Skocz do zawartości
  • 0

Rolka kotwiczna / wyciągarka kotwicy do pontonu

Patryk1125

Pytanie

Witam mam pytanie do użytkowników pontonów jakich rolek kotwicznych używacie? W necie znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/rolka-kotwiczna-rolka-do-kotwicy-i13889896 60.html wydaje się dobrym rozwiązaniem bo można ją przykleić w dowolnym miejscu lub coś takiego: http://allegro.pl/kluza-rolka-kotwiczna-i1394364283.html w tym przypadku montaż chyba tylko wyłącznie do uchwytów. Jak myślicie, która będzie lepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mając w łodce patent scotty'ego nie wyobrażałem sobie jego braku w pontonie

Musialem odkleic knage i rolke, która nadgorliwy sprzedawca przykleil na dziobie stad stary klej, ktorego nie chce mi sie juz usuwac  ;)

Caly komplet który podlinkowalem na gotowo wyglada tak:

e1a38052a8aa.jpg 79e9d83b5476.jpg b9535bc6fa76.jpg f29c8446c855.jpg

Montaż/demontaż - 1min

Kolego, a gdzie zamówiłeś te uchwyty, które nakleiłeś? 

• 0

Na swoje potrzeby mam nieograniczony dostęp do maszyn, materiału i ludzkiej pracy, więc te 250 zł, wolę np. Hmmm.

Nie powiem, że kupić coś żonie, ale przechlać na pewno [emoji3][emoji3][emoji3]

Z tym nieograniczonym dostępem... , mniej Alko, więcej kwiatów dla zony

• 0

Z tym nieograniczonym dostępem... , mniej Alko, więcej kwiatów dla zony

Właśnie dlatego, że mało alko, to wolę przeznaczyć [emoji6]
Aaaaaa, ok... Byłem pewien, że sam sobie zrobiłeś kopie. To przepraszam za zamieszanie [emoji846]

• 0

Moja zamontowana. Teraz chyba zmienię kotwicę na River 3 zęby tylko nie wiem jaką wagę, ta mnie trzyma w nurcie waży 9,60kg. River trzyma lepiej?

rolka_ponton_2.jpg

rolka_ponton_3.jpg

rolka_ponton_4.jpg

Opaska którą kupiłem okazała się za duża i na szybko wymyśliłem taki uchwyt. trzyma dobrze i nie będę go zmieniał. Tylko nakrętkę muszę wymienić na kołpakową.

rolka_ponton_5.jpg

• Like 5