Skocz do zawartości
  • 0

Trójmiasto (Gdańsk, Sopot, Gdynia)

admin

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

No tak, 2 osoby napisały, że kilka dni temu były słabe brania więc na zawody 3 tygodnie później nie ma co jechać :D

Nie licz na to, że zniechęcisz mnie i jeden konkurent odpadnie... ;) Nic z tych rzeczy... :D

• 0

Motława zmienną jest :P dzisiaj zaliczyłem tylko 2 obcinki i jednego dłoniaczka, za to to jakoś środa - czwartek trafił się świetny dzień i z kilku miejsc udało się wyciągnąć fajne okonie + przyłowy. Dziady z robalami niestety też już grasują, 2 mijanych delikwentów miało reklamówki z rybami. Nic tylko lać ku*wa i patrzeć czy równo puchnie... 

Co do zbliżających się zawodów to myślę że warto brać poprawkę że to impreza organizowana przez kilku pozytywnych świrów a nie sporą firmę ;) te 170 osób - masakra :D ostateczna liczba będzie wiadoma jutro po zaksięgowaniu przelewów z piątku / soboty 

Edytowane przez HoF
  • Like 2

• 0

(...) Co do zbliżających się zawodów to myślę że warto brać poprawkę że to impreza organizowana przez kilku pozytywnych świrów a nie sporą firmę ;) te 170 osób - masakra :D ostateczna liczba będzie wiadoma jutro po zaksięgowaniu przelewów z piątku / soboty 

Serdecznie współczuję "Świrom", ale jestem pewien, że dacie radę... :)

• 0

Miejmy nadzieję że wszystkim uda się dotrzeć i przede wszystkim zaj*biście bawić :) To duża ilość wędkarzy na jednej imprezie, liczę że wszyscy będą pozytywnie nakręceni. A czy robi to JB.pl czy inna ekipa - co za różnica, ważne żeby się ludziom podobało :) 

Do zobaczenia :) 

• Like 1

• 0

Sławito - gliździarze jak zobaczą taką akcje to będę znikać szybciej niż plamy w reklamie proszku :) Jeszcze niedajBoże kontrola się przy okazji zawodów przypałęta i zaczną liczyć ryby w reklamówkach 

A Sołdek to rzeczywiście dobra miejscówka :P 

• Like 1

• 0

Już po imprezie, życie nad Motławą wraca do normalnego stanu :)

Pozwolę sobie wrzucić link do fp zawodów, będą się tam pojawiały materiały i relacje z imprezy, a że było też trochę osób udzielających się na Jb.pl to może będą chcieli zajrzeć :)

Mam nadzieję że link może wisieć tutaj, nie jest to jakaś specjalna reklama :)

Pozdro i do zobaczenia gdzieś na Mieście 

• 0

Już po imprezie, życie nad Motławą wraca do normalnego stanu :)

Pozwolę sobie wrzucić link do fp zawodów, będą się tam pojawiały materiały i relacje z imprezy, a że było też trochę osób udzielających się na Jb.pl to może będą chcieli zajrzeć :)

Mam nadzieję że link może wisieć tutaj, nie jest to jakaś specjalna reklama :)

Pozdro i do zobaczenia gdzieś na Mieście 

Było fajnie, miło było spotkać dawno nie widziane twarze.

• 0

o link zniknął, straszny żal :)  no cóż widocznie użytkownicy Jb.pl nie mogę oglądać zdjęć z innych imprez :D

Może warto by umieszczenie linku uzgodnić z redakcją, gwarantuję że użytkownicy jerkbait mogą oglądać i czytać ale fajnie by było wrzucać coś w porozumieniu.