Tobek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 WitamCzy ktoś z kolegów miał okazję łowić na tym akwenie? Wraz z kolegą wybieramy się w tamtejsze rejony 1 maja, wędkujemy z łodzi. Głównym celem naszej wyprawy są okonie oraz szczupaki. Czy zna ktoś jakieś ciekawe miejscówki, oraz może polecić przynęty jakie się o tej porze sprawdzają na pasiastych rozbójników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Siemanko łowiłem z łódki na tym jeziorze kilka razy Fajne garbusy nic specjalnego ani tajemnego nie używałem moje standardy motor oil,ultraviolet,herbata, zielolne twisty, głebokość w lni brzegowej 3m mniej więcej. Od strony ośrodków turystycznych plaże rozciągają się na 50-80 metrów czasem zanim zrobi się 2 metry wody więc z brzegu nie ma co machać. Przyjemna okolica fajnie porośnięte trzciną sporo szczupaka się trafiało 50-70 cm. Jednakże przy obecnej pogodzie nie wiadomo na co liczyć jest 26 kwietnia i właśnie sypie śnieg w zielonej górze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mam prawie pod domem te jezioro. Szczerze wybierzcie sie gdzies indzie na majowke. Stukalem zeszły wekend swoje miejscówki lipa. Chyba juz całkiem wszystko wytrzepali :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msikorski Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Cześć wszystkim, Czy ktoś z Was ma może jakieś świeże informacje odnośnie jeziora Dominickiego k. Boszkowa / Leszna ? Chciałem się tam wybrać na szczupłego w najbliższych dniach ale nigdy nie wędkowałem na tej wodzie. Znajdą się jakieś dobre dusze które podpowiedzą co w trawie tam piszczy? Dzięki! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msikorski Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Podpinam się pod wątek. Czy ktoś ma może jakieś świeże informacje na temat tej wody? Planuje się tam wybrać w najbliższych dniach za szczupłym. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Cześć. Jadę w tym roku do Boszkowa nad jezioro Dominickie na urlop. Zastanawiam się czy brać sprzęt. Na ośrodku do dyspozycji jest łódka. Czy ktoś mógłby się podzielić info czy warto tam za okoniem ewentualnie szczupakiem popływać ? Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info. Pozdrawiam. Łukasz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi