rapia Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam.Mam pytanie czy mo?źna w jakimś sklepie internetowym najlepiej polskim zobaczyć i kupić wędziska tej firmy.Najbardziej interesują mnie ceny i dostępne modele.PZDR Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Widziałem kiedyś w warszawskim WMH na Sp?łjni - jak teraz to nie wiem, ale moim zdaniem szkoda zachodu. Te co wdzialem byly bardzo zle uzbrojone, ładne blanki ale fatalne zbrojenie i dolniki w dziwnych dlugosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Popatrz tu http://wabik.eu/index.php?sess_id=357d587b0b087f5506b2350175 b9d805&producer_filter=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Czytałem,?źe to bardzo dobre wędziska więc chciałem się czegoś o nich dowiedzieć.W podanym sklepie akurat nie ma interesującego mnie modelu.A mo?źe dostępne są gdzieś blanki tego legendarnego producenta.PZDR Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 http://www.saks-rods.pl/index.php?option=com_content&vie w=article&id=16:blanki-gloomis&catid=9:blanki-gloomi s&Itemid=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Bardzo dziękuje za ten link ale niestety tam te?ź nie ma tego blanku ,kt?łry ewentualnie chciałbym kupić.Muszę napisać i zapytać o ewentualną cenę i mo?źliwość sprowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi