Eluska Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gdzie mogę zakupić wkład do pudełek muchowych??Ale do samodzielnego cięcia nie pod gotowy wymiar pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Kup Ela karimate Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Właśnie miałem pisać W Lidlu ostatnio były skowyrne takie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ela, albo podkład pod panele też spełni swoją rolę( forma pianki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wysuszy się i będzie sie kruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Polecam cienką piankę, którą można dostać w sklepach papierniczych lub księgarniach ( np. Empik ) w dziale z materiałami dla plastyków. Koledzy muszkarze wykonują z nich imitacje dużych owadów, tak zresztą trafiłem na ten materiał ( był w art. pt. "piankowe osy" czy jakoś tak ). Ewentualnie sklep budowlany i mata korkowa, też się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja również polecam karimatę lub matę do ćwiczeń (Jogi). Ta cienka pianka jest dobra do małych haczyków, do dużych już niezbyt się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 W Castoramie podkładka pod kolana Greemnill ,powinna się nadać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Też byłbym zainteresowany, będę robił sobie w najbliższym czasie własnoręczne pudełka z drewna ( a tak mnie naszło ) i potrzebowałbym tego typu mat/pasków do wklejenia pod wymiar pudełka.Ale chciałem aby były tak ładne jak sklepowe już ponacinane itd , szukałem nawet u "małych rączek" ale niestety nie udało mi się namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No niestety jak "hendmejd" to "hendmejd" - cza bedzie rzeźbić wsio samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 zerknij tu - http://www.mikroguma.pl/categories/view/177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ezehiel to raczej to co jest w pudełkach muchowych .Albo bardzo podobne. Trzeba by było grubość dostosować. Karimaty nie wiem czy się nadadzą. Kwestia jeszcze jak w tym wyciąć szablon na przynęty. Kiedyś pisałem do gościa, który ręcznie robi pudełka skąd pozyskuje wkłady, niestety się nie dowiedziałem. To jest chyba jakaś tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 http://www.pirania-sklep.pl/akcesoria-spinningowe/inne/pianka-na-muchy-duza.htmlhttp://www.pirania-sklep.pl/akcesoria-spinningowe/inne/pianka-na-muchy-mala.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Wykorzystuję pocięte paski karimaty do wpinania małych błystek obrotowych, więc, jako wkład do wpinania muszek również się powinna nadawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaljac125 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Pianka z podkładek do myszy komputerowej, dwie grubości 6 i 4 mm. Najbliżej masz w Media Markt przy Szyszkowej na Okęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi