admin Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A co tam w Trójmieście się dzieje? Chciałbym nawiązać kontakt z osobami z Gdańska, Sopotu oraz Gdyni i porozmawiać o możliwościach street fishingowych. Jakie wody? Gdzie łowić? Optymalny czas na łowienie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawitogdy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dzieje się Remku, dzieje! Konkurencja będzie ostra http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/65-artykuly/sprawy-portalu/1019-relacja-anglers-in-city-gdansk-11-listopad-2015 . Ale konkurencja podnosi jakość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Mnie Sławku nie chodzi o wskazaną przez Ciebie stronę (każdy może sobie robić imprezy, a ja nie traktuję tego jako zawodów i konkurencji - bo ja z nikim nie konkuruję ...; mnie motywują inne rzeczy - chęć spotykania się z ludźmi, dla których wędkarstwo to pasja; wspólna zabawa z wędką w ręku;wnoszenie kolorytu do środowiska wędkarskiego ) a o to co dzieje się nad wodą. Dla mnie Gdańsk leży na mapie zawodów w 2017 więc próbuję rozpoznać możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A ja tam sadze ze chlopaki z PPW pewnie by chetnie uczestniczyli we wspolnej imprezie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawitogdy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Możliwości są ogromne. Priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A ja tam sadze ze chlopaki z PPW pewnie by chetnie uczestniczyli we wspolnej imprezie Ale my z PPW nie. Krótko mówiąc i nie wchodząc w szczegóły. W zeszłym roku wykonaliśmy reklamę dla PPW oraz oferowaliśmy pomoc. Skończyło się na tym, że PPW wycofało się ze współpracy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No chyba ze taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sicu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Oponuję, PPW to ponad 1800 użytkowników, podejrzewam, że mieliście/miałeś jakąś niesnaskę z jakąś małą częścią z nich, nie wiem z kim/nie wiem dlaczego/nie wnikam, ale nie skreślaj reszty;) Ja kursuje Warszawa - Gdańsk (chociaż głównie nie street) i jestem chętny na między(miastową/forumową) integrację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Oponuję, PPW to ponad 1800 użytkowników, podejrzewam, że mieliście/miałeś jakąś niesnaskę z jakąś małą częścią z nich, nie wiem z kim/nie wiem dlaczego/nie wnikam, ale nie skreślaj reszty;) Ja kursuje Warszawa - Gdańsk (chociaż głównie nie street) i jestem chętny na między(miastową/forumową) integrację Do forumowiczów z PPW nie mam nic. Absolutnie nic. Wręcz odwrotnie. wiem, że wielu j.pl jest tam i odwrotnie i BARDZO DOBRZE bo świat wędkarzy to nie jedno forum i jedno miejsce w sieci. Natomiast nie współpracuję z Zarządem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sicu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Sprostowanie zrozumiałe!Ps to kiedy wsiadamy w pendolino? Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez Sicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 to dopiero plan na 2017 ale ... wiesz może wskoczę i byśmy się pokręcili po Gdańsku. Chętnie poznam fajnych i zakręconych na punkcie wędkarstwa ludzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sicu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 2017 do dogadania wszystko;) tam gdzie były te zawody to chyba dobre miejsce na start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrekOlc Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Motława długa, szeroka, piękna no i co najważniejsze potrafi obdarzyć wspaniałą rybką tylko akurat zaczęli budowę i renowację Wyspy Spichrzów, centralnego punktu na wodnej mapie Gdańska..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Super wieści! 2 lata studiowałem w Sopocie i bywałem w Gdańsku często ... możliwości są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 donkocur Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Czuję się wywołany do tablicy jeśli chodzi o Ppw. Nie mówisz prawdy remek, nie swiadczyles nam żadnej usługi reklamowej tak samo na naszej stronie wisiał Wasz baner. Jeżeli już chodzi o reklamę to z tego co wiem to bardziej Wy naciskaliscie aby tylko Was wskazać jako sponsorów. Troszkę się zagalopowales i to tyle w temacie Edytowane 4 Maja 2016 przez donkocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Czuję się wywołany do tablicy jeśli chodzi o Ppw. Nie mówisz prawdy remek, nie swiadczyles nam żadnej usługi reklamowej tak samo na naszej stronie wisiał Wasz baner. Jeżeli już chodzi o reklamę to z tego co wiem to bardziej Wy naciskaliscie aby tylko Was wskazać jako sponsorów. Troszkę się zagalopowales i to tyle w temacie Bartku, w punktach - fakty. - 24.09.2015 - jerkbait.pl wszedł w promowanie imprezy PPW - promował na stronie j.pl imprezę w Gdańsku - jako imprezę PPW gdzie SFP oraz jerkbait.pl było ... Partnerem i fundatorem nagrody - 14.10.2015 - zadzwoniłeś (TY) do mnie i się wycofałeś - powiedziałeś, że nie chcesz z nami współpracować Miałeś oczywiście do tego pełne prawo (szanuję Twoją decyzję) tak samo jak ja mam prawo nie współpracować z osobami, które postępują w taki sposób. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 donkocur Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) To nie pisał Bartek, sam wiesz dlaczego się wycofalismy...Nie będziemy tego tu rozstrzygać, po prostu nie wyszło.Chodzilo mi o to żebyś nas źle nie przedstawiał, że wina była po naszej stronie. Edytowane 4 Maja 2016 przez donkocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ha ha ha .... tak - nie wyszło. Kończymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HoF Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Remek zaczynasz fajny temat, a na samym początku wszystko i tak sprowadza się do brandzlowania i ura-bura. Gdańsk to taka woda gdzie co tydzień można robić zawody i spotkania w różnej konwencji, i na pewno da się to zrobić bez przepychanek w stylu podwórkowym. Łówcie ryby i róbcie swoje i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Cześć,Zamknąłem temat przeszłości. Zacząłem temat przyszłości. Stąd ten wątek i chęć porozmawiania na temat wody w Trójmieście oraz możliwości organizacyjnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek1b Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Jako tymczasowy Gdańszczanin muszę przyznać że jeśli chodzi o streetfishing to Gdańsk pod tym względem wymiata, Motława ma dużo ciekawych wędkarsko miejsc i pięknie komponuje się ze Starówką. Brałem udział w konkurencyjnym turnieju i muszę przyznać że była świetna zabawa i duże możliwości. Więc jeśli Remku masz plan na Extreme 2017 to Gdańsk będzie idealny. Ja głównie obławiałem Motławę ale nie jest to łatwa woda i trudno konkurować z miejscowymi którzy mają świetnie obcykane gdzie kiedy i o której Trochę zamotane jest też z opiekunem wód bo do mostu zielonego dzierżawi spółdzielnia Troć a od mostu to wody morskie ale wszędzie można wykupić odpowiednio wcześniej pozwolenia. Ciekawym fragmentem jest opływ Motławy i Martwa Wisła. Szkoda że nie wypaliło w tamtym roku, ja mam nadzieję że zdążę wrócić na Extreme do Warszawy a w 2017 jak będziesz organizował w Gdańsku to z sentymentu chętnie wrócę na te wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Maciek super wpis. Gdańsk jest dla nas opcją ale dokładnie przemyślimy 2017. Organizacja takich imprez to kolosalne wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 carlek Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witam, lata ktoś teraz za sandaczem/bolkiem na martwej bądź na motławie ? Z chęcią bym z kimś nowym połowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Latają codziennie. Lekko 30 osób :-) Idź nad wodę to ich spotkasz - tu ich nie ma :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HoF Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Jak to nie ma Dano ? @Carlek na razie możesz sobie odpuścić szukanie poważniejszych ryb na miejskim odcinku Motławy, i to nie tylko z powodu braku ryb - turystów jest aż nad miar niestety i pewnie będzie tak aż do końca Jarmarku. Możesz próbować w jakiś bardziej ustronnych miejscach jak koniec Ołowianki czy nabrzeże od strony Wałowej ale nie spodziewałbym się jakiś ekstra wyników. W zeszłym roku dobrze zaczęło się dziać od końca sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Hof, mnie chodziło właśnie o to:-) Sam sie odezwałeś po dwóch dniach . Się łowi, a nie kompa grzeje :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
A co tam w Trójmieście się dzieje? Chciałbym nawiązać kontakt z osobami z Gdańska, Sopotu oraz Gdyni i porozmawiać o możliwościach street fishingowych. Jakie wody? Gdzie łowić? Optymalny czas na łowienie itd.
Top użytkownicy dla tego pytania
18
17
12
10
Popularne dni
29 Kwi
12
24 Lis
11
24 Paź
8
13 Paź
6
Top użytkownicy dla tego pytania
HoF 18 odpowiedzi
MietekK 17 odpowiedzi
Alexspin 12 odpowiedzi
Dano-G 10 odpowiedzi
Popularne dni
29 Kwi 2016
12 odpowiedzi
24 Lis 2016
11 odpowiedzi
24 Paź 2016
8 odpowiedzi
13 Paź 2016
6 odpowiedzi
Popularne posty
luk_gda
Na co nr 1? Na okonie 15 cm? Niedobrze się robi od tego marketingu FishBaya. Ktokolwiek łowi okonie dłużej niż miesiąc wie ze na te ryby nie ma przynęt "nr 1". FishBaye to dobre przynęty dla dropszoto
HoF
o link zniknął, straszny żal no cóż widocznie użytkownicy Jb.pl nie mogę oglądać zdjęć z innych imprez
HoF
będziecie teraz dyskutować o ' słabszości ' jednego nad drugim ? macie energii na to oj macie Panowie Show must go on! Szkoda czasu na zeszłoroczne problemy. Fajnie Sławku że dodałeś to 'było', bo t
151 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi