją drogą ja taką wędkę miałem i już bym raczej jej nie kupił. Źle spasowane łącze, omotki dość szybko zaczęły klikać, korek słabej jakości, bardzo duża waga. Na plus wytrzymałość. Jak wpiszecie ugly stik custom graphite archiwum olx to tam na pierwszych obrazkach jest wędka z pierwszej serii - różni się wyglądem opisów. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez 3arteK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 I dojechał. Kika spostrzeżeń na szybko:waga 212 g, uchwyt, przelotki Fujikorek dobrej klasy jakość wykonania - nie ma się czego przyczepić, omotki całkiem schludnie polakierowane, blank prosty, przelotki w liniSlammer 360 wyważa na początku rękojeści. kilka fotek poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jakbym mój własny zestaw zobaczył!... ...I nawet Slammer ten sam! Jakie odczucia? Używałeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Tak, używałem prze tydzień. Mój podstawowy kij na wyjeździe do Norwegii. Sprawdził się bardzo dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Tak, używałem prze tydzień. Mój podstawowy kij na wyjeździe do Norwegii. Sprawdził się bardzo dobrze. pozdrawiam Mimo to widzę, że trafił na giełdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Trafił na giełde bo ja z castem ganiam - oba Ugly były zakupione tylko i wyłącznie na wyjazd. W Polsce nie łowie tak ciężko. Obie wędki sprawdziły się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi