admin Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A co tam w Trójmieście się dzieje? Chciałbym nawiązać kontakt z osobami z Gdańska, Sopotu oraz Gdyni i porozmawiać o możliwościach street fishingowych. Jakie wody? Gdzie łowić? Optymalny czas na łowienie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 carlek Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ja szczególnie bywam, na wiślanej tam przy EC(trochę bolków i to fajnych połowiłem oraz przedszkole sandacza), bądź na starowiślanej, na motławie byłem ale bez żadnego kontaktu którejś tam nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek1b Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mi zdarza się bywać na Motławie ale zwykle bardzo rano bo na siódmą do pracy muszę zdążyć. Czasu mam mało więc najczęściej obławiam krótki odcinek od mostu na Toruńskiej do śluzy ale tu dość ciężko z bolkami chociaż kilka ataków widziałem to cholery omijają mnie i zwykle przezbrajam się na szczupak/okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 carlek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Maciek a mi właśnie ostatnio na motławie szczęście dopisywało ! po parę bolków z wyjazdu miałem, choć trzeba wstrzelić się w żerowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HoF Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nad Motławą robi się coraz ciekawiej a nikt nic nie łowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek1b Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 A dajcie spokój co rzut to kawał zielska się ciągnie, coś tam widać że chodzi ale ostatnie trzy wypady na 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jako pierwszy do głowy przyszedł mi właśnie numer 2 :-)Uciag znikomy, woda 3-4 metry. Sandacz na lekko, okoń, boleń - jeśli umiesz je łowić w stojącej wodzie :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexspin Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jako pierwszy do głowy przyszedł mi właśnie numer 2 :-)Uciag znikomy, woda 3-4 metry.Sandacz na lekko, okoń, boleń - jeśli umiesz je łowić w stojącej wodzie :-) Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki Dano, że zdążyłeś mi podpowiedzieć, bo z niewiadomej przyczyny mój post z zapytaniem został "amputowany". Teraz już nikt mi więcej nie podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dzięki Dano, że zdążyłeś mi podpowiedzieć, bo z niewiadomej przyczyny mój post z zapytaniem został "amputowany". Teraz już nikt mi więcej nie podpowie.Jak tam mieszkałem, to zabierałem patyk do 11 gramów i łowiłem główkami 5-10 gramów.Lub drop shot, ale to obsługiwałem na tej samej wędce. Sporadycznie koledzy łowiący ciężej, mieli lepsze wyniki.Plecionka 0,12 to max co było potrzeba.Musisz się liczyć z przyłowami: jakaś reklamówka, zabawka itp - ludzie to śmieciarze, a będziecie łowić w centrum miasta ;-)Trochę się też rwie, więc licz się ze stratami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 a wybiera sie ktos na zawody street 11.11 do Gdanska ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 o to żeś nie politycznie pojechał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ja się zapisałem, ale wiem, że to "niepolitycznie" pisać o tym na JB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 to zapytam bardziej politycznie czy cos mozna polapac juz na Motlawie bo sie w 5 ze Swiecia wybieramy w listopadzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pszzz Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Można, a w listopadzie będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Można, a w listopadzie będzie lepiej.Prawda :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 okon czy jest szansa na cos wiekszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HoF Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 takie pitu pitu a może jeden wie o co chodzi Ja się wybieram, tak jak ponad 70 osób z różnych części kraju. A na Motławie złowicie chłopaki to co chcecie, a nawet więcej bo zdarzają się niespodzianki. Jak ktoś chce dłubać okonie to ma gdzie i co, a jak szukać szczupaków z dużymi kotletami to również znajdzie sobie odpowiedni kawał wody. To na tyle ' uczciwa ' woda że każdy znajdzie coś dla siebie.A wracając do zawodów - dajcie seeee sianaaa, w tym roku ja wygrywam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 w zeszlym roku poza okonkami byl tylko 1 miarowy szczupak oby w tym bylo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexspin Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (...)A wracając do zawodów - dajcie seeee sianaaa, w tym roku ja wygrywam No to będą dwa pierwsze ex aequo, bo nowicjuszom sprzyja szczęście, a moja Pani będzie pierwszy raz brała udział w zawodach, na dodatek ma tego dnia urodziny, więc należy się Jej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Tych 1 miejsc sporo się zapowiada jedziemy w 5 i tez rezerwujemy jedno na podium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadget Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Wczoraj byłem na tym odcinku, bez kontaktu. Ale listopad powinien być lepszy. Ja nie startuje, dam innym szanse ;p Edytowane 17 Października 2016 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iNSaNeMaN Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Łaskawy jesteś Majkelu ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexspin Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Jak się doczytałem w necie, to jak na razie straszna "lipa", brania sporadyczne a jednostkowe połowy mało efektowne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HoF Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Dyskutowałbym wczoraj 1.5h przyniosło kilka ładnych okoni oraz krótkiego pistoleta, ryby są ale mam wrażenie że nie grupują się tylko stoją prawie że pojedynczo. Trzeba się nachodzić żeby połowić, to że duża większość wędkujących na Motławie trzyma się jednego rewiru i z uporem maniaka starają się tam coś wyskrobać to nie znaczy że na całym miejskim odcinku nie ma ryb. To że brakuje z metr wody do normalnego stanu też nie sprzyja łowieniu. Za to widać że nie przeszkadza to tym którzy chcą się 11 listopada w Gdańsku pobawić, z tego co widziałem pękła już setka - ponad 100 zawodników na chwilę obecną a zapisy ciągle trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sicu Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Jak się doczytałem w necie, to jak na razie straszna "lipa", brania sporadyczne a jednostkowe połowy mało efektowne... No tak, 2 osoby napisały, że kilka dni temu były słabe brania więc na zawody 3 tygodnie później nie ma co jechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Okonia wydłubie się zawsze, ale przy takiej ilości osób powinny jakieś fajne rybki się trafić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
A co tam w Trójmieście się dzieje? Chciałbym nawiązać kontakt z osobami z Gdańska, Sopotu oraz Gdyni i porozmawiać o możliwościach street fishingowych. Jakie wody? Gdzie łowić? Optymalny czas na łowienie itd.
Top użytkownicy dla tego pytania
18
17
12
10
Popularne dni
29 Kwi
12
24 Lis
11
24 Paź
8
13 Paź
6
Top użytkownicy dla tego pytania
HoF 18 odpowiedzi
MietekK 17 odpowiedzi
Alexspin 12 odpowiedzi
Dano-G 10 odpowiedzi
Popularne dni
29 Kwi 2016
12 odpowiedzi
24 Lis 2016
11 odpowiedzi
24 Paź 2016
8 odpowiedzi
13 Paź 2016
6 odpowiedzi
Popularne posty
luk_gda
Na co nr 1? Na okonie 15 cm? Niedobrze się robi od tego marketingu FishBaya. Ktokolwiek łowi okonie dłużej niż miesiąc wie ze na te ryby nie ma przynęt "nr 1". FishBaye to dobre przynęty dla dropszoto
HoF
o link zniknął, straszny żal no cóż widocznie użytkownicy Jb.pl nie mogę oglądać zdjęć z innych imprez
HoF
będziecie teraz dyskutować o ' słabszości ' jednego nad drugim ? macie energii na to oj macie Panowie Show must go on! Szkoda czasu na zeszłoroczne problemy. Fajnie Sławku że dodałeś to 'było', bo t
151 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi