Skocz do zawartości

TRABUCCO - kije spinningowe

teki77

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...

Witam - ponieważ sezon tuż-tuż więc chodząc po sklepach wypatrzyłem kijek okoniowy wspomnianej firmy z serii SIGNAL model S802-ML. Kijek leciutki, nie jest to wklejanka, cw 2-15 lb 1-7 lb 11 przelotek - choć jestem zwolennikiem x-fastów to ten ze swoją akcją przypadł mi do gustu i mam chęć go nabyć..... Ale ponieważ nic nie wiem w temacie to czy ktoś coś słyszał o kijkach spinningowych tej firmy ??? chętnie czegoś się dowiem bo sprzedawca jak to sprzedawca - same ochy i achy !!! :) 

wielkie dzięki za wszelkie nfo  :)

witam

Co to tego konkretnego modelu tonie znam, ale jak kolega wyżej, kilka sezonów do tyłu kupiłem kij Trabucco. Łowię nim do dziś :D  To wklejka z wyrzutem 3-20g, 2,6m. Łowię nim ciężkim trokiem lub główka do 8-10g + guma. kijek daje radę. Może jestem jakimś wyjątkowym szczęściarzem.

Pozdrawiam

(26)

Ja niestety też miałem przykre doświadczenia z firmą Trabucco,  problemy niebywałe z kontaktem z obsługą na danym obszarze ( właściciel sklepu zachował się jak gentelmen i przekazał mi informację jak to wszystko wygląda, prosił żebym się nie denerwował i zaproponował zwrot kosztów do czasu rozwikłania zagadki ) 

Kijek to był 213 cm kij UL 2-7 g, nazwy nie pamiętam, wykonanie i wykończenie w kolorze białym, oko cieszył do czasu aż rozwarstwiła się wklejka na samym środku elementu przy 4g główce i 2 calowym kajtku.

• 1 rok później...