Skocz do zawartości
  • 0

Trójmiasto (Gdańsk, Sopot, Gdynia)

admin

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mnie Sławku nie chodzi o wskazaną przez Ciebie stronę (każdy może sobie robić imprezy, a ja nie traktuję tego jako zawodów i konkurencji - bo ja z nikim nie konkuruję ...; mnie motywują inne rzeczy - chęć spotykania się z ludźmi, dla których wędkarstwo to pasja; wspólna zabawa z wędką w ręku;wnoszenie kolorytu do środowiska wędkarskiego ) a o to co dzieje się nad wodą. Dla mnie Gdańsk leży na mapie zawodów w 2017 więc próbuję rozpoznać możliwości. 

• 0

A ja tam sadze ze chlopaki z PPW pewnie by chetnie uczestniczyli we wspolnej imprezie ;)

Ale my z PPW nie. Krótko mówiąc i nie wchodząc w szczegóły. W zeszłym roku wykonaliśmy reklamę dla PPW oraz oferowaliśmy pomoc. Skończyło się na tym, że PPW wycofało się ze współpracy.  

• Like 2

• 0

Oponuję, PPW to ponad 1800 użytkowników, podejrzewam, że mieliście/miałeś jakąś niesnaskę z jakąś małą częścią z nich, nie wiem z kim/nie wiem dlaczego/nie wnikam, ale nie skreślaj reszty;) Ja kursuje Warszawa - Gdańsk (chociaż głównie nie street) i  jestem chętny na między(miastową/forumową) integrację;)

• Like 1

• 0

Oponuję, PPW to ponad 1800 użytkowników, podejrzewam, że mieliście/miałeś jakąś niesnaskę z jakąś małą częścią z nich, nie wiem z kim/nie wiem dlaczego/nie wnikam, ale nie skreślaj reszty;) Ja kursuje Warszawa - Gdańsk (chociaż głównie nie street) i  jestem chętny na między(miastową/forumową) integrację ;)

Do forumowiczów z PPW nie mam nic. Absolutnie nic. Wręcz odwrotnie. wiem, że wielu j.pl jest tam i odwrotnie i BARDZO DOBRZE bo świat wędkarzy to nie jedno forum i jedno miejsce w sieci.

Natomiast nie współpracuję z Zarządem :)

• Like 1

• 0

Czuję się wywołany do tablicy jeśli chodzi o Ppw. Nie mówisz prawdy remek, nie swiadczyles nam żadnej usługi reklamowej tak samo na naszej stronie wisiał Wasz baner. Jeżeli już chodzi o reklamę to z tego co wiem to bardziej Wy naciskaliscie aby tylko Was wskazać jako sponsorów. Troszkę się zagalopowales i to tyle w temacie :)

Edytowane przez donkocur

• 0

Czuję się wywołany do tablicy jeśli chodzi o Ppw. Nie mówisz prawdy remek, nie swiadczyles nam żadnej usługi reklamowej tak samo na naszej stronie wisiał Wasz baner. Jeżeli już chodzi o reklamę to z tego co wiem to bardziej Wy naciskaliscie aby tylko Was wskazać jako sponsorów. Troszkę się zagalopowales i to tyle w temacie :)

Bartku, w punktach - fakty.

- 24.09.2015 - jerkbait.pl wszedł w promowanie imprezy PPW - promował na stronie  j.pl imprezę w Gdańsku - jako imprezę PPW gdzie SFP oraz jerkbait.pl było ... Partnerem i fundatorem nagrody 

- 14.10.2015 -  zadzwoniłeś (TY) do mnie i się wycofałeś - powiedziałeś, że nie chcesz z nami współpracować

Miałeś oczywiście do tego pełne prawo (szanuję Twoją decyzję) tak samo jak ja mam prawo nie współpracować z osobami, które postępują w taki sposób.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Remek zaczynasz fajny temat, a na samym początku wszystko i tak sprowadza się do brandzlowania i ura-bura. Gdańsk to taka woda gdzie co tydzień można robić zawody i spotkania w różnej konwencji, i na pewno da się to zrobić bez przepychanek w stylu podwórkowym. Łówcie ryby i róbcie swoje i już 

• 0

Jako tymczasowy Gdańszczanin ;)  muszę przyznać że jeśli chodzi o streetfishing to Gdańsk pod tym względem wymiata, Motława ma dużo ciekawych wędkarsko miejsc i pięknie komponuje się ze Starówką. Brałem udział w konkurencyjnym turnieju i muszę przyznać że była świetna zabawa i duże możliwości. Więc jeśli Remku masz plan na Extreme 2017 to Gdańsk będzie idealny. Ja głównie obławiałem Motławę ale nie jest to łatwa woda i trudno konkurować z miejscowymi którzy mają świetnie obcykane gdzie kiedy i o której :angry: Trochę zamotane jest też z opiekunem wód bo do mostu zielonego dzierżawi spółdzielnia Troć a od mostu to wody morskie ale wszędzie można wykupić odpowiednio wcześniej pozwolenia. Ciekawym fragmentem jest opływ Motławy i Martwa Wisła. Szkoda że nie wypaliło w tamtym roku, ja mam nadzieję że zdążę wrócić na Extreme do  Warszawy a w 2017 jak będziesz organizował w Gdańsku to z sentymentu chętnie wrócę na te wody.

• Like 1

• 0

Jak to nie ma Dano ? :) 

@Carlek na razie możesz sobie odpuścić szukanie poważniejszych ryb na miejskim odcinku Motławy, i to nie tylko z powodu braku ryb - turystów jest aż nad miar niestety i pewnie będzie tak aż do końca Jarmarku. Możesz próbować w jakiś bardziej ustronnych miejscach jak koniec Ołowianki czy nabrzeże od strony Wałowej ale nie spodziewałbym się jakiś ekstra wyników. W zeszłym roku dobrze zaczęło się dziać od końca sierpnia