LukeSkywalker Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam , zajmuje się drobnym majsterkowaniem wobków, (jak coś fajnego wyjdzie na pewno się pochwale ) i odnośnie tego mam pytanko, czy wie może czy w Polsce można kupić pół produkty do wobków ? chodzi mi o śmigła, spychacze na przód wobków, czy np oczka na śrubie(tak zwane crank baity)chodzi mi konkretnie o łatwość dostępu. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Luke, i'm not your father ale czy przejrzałeś chociaż trochę Forum zanim zapytałeś? Bo miejsce, w którym pytasz świadczy, że niekoniecznie Jak coś fajnego wyrzeźbisz, wrzuć koniecznie do woblerowej wariacji PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 T-Fightera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSkywalker Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 przyznam że szukałem wyszukiwarki, bez rezultatu jednak czy może chodzi że jerkbait jest nie odpowiednim miejscem ;> ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSkywalker Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 OK odnalazłem wyszukiwarke he i wpisując w tytule śmigło nie odnalazłem poszukiwanej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ...chodzi mi o śmigła, spychacze na przód wobków, czy np oczka na śrubie(tak zwane crank baity)...mam wrazenie, ze tu zostaly pomylone pewne pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSkywalker Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 tak zgadza się nie crank baity a Screw Eyes-y Sorrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Oczywiście chodziło mi o nieodpowiedni temat, a nie o Forum. Tu czuj się jak u siebie - większość z nas jest po jasnej stronie mocy PozdrawiamGrzesiek Niestety nie podpowiem odnośnie dostępności materiałów, bo nie robię swoich przynęt.Jeśli masz chęć, tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16808&am p;start=0& możesz się przedstawić, w jakim regionie łowisz, jakimi metodami, jakie rybki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Był gdzieś jakiś fragment dotyczący podobnych części, ale nie pamiętam w którym wątku . Na pewno szeroki wybór znajdziesz w sklepach online za oceanem. W http://www.jannsnetcraft.com/ jest spory wybór tego czego szukasz, ale koszt wysyłki jest nie do przyjęcia. Na ebayu jest sporo sprzedawców, któzy handlują częściami do budowy przynęt, na pewno coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 O śmigłach było w woblerowej wariacji w zeszłym roku strona 109. Tomy robił jakiegoś bezstera chyba był też link do śmigieł. Godne polecenia: Oczy 3d- allegrowicz lunari. Tkaniny, druty itp @w.d.Wobler z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSkywalker Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dzięki za pomoc Dżerkbajterzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi