wonton Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ciekawostka http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=450372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja pierd...le, też mi atrakcja stawianie wontonów, pęczków, żaków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja pierd...le, też mi atrakcja stawianie wontonów, pęczków, żaków itp. dobrze że nie ma w zestawie trzaskania agregatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja pierd...le, też mi atrakcja stawianie wontonów, pęczków, żaków itp. Przepraszam, że coś w tym złego? Kłusują, czy co? Ja bym chciał zobaczyć jak wygląda praca rybaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 agregat .... najhumanitarniejsza forma połowu ryb... ale komu by się chciało poczytać trochu w tym temacie, lepiej opluć rybaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 no to Panowie licytować, zobaczycie jak się zakłada drgawice, sieci, jak się tłucze ryby agregatem....sam miód a potem się dziwimy, że jadąc na Mazury większość jezior jest pustych jak studnia nie mam nic przeciwko rybakom, to też ludzie którzy z czegoś muszą żyć, ale na Boga niech ta gospodarka rybacka będzie racjonalna a nie tak jak ma to miejsce w naszym kraju, że duża część mazurskich jezior to w lecie zakwitnięte bezrybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Powiedz mi proszę, co ma piernik do wiatraka? W sensie oferta zobaczenia rybaka przy pracy z linku do bezrybnych wód na mazurach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wg mnie nieodpowiedzialna gospodarka rybacka a co za tym idzie praca rybaków dało nam właśnie bezrybne jeziora.Link oczywiście nic nie ma do bezrybności, ktoś być może wielkiego serca tylko w taki sposób chciał pomóc dzieciakom w WOSP i chwała mu za to.Ja tylko napisałem, że dla większości wędkarzy, wyznających zasadę noo kill, takie hasła jak drgawice czy walenie ryb prądem to nic atrakcyjnego i fajnego.Skoro jednak Ciebie to interesuje, Twoja wola, napisałem już zalicytuj, pojedz, zobacz i już. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja tylko napisałem, że dla większości wędkarzy, wyznających zasadę noo kill, takie hasła jak drgawice czy walenie ryb prądem to nic atrakcyjnego i fajnego.Pomijam, że zupełnie inaczej Twój post brzmiał, ale nadal nie rozumiem. Uważasz, że skoro źle prowadzona gospodarka rybacka może zniszczyć wodę to powinniśmy skreślić wszystko, co z tym związane, a rybaków to najlepiej spalić na stosie. Dziwne to. Płytkie takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Licytuj, wyjdzie na dobre dzieciakomPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 agregat .... najhumanitarniejsza forma połowu ryb... ale komu by się chciało poczytać trochu w tym temacie, lepiej opluć rybaka tu nie chodzi o humanitarność tylko o skuteczność ale komu chciało by się zastanowić a pluć to ja wole na dziurawe chodniki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 no to Panowie licytować, zobaczycie jak się zakłada drgawice, sieci, jak się tłucze ryby agregatem....sam miód a potem się dziwimy, że jadąc na Mazury większość jezior jest pustych jak studnia nie mam nic przeciwko rybakom, to też ludzie którzy z czegoś muszą żyć, ale na Boga niech ta gospodarka rybacka będzie racjonalna a nie tak jak ma to miejsce w naszym kraju, że duża część mazurskich jezior to w lecie zakwitnięte bezrybie Szewer o jakiej Ty racjonalnej gospodarce mówisz u prywaciarza. ? 95% wód na Mazurach jest w rękach prywatnych dzierzawców prowadzących DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ gdzie raczej nie ma miejsca na filantropię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Własciciel tego jeziora ma jeszcze kilka innych. Skonczył kilka szkół rybackim . teraz jest doktorem z dziedziny ryb głąbielowatych..... sam z nim co roku zarybiam tą wodę sandaczem...ale co tam! na pewno to złodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 na pewno to złodziej Skoro co roku z nim zarybiasz, z pewnością wiesz co mówisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 przeciez każdy rybak to złodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ...a może by tak powrócić do meritum wątku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 sam z nim co roku zarybiam tą wodę sandaczem... Reklama dźwignią handlu Tylko proszę się nie obrażać, doceniam aspekt dobroczynny. Więcej przychodu, to więcej pieniędzy na cele charytatywne, popieram! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Cel szczytny, sam na forum miałem reklamę Aukcji Supportu Php Fusion na rzecz Woś ale niestety nie byłem na koncertach które były tutaj w Paryżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi