miramar69 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Taki coś dziś znalazłem na YT: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Początek to jakieś tam niby rybki, ale w 8 min zaczyna się To , co chciałem pokazać i co mnie osobiście zaciekawiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Solid Carbon Panie Kup sobie jaxon varis pro i zrobisz z tym to samo. Mam testowalem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Nie rozumiem co ludzi fascynuje w tym, że wędka nie pęka/nie łamie się. Przecież adekwatne technologie były dostępne już za czasów mojego dziadka....pełne szklaki raczej nie łamały się nagminnie ; ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Daj babie wędkę,nie dość,że nie umie holować,to do tego nie potrafi jej złamać . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tajski sposób reklamy i ta końcówka padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A no faktycznie tam jest tez wędka trochę mnie zmyliły te nóżki na początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Podobna reklamę ma ugly stick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 https://youtu.be/hT1l7J9X5XA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Kontrowersyjne są też reklamy, które się załadowały po reklamie Ugly Sticka https://www.youtube.com/watch?v=tNf0-zod6_Y Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Taki coś dziś znalazłem na YT: https://www.youtube.com/watch?v=wLNAZ_hS6KESzybko korbkę przełożyła [emoji3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zapraszam do wrzucania TU filmików , reklamówek odnośnie TAKICH dziwactw sprzętowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Mam taką aurigę i też tak potrafi Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Mateo1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dla mnie absolutnie the best, jeśli chodzi o reklamę sprzętu wędkarskiego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi