teki77 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Witam , czy ktoś z Was miał z tym kijem Black Spin 270 ,3-15gr Trabucco doczynienia bo na papierze wygląda całkiem fajnie a właśnie szukam kija w tej długości i gramaturze ,tylko nie wklejki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1973 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jeśli możesz to omijaj te kije z daleka . Blanki cienkie jak papier a jak się złamie po gwarancji to już tylko do .śmietnika można wyrzucić . Owszem może i ładnie wyglądają ale odradzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam - ponieważ sezon tuż-tuż więc chodząc po sklepach wypatrzyłem kijek okoniowy wspomnianej firmy z serii SIGNAL model S802-ML. Kijek leciutki, nie jest to wklejanka, cw 2-15 lb 1-7 lb 11 przelotek - choć jestem zwolennikiem x-fastów to ten ze swoją akcją przypadł mi do gustu i mam chęć go nabyć..... Ale ponieważ nic nie wiem w temacie to czy ktoś coś słyszał o kijkach spinningowych tej firmy ??? chętnie czegoś się dowiem bo sprzedawca jak to sprzedawca - same ochy i achy !!! wielkie dzięki za wszelkie nfo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kilka lat temu kupiłem sobie spinning tej firmy ( nie pamiętam nazwy) niestety nie wytrzymał nawet jednego sezonu po prostu pękł przy wyrzucie. Kwestia uznania reklamacji to droga przez mękę. Może teraz robią lepsze wędki ale osobiście nie polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwadziesciaszesc Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 witam Co to tego konkretnego modelu tonie znam, ale jak kolega wyżej, kilka sezonów do tyłu kupiłem kij Trabucco. Łowię nim do dziś To wklejka z wyrzutem 3-20g, 2,6m. Łowię nim ciężkim trokiem lub główka do 8-10g + guma. kijek daje radę. Może jestem jakimś wyjątkowym szczęściarzem. Pozdrawiam(26) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 dzięki wielkie... ale rzucę z ciekawości okiem na grubość ścianek i porównam z innymi kijkami w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graghowski Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja niestety też miałem przykre doświadczenia z firmą Trabucco, problemy niebywałe z kontaktem z obsługą na danym obszarze ( właściciel sklepu zachował się jak gentelmen i przekazał mi informację jak to wszystko wygląda, prosił żebym się nie denerwował i zaproponował zwrot kosztów do czasu rozwikłania zagadki ) Kijek to był 213 cm kij UL 2-7 g, nazwy nie pamiętam, wykonanie i wykończenie w kolorze białym, oko cieszył do czasu aż rozwarstwiła się wklejka na samym środku elementu przy 4g główce i 2 calowym kajtku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galanonim Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam Jesteście w stanie coś powiedzieć o kiju Trabucco Raptur Delsol S902ML 2,7m 3-15g? http://www.rapturelures.com/eng/catalogo2/p/585/Warty jest zainteresowania? Ktoś go z was może używa? Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Galanonim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi