Przemek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam.Mam pytanie odnośnie firmy Tokarex a dokładnie czy mają jakiś oddział lub filię na terenie Warszawy lub okolic?A mo?źe gdzieś w Warszawie dostanę pontony Busha?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja zam?łwiłem przez net i kurier przysłał mi do domu.pozdrawiamw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 A czy gdzieś w Wawce mo?źna je obejrzeć?Wiem ?źe All...to ostateczność bo do Chełma mam kawał drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemek
Witam.
Mam pytanie odnośnie firmy Tokarex a dokładnie czy mają jakiś oddział lub filię na terenie Warszawy lub okolic?
A mo?źe gdzieś w Warszawie dostanę pontony Busha?
Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi