Tommek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Potrzebuję porady, chcę zabrać pierwszy raz brata na ryby, brat nigdy nie wędkował i chyba nigdy więcej nie będzie.Dlatego chciałbym wiedzieć czy mogę mu wykupić jakieś pozwolenie jednodniowe na mazowieckie?Jeśli mogę to jakie? Kiedyś w temat się zagłębiałem ale z tego co zrozumiałem to żeby komuś wykupić pozwolenie na wędkowanie to taka osoba musi posiadac kartę wędkarską.Liczę na pomoc Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No jakby nie patrzeć na wodach PZW brat Twój musi mieć kartę wędkarską i wówczas wykupujesz mu opłatę jednodniową dla niezrzeszonych, nie ma karty nie ma łowienia a wówczas zabierasz go na komercję, połowi do obrzydzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Przejżyj tabele a wszystkiego sie dowieszhttp://ompzw.pl/skladki_2015_r_,296.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi